1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#993 gecc én aszittem ezt má rég törölted :AF:_ASDGF_:A_:GF -
#992 -
#991 há-
gabibá máj fákin biáccs --}} -
#990 nem szabad engedni a reklámnak, mivel ha egy vkinek megengeded, akkor evidens hogy mindenki másnak meg kéne engedned, ezt pedig itt az esgén nem lehet. -
#989 csak reklámozni jár ide a srác, és az mint olyan tilos. :)
-
Monoton #988 nemtudtam hogy többszöt csinálta -
#987 nemtudommár, de a Manutd benne van a nevében :D
#986: ha először csinálta volna akkor sztem se kéne bannolni, de majdnem az összes eddigi hozzászólása a topicban reklám volt -
Monoton #986 Sztem tök nem érdemel bannt (bár lehet)
Ha a Real topicba belinkelne vki egy nagyon zsír RM al foglalkozó weblapot akk arra büszke lennék nemhogy töröltetném :)
Mert hogy az a MU weblap nagyon jól néz ki design ilag és tartalomra is nagyon ottvan. -
#985 hogy hívták a srácot?
mert Gabikám kitörölte a kommentet -
#984 #10435 -
#983 Reklám MU topic -
Csesza #982 felesleges topik -
#981 Nem júliust akartál írni?:D -
#980 Hello!
Bocsi, hogy ennyi kérésem van, de strandfociszezon van:D
Ebbena topikban a banner alatt lévő szöveget légyszi cseréljétek ki erre:
2008 FIFA Beach Soccer World Cup
Franciaország, Marseille június 17-27.
Köszi szépen! -
Monoton #979 nm -
#978 Hello!
Megkérem az egyik modit, hogy ebbe a topikba, a banner alá tegye be nekem a következő szöveget, a formázás így nézzen ki:
2008. július 4-6
Euro Beach Soccer League (EBSL) Tignes, Franciaország
Köszönöm!
-
#977 Ne rinyálj, nem IP figyelő progi!
Én megnéztem. -
#976 elég lesz mostmár srácok. -
pinnacle #975 nem, én azért nem nézem meg, mert lehet IP figyelő progi és el akar kapni CaveBoy¢¢ -
#974 hogy ha nem nézted volna meg nem mondtad volna ezt :P
nandusz neked meg vannak igényeid -
pinnacle #973 Jah jó:)
Akkor bemásolom az üzenetét, hátha valaki megmeri nézni, énnem:(
Feladó: CaveBoy
Elküldve: 2008. 06. 30. 19:53
Tárgy: barátság
Na ezzel a technikával barátkozz jógyerek, mert más már nem megy neked
nem tudom mi ez, szal nem vállalok érte felelősséget:) -
#972 pedig még bocsánatot is kért :DDD -
#971 CaveBoy az alregje Nandusznak :P -
#970 Gáborom, csak keményen -
Nandusz #969 Észrevehetted volna, hogy itt elég kevés ember szimpatizál veled, ellentétbe te mindenkit fikázol...
Ez a baj veled, hogy saját véleményed nincs, max. egy besimuló stílust felvéve próbálsz az általad elképzelt és téged támogató többséggel takarózni. Megint csak sikerült manifesztálnod "érdekes" és "jellemekben gazdag" motívumodat.
Grat. neked és sikeres fórumozást. -
pinnacle #968 Jah és a Privát üzeneteket lehetne hanyagolni, nem olvasom el őket.
Bár lehet ez most nem te voltál Nandusz, akkor srry. CaveBoy nevű regtől jött:)
Köfi:) -
pinnacle #967 Utolsó reagálásom veled szembe itt ebben a topikban illetve az egész SG-n, kivéve, ha te szólitasz meg.
Hol olvastad, hogy én buzi vagyok? Elég szar lehet neked, hogy a barát szó hallatán neked a homoszexualitás jut eszedbe, sivár barátok nélküli életed lehet.
Háát igen, bizony ujjaim köré csavarom a népes sg-s moderátorcsapatot. Képmutató lehetek, mert nem alacsonyodok le a te személyeskedő, szar stílusodhoz( tudom most igen, de valahogy érzékeltetni kellett).
Észrevehetted volna, hogy itt elég kevés ember szimpatizál veled, ellentétbe te mindenkit fikázol...
Én is levontam a konzekvenciát veled szembe, hogy a kor nem egyenesen arányos a szellemi szinttel. Azért csak veled szembe, mert "konfliktusom" csak veled volt itt az egész EB alatt. Mivel vége az EB-nek, remélem el tudjuk kerülni egymást ezen a kibaszott nagy fórumon.
További jó fórumozást neked Nandusz -
#966 okhelo -
Nandusz #965 Na akkor találd meg a helyed a hátam közepén, mert kb. annyira akarlak, mint ahogy oda szokták kívánni az emberek egymást. Remélem ezzel vágod is, hogy nem a magadfajta szexuális identitásúakhoz tartozom, hanem a lányok kedvelői közé.
De azért csak reménykedj...
De egyébként van még itt kb. 7-8 magadfajta álszent, modereket az ujjaik köré csavarni tudó képmutató alakok, akikkel csak az EB-re való tekintettel léptem kommunikációba (javarészt az ő(te) flémeléseik miatt).
De én ezzel be is fejeztem, persze levontam pár konzekvenciát pár emberi szar motívumról, amin mondjuk nem lepődtem meg, ellenben megerősített pár íratlan szabály meglétében.
-
Monoton #964 Elég már ... Az EB topik utolsó 100 kommentjéből vagy 50 et törölni kellett a sok kis vérpisti kultúrálatlan hozzászólásai miatt. -
pinnacle #963 haggyad, csak barátkozik -
#962 te meg minek kötsz bele fűbe fába? hiányzik még egy ban? -
#961 :DDDDDD
am EB topik tényleg maradhatott volna még.. -
pinnacle #960 Nem vagy véletlenül könyvtáros? Állandó kategorizálásoddal már kezdesz megfullasztani... a röhögéstől
Az enyém nem meghatározó akkor a tied milyen lehet?
De látom nagy kedvenced lettem, ha akarod, lehetünk netes barátok, mert látom nagyon keresed az érintkezést velem.
De semmi több, csak netesbarátság -
Nandusz #959 Ejj, ejj...megint kategóriákba akarod sorolni az embereket és megmondani, hogy ki mit csináljon és hova menjen.
Még szerencse, hogy nem a te szv-d itt a meghatározó hsz. -
pinnacle #958 már a fele spam és flém volt, nem kell...
mindenkinek ott a kedvenc válogatott topikja, mehet oda szvsz. -
DJ BP #957 miért kellett már bezárni az Euro2008 topicot? Sztem nagyon sokunknak van megosztható véleménye, mondandója a döntővel, az egész EB-vel kapcsolatban. Egy-egy meccsről is napokig beszélgettünk, az egész EB-nek is járna pár nap véleményem szerint -
#956 Szia
sportba nem kellenek oldalas bannerek, így evidens, hogy juhtúrós videó sem ficcen be a banner alá pluszba.
üdv Gábor -
#955 Hello!
Légyszíves vki tegye be ezt a videot:
http://www.youtube.com/watch?v=q_IyXRFSV-A&feature=related
Ennek a topiknak a bannere alá:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1214563259
A videó méretét légyszíves úgy igazítsd, hogy se túl kicsi, se nagyon nézhatetlen se legyen (gondolok itt a minőségre)
Köszi szépen!
Hello! -
#954 áhh majd szerdán, akkor lesz vége a vizsgáknak :D