Moderátor Figyelmébe!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tedd a dolgod Gáborom 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Yo, Bitch!
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ha lehetne akkor ezt kérném betenni bannernak. Thx!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
csak ez.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Yo, Bitch!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
ezt szeretném ha betennéd a Milan topic bannerje alá. Sajnos hiába szeretnénk lecserélni a hg-t nem jeleznek a modik h mi a helyzet.
Elõre is köszi.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Kérem, a 930-as, és 931-es hozzászólásokat törölni szíveskedjen egy illetékes a Pool topikból. Köszi elõre is!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
máris intézkedem, és köszönöm hogy jelezted a problémát.
üdv Gábor
folyamatos reklámozásért vki meg jutalmazhatná egy kis pihenõvel vagy vmi,már unom a törölgetést.
Unitedfanatics
köszi
köszönöm
#10037, #10038
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"