Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
zárni még sem lehet Gáborom 😞
mi tévõ legyek?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az sem lenne megoldás

REAL MADRID

született kb. 1500 hsz tegnap annak a 1/4-e ha nem több oltogatás és pocskondiázás, remélem nem haragszol meg ha nem fogok hsz számokat beírni, mert elmenne vele a fél napom

csak szóltam, hogy írj be valamit, hogy még 1 ilyen nap és páran repülnek mert ez itt nem elfogadható...

gabber_saviola
kommentszámokat írjál lécci

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

inkább zárni

REAL MADRID

nekem is már elegem van belõle :S

Gunnersboy
átigazolások topikban sygmaBlueJersey megin kezdi, nemtudom ki hogyvan vele de én azért járok oda hogy átig hireket olvassak, és amikor látom hogy 2 uj üzenet akkor csak aztlátom hogy mindnekinek irogatja a hülyeségeit :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
nevelheted még egy darabig, majd síkitunk ha nem bírunk vele 😊

#acm

gabber_saviola
nála sajnos eddig nem sikerült mert már kb. a nyolcadik regjével "létezik". egyszer majd be nõ a feje lágya és rádöbben, hogy lehet normálisan is viselkedni. Neked meg köszönöm szépen, hogy nyitott vagy a változásra.

cassoneitaly
Hát, ha ezen múlik felõlem oké, Szent a béke, és ígérem a jövõben visszafogom magam, hogy sehol ne 'bántsak' meg senkit <#zavart2>
De azért nála is 'rendet lehetne rakni'
THX, és bocsi a kellemetlenségért.

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gabber_saviola
hát azért még a mai napig próbálkozik, elég csak a Mian topikba olvasgatni 😄dd

tényleg nekem is jobb lenne, ha megbarátkoznának egymással

Mátyáska már rég csak átjár a Juve topikba 1-2t kérdez válaszolnak neki semmi több, régóta nem volt Juve-t vagy itteni fórumozót fikázó hsz-e

ellenben vele, aki szinte folyamatosan, csak 1szer bannolva lett, azthittem hogy megnyugodott, de nem :S

de ettõl függetlenül természetesen a második verzió lenne a legjobb

gabber_saviola
Cassoneitaly ugyan úgy csinálja a fesztivált mint Mátyáska. Kivágjam mind2-t vagy békétkötnek egymással és megpróbálnak viselkedni?

nem lehet semelyik topikban a másik csapatát "szidni"

nem látok olyan hszt a Juve topiban ami beszólás volt a részérõl...

cassoneitaly
Még ha az inter topicban flémeltem volna... <#szomoru1> De asszem ahová irtam a nem nekik szól, és saját felelõsségre olvassanak be.. De hogy még után 2x is beszól, mikor én nem szóltam hozzá se.. <#levele>

Ha ez a hozzászólás nagy bûn volt, akkor elismerem, és menjen a csillag
<#rinya> de akkor limperatore is megérdemli...
Peace

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Juve topik - #19535

sztem nem õ kezdte 😊

cassoneitaly
Elõször akkor olvass már vissza ki kötött kibe... <#nezze>

cassoneitaly megint nem bír a vérével :S

pedig 1szer már bannoltad :o

miki36
<#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
<#wave>
Nagyon szép banner, bent.

miki36
<#wave>
ezt a bannert ebbe a topikba ha kérhetném :p
thx

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

banok
hát jaja. na meg azt, hogy párhuzamos meccsek esetén az m2 a másik fél.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
Gabber légyszíves kiírnád Foci EB topikba jó nagy betûkkel a banner alá hogy az M1 adja elõben a meccseket, mert kiborító az a sok ökör aki nem képes visszaolvasni... 😊 thx

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

<#puszis>

gabber_saviola
nincs mit persze 😄dd

#822 😛

gabber_saviola
elfelejtetted belinkelni az ebtopikot 😛

hali Gábor!

plz akkor cseréld ki az EB topikban erre a bannert 😊

köfi

gabber_saviola
valóban ilyet nem szabad

hunbasser

ha jól tudom,ilyet nem szabad...

ReaL MaDRid x siempre

focieb2008 topikba, nézz már rá a reklámosra 😄

gabber_saviola
tökéletes lett Miszter Breki 😛
mostjár vagyok újra 😊

Breki33
megát egyébként égre földre keresik

még rajtam is.......
Breki33
Ilyesmi megfelel?

gabber_saviola
Imike a "berakós" :dddd

csináltass belõle egy bannernak kinézõ dolgot, aztán azt berakom.

netudom, hogy sok lesz e vagy nem, hisz te vagy a modi 😛

Imike meg segít neked berakni a hátteret 😛

fsgh
segítsünk emlékezni?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Szia Szabolcsom 😊

799*361-es bannert, nem lesz az egy kicsit sok? 😊
hátteret már elfelejtettem hogy kell berakni, így az nem lesz 😛

csáo Gábor!

ha lehetséges akkor ebbea topikba, rakd be ezt bannernek és ezt háttérnek

köfi 😊

gabber_saviola
😄ddd

😄SAdasdasd

nekik kijár 😊

REAL MADRID

McFrost
Csesza és Asfa jelenkezik , látom 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ha valakinek nem adtam büntit pedig járt volna, akkor kérem jelezzétek 😛

McFrost
akkor privizd el lécci 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
hosszú ezt így elmesélni, testvérem 😊

McFrost
hol voltál testvérem?

Gábor beindult :ADSDasdasdasdasd

gabber_saviola
megtörtént