1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#913 már megint kezdenek elfajulni dolgok eb topikban, macskazabálozzák olaszokat meg hasonlók... -
#912 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd -
Monoton #911 EB topikban #3307 DEL köszi -
pinnacle #910 Jelentezem EB topikba HG-nak.) Biztos kézzel irányítanám és term. vasököllel:) -
Monoton #909 rajtad legalább látszik a javulás :D -
#908 jah, jobb vagyok mint scofield :D -
Csesza #907 téged már párszor megszöktettek :D -
#906 jobb ha megszokod, tapasztalatból mondom :D
megszoksz vagy megszöksz -
#905 Nemsokára Te is mész utána, ha nem fejezed be. -
#904 ja, csak egyfolytában offolt eb topikban, olasz topikba se láttunk tőle értelmes témával kapcsolatos hozzászólást... -
#903 közben egyébként ha jól látom, Rita79-et is sikerült kibannolni, akinek szintén nem volt egyetlen szabályt sértő hozzászólása távolról sem, én legalábbis nem találok ilyet. bannolási indok sincsen. furcsa dolgok történnek itt.. -
#902 vagyis közös netkapcsolatot használók egyszerre nem fórumozhatnak? vagy ez hol probléma? kérlek mutass egy szabályt. egyébként ezt ki kérdezte? -
Csesza #901 :O :DSDASdsadsa -
#900 Minő véletlen, hogy egyezik az ip-d grizzly21 fórumozóéval. -
#899 Én is ezt kérném és a véleményem az egész esetről is ez!
Köszi -
#898 Sosem tűrtem az offolást és a flémkeltést, ezután sem fogom. -
#897 ha lehet ilyet kérni, akkor kéretném "Nandusz" banjának ügyének újravizsgálását, mert átolvastam az érintett topicot és semmilyen okot nem találtam egyetlen büntetőpontra sem, nem hogy banra. szerintem botrány, hogy valakit csak úgy indok nélkül ki lehet bannolni, mert ész érvekkel támasztotta alá, hogy a topic kedvenc csapata a legutóbbi meccsén nem szerepelt túl jól és az ellenfél gólja sem lesgól volt. amennyiben ez ellen nem tesz semelyik moderátor semmit, az az egész moderátor-brigád morális szintjét tükrözi bizonyos szinten. -
Csesza #896 Mono nem lesz hg? :O -
#895 most már jó bár nekem hiányzik a csoportbeosztás P -
#894 rajta vagyok a témán, tényleg nem látszik. -
#893 rendbe kéne tenni az EB-s topic bannerját
IE-vel nem látszik semmi -
#892 :dddd -
#891 jaja, itt csak egyedül én flémelhetek :D -
#890 Köszi szépen! Neked is szép napot! -
#889 dobj egy képet, és eldöntöm :ddd -
Nandusz #888 Na le lehet rólam szállni meg mellőzni...vagy belém szerettél? Viselkedj már férfiként és mutass példát az userek idegesítése helyett. :DDD -
#887 Most komolyan azt kell hogy mondjam, teljesen meglepődtem, hogy Nandusz után Te is beírsz ide. Ezt a véletlent :ddd
Sajnos nagyon félreértelmeztél valamit olvasás közben, mivel sehol sem írtam azt, hogy csak egy bizonyos közösség tagjai írhatnak.
A semmilyen kirívó dolgot nem találtál Nandusz hsz-eiben már elsütötted az EB topikban, kérlek a tegnapi Olaszfoci-topikos offolásához keressél valami új indokot, mert most ez kevés lesz ide. :)
Mivel két szót kiemeltél az utolsó mondatodban, ezért a legfrappánsabb és egyben ironikus válasz erre, a nem kötelező a "közösség"-hez tartozni és "beilleszkedni" mondat dukál.
További szép napot. -
#886 Mivel nem rég regisztráltam, nem is tudtam, hogy itt vannak olyan topikok, ahova csak egy bizonyos közösség tagjai írhatnak.?
Akkor miért nincs levédve jelszóval?
Visszaolvastam a hozzászólásokat és Nandusz hsz-eiben semmilyen kirívó dolgot nem észleltem, teljesen hasonló stílusban ír, mint a "közösség"-ed tagjai.
Nekem most az egyik kedvenc topikom lett, de hsz-t nem nagyon merek írni, mert félek, hogy kinevetnek a "közösség" tagjai és nem fogok tudni "beilleszkedni". -
Nandusz #885 Egyelőre csak válaszoltam a kekeckedésekre, amiből azért valljuk be Te is kivetted a magad részét egy kicsit, példát abszolút nem statuálva ezzel.
A flémelési meg offolási vádaskodásaidat, ha nem zavar akkor kikérném magamnak, mert ilyet nem tettem. -
#884 Teljesen jól értelmezted, amit leírtam.
Az sg_fórum sosem volt szabad fórum, itt mindig is voltak írott és íratlan szabályok (ez a sportrészlegre legfőképpen igaz).
Ha körbenéznél a sportrészleg topikjaiban, akkor rájöhetnél, hogy itt közösségeket találsz, ahová nem abban az offolos-flémkeltős stílusban kell beilleszkedni, ahogy Te próbálod. Ha nem hiszed, akkor nézd csak meg, hogy mit csináltál az Olaszfoci topikban...ez sosem volt elfogadott
viselkedési forma, ahogy ezután sem lesz.
Üdv Gábor -
Nandusz #883 "Ez egy szabad fórum, mindenki oda ír ahova és akkor amikor akar."
Nagyon nagy tévedésben éltél eddig, ha így gondoltad.
Hogy kellett volna helyesen gondolnom akkor? Segítsél már meg egy magamfajta hardware/software fant és mutass kiutat a tévedések labirintusából kérlek. Csak mielőtt izomból reagálsz itt, jobb lenne ha olvasnád is amit írtam. Mert nem azt írtam, hogy AMIT, hanem hogy amikor és ahova. Óriási különbség.. -
Monoton #882 :DD -
#881 -
#880 :DD
#879: isten őrizzen, nem azért mondtam, bárcsak ennyi gondom legyen h én legyek a hg....van elég bajom :) megaztán úgyis csak baj van/lesz ott ebben a hónapban. Az meg nekem nem hiányzik thx. Majd Mono megneveli a sok túlokos szoftver/hardver topikokból átkeveredő Pistikét. -
#879 neked már adtam egy Arsenal topikot, szóval karácsonyig csönd :) -
Csesza #878 hát Mono nem szép de ő lesz a hg :D -
#877 nah az szép lenne :D -
Monoton #876 :DD helyes meglátás :D -
Csesza #875 :DSDasdsd
a meccsek amugy is 18.00tol vannak tehát simán eltod vállalni :P -
Monoton #874 én 17 órától vagyok általában :( Mr. Tolna meg ugyis tanul érettségire szoval egész nap ráér :Asdas
de ha nem vállalja ...