1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#953 fu, Matyikám ne drogozz :dddd -
#952 és én mikor leszek végre moderátor?? :D -
Monoton #951 nm -
#950 Hello!
Légyszívesezt ezt a bannert tegyétek be ide.
Köszi szépen! -
#949 Ott a pont! /(asszem:D)/ -
#948 köszi, de én már megtaláltam a rendes lányt (asszem :D) -
#947 Gyere át a "ritka rendes lányt találni" topikba!
Az izgalmasabb.... -
Monoton #946 hazucc :ASdsad Lemondok -
#945 vitzes :dddd
engem nem helyeznek, én helyezem majd magam :) -
Nandusz #944 Miért téged nyugalomba helyeznek látványosan 'részrehajlás mentes' moderálásért? -
Monoton #943 +fav :asdasds -
#942 igen-igen, Gáborom lesz az, aki át fogja venni a stafétát :) -
#941 már képzed kifele az utodod mi?:DD -
#940 Köszi Gáborom, hogy elláttad a moderátori dolgokat
-
#939 és?:D -
Monoton #938 ... meg a ami utána jött. Törölve -
Nandusz #937 Najó, akkor kéretem törölni itt a #177-es hsz-emet. -
pinnacle #936 Senkit nem soroltam sehova, főleg nem pejoratív tartalmú kategóriákba.
Kultúrált fórumozásról, ha megkérhetlek, ne Te tarts nekem kiselőadást.
Továbbra is felszólalok a sértő hsz-k ellen, így vagy úgy. Személyeskedést mellőzve természetesen, észérvekkel. Ha ezekre komcsizva válaszolnak, akkor se fogok senkit minősíteni, se kategorizálni.
Egyéb észrevételt szívesen fogadok itt.
-
Nandusz #935 Függetlenül attól, hogy kinek inge, vagy nem inge, neked nincs jogod itt minősítgetni és pejoratív tartalmú kategóriákba sorolni senkit sem, csak kulturáltan fórumozni. És ezzel be is fejezhetjük rendben? -
pinnacle #934 Te sérült lelkű ember vagy? Esetleg van "mostkemény vagyok leszólom a másikat" perverziód?
Ha igen, akkor rád is vonatkozik, ha nem akkor nem értem miért reagálsz rá.
Egy szóval nem mondtam, hogy te vagy. Kinek nem inge... -
Nandusz #933 A sok sérült lelkű ember, kinek a kedvencét kiütötték ne itt élje ki a "mostkemény vagyok leszólom a másikat" perverziójukat.
Ezt mintha te írtad volna rám (is) célozva nem?
Jobb lenne kicsit megválogatnod szavaidat.
-
pinnacle #932 és pont engem
-
karajjj #931 Gabber nézz már be az orosz topikba, má komcsiznak... -
Monoton #930 Törl -
#929 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094913151]#870[/URL] -
#928 mondtam én hogy közelebb van a modiság , mint gondolnád :Dddd -
Monoton #927 helo -
Csesza #926 :Ddddd -
#925 jeeeeejeeee Gáboromból modit csináltam -
#924 Azért van itt csúnya beszéd, mert a meccs alatt csomóan otthon egyedül ülnek és nincs kivel megosztani az örömöt és bánatot, ezért evidens, hogy nincs máshol hely ezt kinyilvánítani csak az interneten. -
#923 bocsánat hibáztam, eb topik természetesen. -
#922 nem eb topik?:) Am ezt sajnos lehetetlen szűrni ilyen nagy eseményekkor:S -
#921 átnyálaztam énis, olyan nagyon durva dolgot én senm láttam. -
#920 Gáborom nem akarsz dobni mélt, HG-jogra? :P -
Monoton #919 Jogos :( -
#918 nem akarom elhinni, hogy miért nem tudnak viselkedni a vb topikban :(
Ha nem változik, akkor bezárom a fenébe és kész, nem fogok én ilyen emberekkel szenvedni. -
#917 jó de az olasz drukkerek is csigázzák a franciákat, a hollandokat meg fapapucsozzák. Ugye ezt se szabad, mert nem ez a válogatottuk neve. -
Monoton #916 Simán lehetne, ahogy a fél topikot törölni :) de azt ugye nem akarjuk :P -
#915 dehogy linkelek, mire vissza keresem őket le megy a nap:D, de sztem akkor is le lehet írni normálisan a válogatottak nevét... -
Monoton #914 akkor hozzászolást linkelj ... egyébként kicsit felfujod a dolgot mert olyan komoly beszolást én nem láttam, akire meg rászoltam az elnézést kért