Alfa Romeo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Kis aranyos <#ravasz1><#eljen>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Yoyo
Nagyon morc!

Yoyo

Yoyo

Yoyo
Így van, pont megfelelõ!

Yoyo
Bizony, ütõs😊

kemszi2
szerintem a novitec pont annyira vadítja meg az Alfákat amennyire kell.
kemszi2
ehh...azért ez még mindig be tudja lopni magát a szívembe😊
Yoyo

Al Age

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
Ja és a 3.7! literes 314 lóerõs V6-os se rossz, Autodeltáéknál😊)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith

JohnnySmith

JohnnySmith
Hmmm el is feljtettem az Autodelta utcai modelleit😊)

Al Age
JohnnySmith Neked egy hsz-ben válaszolok:

#97:
Hát ez nagyon nagy! 😄

#100:
Emlékszem a drágaszágra... 😊

#103:
Ez nekem speciel nem tetszik, az Autodelta 156GTA-é viszont nagyon bejön (ami szinte full ugyanez, csak króm helyett matt fekete háttérrel):

Harly18
Ezt értem, csak biztos úgy voltak vele, hogy rájõttek, hogy valami különlegeset alkottak és rögtön minden modelljük elejét ilyenné változtatták, ami nem baj, csak ez olyan, mintha minden Audinak TT eleje lenne, s igy már maga a TT nem olyan különleges......de végülis tök mindegy, hogy milyen, ha szép, akkor...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Al Age
Igen, ebben igazad van, hogy a 159, 159SW, Brera, Spider elölrõl szinte full ugyanaz, a 159-159SW, valamint a Brera-Spider párnál ez teljesen érthetõ, hiszen elõbbi esetben ugyanazon modell szedán és kombi verziójáról van szó, utóbbiban pedig adott modell kupé és a kabrió verziójáról és mind a 4 kocsi a Brera-projekt szüleménye.

DanielT
Viszont az bejön, amikor a régi matt lámpákat kicserélik ilyenekre mondjuk a Golfokon.
DanielT
Szerintem áll neki olyan jól mint a Lexusoknak... nekem legalábbis bejön, ha van még több kép amin jobban látszik, nyomd má' be lécci. Nekem az a matt piros csík nem nagyon tetszik, de a fekete+lexuslámpa ami ezen a képen van, jó.

Ja, egyébként rohadtul meguntam már ezeket a stílusú lámpákat, kb 1 évig poén volt, de ma már nagyon gagyi hatású.
JohnnySmith
Lexus optikás 156 😊))) Ha már majmolni kell valamit akkor az Alfások sem mardhatnak ki a sorból 😊

Egyébként meg:

Na jó ma már nem dömpingelek ide több képet ígérem. Remélem tetszik majd mindenkinek 😊
Alfa GT-rõl még nem is raktam fel képet pedig imádom... <#ravasz1><#vigyor><#hehe>

JohnnySmith
Természetesen ez az "utcai változat" adatai. Igazából nem tudok róla hogy valaha is forgalomba került volna...

JohnnySmith
Ohh ezt most találtam róla 😊
V6 Supercharged, 2959cc 400HP 330Km/h feletti max sebesség 0-100Km/h kevesebb mint 5,0s... (természetesen a Ferrari keze is benne volt😉 )

JohnnySmith
Ja eszembe jutott a Need For Speed 3 Hot Pursuit 😊
Aki emlékszik volt benne egy "érdekesség" méghozzá az Italdesign Scighera 😊 Ami úgye más néven Alfa Romeo Scighera.

JohnnySmith
Ha már F1 örület van akkor "Mi" se maradjunk ki 😊) Dicsõséges idõk...

JohnnySmith

JohnnySmith
Corvette vs Alfa Romeo Alfetta 2.0
Mind1 ilyet még úgy se láttam 😊

JohnnySmith
Ez valamikor egy tanulmány Brera volt😊 (szvsz jobban tetszett volna így) 😊

kemszi2
hogy hívják a kicsikét?
JohnnySmith

Harly18
Jó én is kiszúrom, bár nem vagyok rajongó. A Brera nevû anno tanulmánykocsit, ha jól tudom igy hivják, teljesen lemásolták az elejét, s én erre értettem, igy már nem olyan eredeti az a sportkocsi. A másik, hogy igen sok kocsimárkánál el lehet ezt mondani, pl: merci, bmw vagy lassan már az opelek is tök ugyanolyanok...

Al Age
Szerintem nem, én modellre pontosan kiszúrom õket már messzirõl - igaz én rajongó vagyok... :-)
Én a Porschékkal vagyok úgy, hogy szerintem mindegyik egyforma, pláne kicsit régebben, amikor nem volt még Cayman, Cayenne, csak 911-es, de annak több verziója... képtelen vagyok különbséget tenni 😄

kemszi2
de ezt szerintem nem csak az alfánál lehet elmondani
Harly18
Nem rosszak, csak most minden alfa ugyanúgy néz ki... 😞

kemszi2
azért ilyen belsõteret,és design nem mindegyik kocsiban látni
JohnnySmith
Mostani kedvenc 😊

Yoyo
Ez nem is csoda😊

kemszi2
nekem most ez a kedvenc alfám:
Yoyo
Ok

Yoyo
Aham

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi
#54 😊

solo az anyós üllésen! 😄DD

...sose azt nézd...

Yoyo
Akkor jó lesz a #54-es bannernak?

Yoyo
Most így néz ki😞

Yoyo

Ez az egyik!

Yoyo
Két barátomnak is 155-öse van egyik 1.8 TS 92-as másik 2.0 TS 97-es, mind a kettõt megtörték ezeket csinálgatjuk ja meg persze folyik az állandó csinosítgatás😊

Banner ügyben akkor kéne dönteni és betetni...

<#finom><#vigyor4>

Al Age
Nem gyártják, a Kamal megmaradt koncepció szinten, viszont valamelyest ebbõl fejlõdött ki a Crosswagon gondolata, ami végülis egy kvázi megemelt és módosítgatott 156-os.