Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
fu, Matyikám ne drogozz :dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
és én mikor leszek végre moderátor?? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

nm

REAL MADRID

lippet
Hello!

Légyszívesezt ezt a bannert tegyétek be ide.

Köszi szépen!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Rita79
Ott a pont! /(asszem😄)/<#eplus2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gabber_saviola
köszi, de én már megtaláltam a rendes lányt (asszem 😄)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rita79
Gyere át a "ritka rendes lányt találni" topikba!
Az izgalmasabb....<#eplus2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

hazucc :ASdsad Lemondok <#wow3>

REAL MADRID

gabber_saviola
vitzes :dddd
engem nem helyeznek, én helyezem majd magam 😊

Nandusz
Miért téged nyugalomba helyeznek látványosan 'részrehajlás mentes' moderálásért? <#awink>

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

+fav :asdasds

REAL MADRID

gabber_saviola
igen-igen, Gáborom lesz az, aki át fogja venni a stafétát 😊

fsgh
már képzed kifele az utodod mi?😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Köszi Gáborom, hogy elláttad a moderátori dolgokat <#vigyor1>

limperatore
és?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

... meg a ami utána jött. Törölve

REAL MADRID

Nandusz
Najó, akkor kéretem törölni itt a #177-es hsz-emet.

Senkit nem soroltam sehova, fõleg nem pejoratív tartalmú kategóriákba.

Kultúrált fórumozásról, ha megkérhetlek, ne Te tarts nekem kiselõadást.

Továbbra is felszólalok a sértõ hsz-k ellen, így vagy úgy. Személyeskedést mellõzve természetesen, észérvekkel. Ha ezekre komcsizva válaszolnak, akkor se fogok senkit minõsíteni, se kategorizálni.
Egyéb észrevételt szívesen fogadok itt.

<#wave><#vigyor3>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nandusz
Függetlenül attól, hogy kinek inge, vagy nem inge, neked nincs jogod itt minõsítgetni és pejoratív tartalmú kategóriákba sorolni senkit sem, csak kulturáltan fórumozni. És ezzel be is fejezhetjük rendben?

Te sérült lelkû ember vagy? Esetleg van "mostkemény vagyok leszólom a másikat" perverziód?

Ha igen, akkor rád is vonatkozik, ha nem akkor nem értem miért reagálsz rá.

Egy szóval nem mondtam, hogy te vagy. Kinek nem inge...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Nandusz
A sok sérült lelkû ember, kinek a kedvencét kiütötték ne itt élje ki a "mostkemény vagyok leszólom a másikat" perverziójukat.

Ezt mintha te írtad volna rám (is) célozva nem?
Jobb lenne kicsit megválogatnod szavaidat.

és pont engem<#sir>

<#vigyor1>

Gabber nézz már be az orosz topikba, má komcsiznak...
Törl

REAL MADRID

ForzaInter

Yo, Bitch!

gabber_saviola
mondtam én hogy közelebb van a modiság , mint gondolnád 😄ddd

helo <#puszi>

REAL MADRID

😄dddd

gabber_saviola
jeeeeejeeee Gáboromból modit csináltam <#smile>

gabber_saviola
Azért van itt csúnya beszéd, mert a meccs alatt csomóan otthon egyedül ülnek és nincs kivel megosztani az örömöt és bánatot, ezért evidens, hogy nincs máshol hely ezt kinyilvánítani csak az interneten.

gabber_saviola
bocsánat hibáztam, eb topik természetesen.

fsgh
nem eb topik?😊 Am ezt sajnos lehetetlen szûrni ilyen nagy eseményekkor:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
átnyálaztam énis, olyan nagyon durva dolgot én senm láttam.

gabber_saviola
Gáborom nem akarsz dobni mélt, HG-jogra? 😛

Jogos 😞

REAL MADRID

gabber_saviola
nem akarom elhinni, hogy miért nem tudnak viselkedni a vb topikban 😞
Ha nem változik, akkor bezárom a fenébe és kész, nem fogok én ilyen emberekkel szenvedni.

skatulya bácsi
jó de az olasz drukkerek is csigázzák a franciákat, a hollandokat meg fapapucsozzák. Ugye ezt se szabad, mert nem ez a válogatottuk neve.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Simán lehetne, ahogy a fél topikot törölni 😊 de azt ugye nem akarjuk 😛

REAL MADRID

ForzaInter
dehogy linkelek, mire vissza keresem õket le megy a nap😄, de sztem akkor is le lehet írni normálisan a válogatottak nevét...

Yo, Bitch!

akkor hozzászolást linkelj ... egyébként kicsit felfujod a dolgot mert olyan komoly beszolást én nem láttam, akire meg rászoltam az elnézést kért

REAL MADRID

ForzaInter
már megint kezdenek elfajulni dolgok eb topikban, macskazabálozzák olaszokat meg hasonlók...

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

EB topikban #3307 DEL köszi

REAL MADRID

Jelentezem EB topikba HG-nak.) Biztos kézzel irányítanám és term. vasököllel😊

rajtad legalább látszik a javulás 😄

REAL MADRID

limperatore
jah, jobb vagyok mint scofield 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

téged már párszor megszöktettek 😄

limperatore
jobb ha megszokod, tapasztalatból mondom 😄

megszoksz vagy megszöksz

gabber_saviola
Nemsokára Te is mész utána, ha nem fejezed be.

ForzaInter
ja, csak egyfolytában offolt eb topikban, olasz topikba se láttunk tõle értelmes témával kapcsolatos hozzászólást...

Yo, Bitch!