Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
szia gabbermódosított banner betennéd ide?😛milán tápig köszi^^

#acm

gabber_saviola
<#papakacsint>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gabber_saviola
Szia. Szép lett a banner, gratulálok. Bent van.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
hello gabber ezt szeretném, ha betennéd ide ezer köszönet 😊

#acm

gabber_saviola
a kis taknyos, hogy visszajött

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1077614983

csak, hogy tényleg nyugodság legyen 1 hétig és addig ne legyen itt õ sem

báttyó02
dígótopikok delplz és megoldódik minden --------------

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bittedanke<#worship>
gabber_saviola
bocsi, nem vettem észre. Máris bent.

Gabber

#737-es<#rolleyes><#rolleyes>
gabber_saviola
megtörtént a rendrakás, aki úgy érzi, hogy valaki kimaradt, az kérem jelezze (és indokoljon is)

nem kell felsorolni a neveket

ki lesz osztva mindenkinek akinek kell

ForzaInter
Cassone is leállíthatnátok...

Yo, Bitch!

Gabber légszives gyere az Inter topikba és akinek ugygondolod adj büntit, remélem figyelembeveszed a flémkeltõket is akik miatt most kipattant a balhé és nem odavalók, nem védek senkit mert már elegem van a mi "fórumozóink" közül is kapni fog 1-2...

Breki33
Ezt törölni kéne

Ez a stílus és ez az "ember" nem ide való

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080413615

#13165-es linkje

tiszteletem Gabber pajtás!
ezt szeretném ide

köszönöm szípen elõre is 😄
Fabio Capello
Megint én. õt szeretném ide a banner alá a másik helyére, köszönöm 😊

Fabio Capello
Csókolom gabberbácsi, õt kérném ide, a múltkori meccs helyére 😊 köfönöm!

Köszönöm szépen a gyors reagálást!
:asdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gabber_saviola
szia, pavancsolj, nincs mit

mtk topik gabberbá:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hejhó Gabber pajtás 😄
ezt tessék szives lenni berakni ide
és nagyon szépen köszönöm elõre is 😄
toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Gunnersboy
eddig is vállaltam a felelõsséget azért amit írok, ezután is fogom, most nemleszek ideges ezmiatt, megérdemeltem énis, megérdemli õis 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gabber_saviola
Offolsz a topikban ami persze szerinted nem baj, de ha másnak ez nem tetszik és visszaszól, akkor az már igen. Igazságos leszek, Õ is és Te is kapsz.

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
merci 😊

gabber_saviola
szijja, pavancsolj

Fabio Capello
Kedves gabberpapa õt kérném ide és a banner alá pedig õt

elõre is köszönöm 😊

hárrr

gercse
engem nem zavar, nem fogok senkit sem beköpni, ha gyuvézik vagy mit tudom én miket irkál, csak ha a topikunkba ír, akkor emelem fel a hangom, illetve ha valótlant mernek említeni egyetlen egy játékosról is, megvédem mindet 😄

gabber_saviola
gondoltam, hogy valaki megjegyzi 😄dddddd

gercse
tehát árulkodásra buzdítod a népet ?😄

gabber_saviola
Kedves fórumozók!

Probléma merült fel, miszerint van olyan, hogy néha nem veszem észre a fórumra nem való kommenteket. Azaz nem nézek be minden topikba, így elõfordulhat, hogy az Én jóhiszemûségemet kihasználva oda nem illõ dolgokat irkálnak büntetlenül.

EZÉRT Szeretném, ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy ha bármilyen problémát vél felfedezni, akkor ide írhat nekem és ezzel SEGÍTHETI a munkámat.

toysoldier
<#wink>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gabber_saviola
köszönöm szépen, hogy figyelmeztettél rá

toysoldier

Zenszkij
Ezt a bannert kérném a Queens Park Rangers fórumba. Elõre is köszönöm, köszönjük!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gabber_saviola
😄dddd

báttyó02
:-DDDddddddddddddd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

:SDADasdasd

gabber_saviola
😄ddddddd

toysoldier

gabber_saviola
igazán nincs mit

Japep
Kössz szépen! (>#705)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello!
> Ezt a bannert szeretném kérni > ide !

Köszi elõre is !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
szia

pavancsolj 😊