Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos a rajongok 😊

REAL MADRID

gabber_saviola
fu, van vagy 20 pm-em 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄Ddddd

tedd a dolgod Gáborom 😄

gabber_saviola
szia Szabolcsom :ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

most már én is írtam e-mailt, hogy jó lenne ha lenne másik moderátor, mert ez nem állapot ami itt folyik :S

John Cena
Sziasztok! Ebbe a topicba ami van #1 HSZ-nél a Banner-t PLS tegyétek be elõre is THX!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

nm 😄

Grove4
Légyszi töröljétek már a #13758 hsz.-t ebben a fórumban,nem akarok flémet.Köszi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter

Yo, Bitch!

LasCar16
télleg gabber elment Pekingbe kerékpárral vagy mi a fsz?:sss

#acm

báttyó02
well , holnaptól én leszek a modi,megeggyeztünk

<#vigyor1><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

meglátjuk milesz ha válaszolnak az üzenetre 😊

REAL MADRID

amúgysem lehet 😄

LasCar16
ne, mer akkor nem lehet oltani az Intert😛

#acm

banok
felkérlek téged 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

John Cena
Jó napot a Modiknak! Ebbe a topicban lévõ #67 hozzászólásban lévõ bannert betennétek létszi a topicba PLS!

már küldtem

REAL MADRID

át

akkor kell írni a [email protected] hogy intézkedjen valaki, kérjenek fel valakit modiságra vagy esetleg helyezzenek

hunbasser
Punker már rég nem modi...a többit meg nem is lehet látni már szinte.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Lteebee
Punkerwork
St
pedrohsi

õk még modik elvileg ebben a szektorban.

Yo, Bitch!

én már irtam de nem méltatnak válaszra sem <#nemtudom>

REAL MADRID

itt általában Gabber szokott intézkedni, de õ már nincs itt egy ideje, ugyhogy nézzetek utána, hogy kik ide a hivatalos modik és írjatok nekik pm-et

Jagumo
rekjátok be pls 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Matthew Prosac
üdv, nyitottam egy új topicot (Az év játékosa...).
Ha lehetne akkor ezt kérném betenni bannernak. Thx!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

The Sopranos
Gabberrõl nincs valakinek infója? Eltûnt mint Petõfi...

FORzA PALeRMO

toysoldier
k.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ForzaInter
hát ez tényleg az:| ennyi erõvel jöhet ide minden második hsz szektorból...

Yo, Bitch!

toysoldier
"cigányronaldóékat"

csak ez.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezzel mi a probléma? akkor mostmár azt is rakjuk be ha vki cselzizik...

Yo, Bitch!

toysoldier

Benny04
toysoldier

Nuno88
ok már nem aktuális...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Hi Gabber!

ezt szeretném ha betennéd a Milan topic bannerje alá. Sajnos hiába szeretnénk lecserélni a hg-t nem jeleznek a modik h mi a helyzet.

Elõre is köszi.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

toysoldier

Z
Sziasztok!

Kérem, a 930-as, és 931-es hozzászólásokat törölni szíveskedjen egy illetékes a Pool topikból. Köszi elõre is!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

gabber_saviola
széjjel offolod a pankrációs topikot az agyas barátoddal, és fél óra múltán már nem emlékszel rá...komolyan esik az sg színvonala 😞

John Cena
és ha meg kérlek szépen beteszed?😄 amúyg meik topicba való offolásért kaptma abünti pontot mert ha a Cardiffes akkor az érdekes

gabber_saviola
Ha eléri a topik az 500-as kommentszámot, akkor be fog kerülni. Addig felesleges.

John Cena
Hi mindenkinek ezt a képet:

Létszives betennétek Bannernak ebbe a topicba!

gabber_saviola
szia

máris intézkedem, és köszönöm hogy jelezted a problémát.

üdv Gábor

tiszteletem

folyamatos reklámozásért vki meg jutalmazhatná egy kis pihenõvel vagy vmi,már unom a törölgetést.

Unitedfanatics

köszi
gabber_saviola
szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha valami problémája van, akkor NE pm-ben zaklasson vele, hanem ide írja le.

köszönöm

gabber_saviola
pihenõn van a véristván

miki36
pont.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ezt a gyereket már kikéne bannolni a csába, mindenhol csak flémel, a Roma topikban is például, roppant irritáló

miki36
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804

#10037, #10038

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
Szia LasCar16, bent a banner, nincsmit