1757
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Fabio Capello
    már azt hittem leléptél a Giro D'Italia-ra :D:D:D
  • gabber_saviola
    újra a fedélzeten
  • John Cena
    Hi ALL IDE ---> ezt betudnátok tenni??
  • Fabio Capello
    decsakutánam XD
  • LasCar16
    Ferenc testvér ismét köreinkben méghozzá reklámmal, köszi
  • báttyó02
    Utolsó látogatás időpontja: 2008. 10. 14. 16:35

[PÁLYÁZNA A POSZTJÁRA]
  • Fabio Capello
  • Monoton
    thx
  • Fabio Capello

Mono tedd már helyre a Juvés kollégát, légyszives
  • Monoton
    jahh az mehet
  • forsbergp21
    huh ezt gyorsan leszedtem
    Magyar zászló azért jöhet??????????
  • Monoton
    Ezt gyorsan szedd le
  • forsbergp21
    Üdv!
    Arról érdeklődnék, hogy maradhat-e a jelenlegi nick logóm vagy ban jár érte? (Szerintem semmi probléma nincs vele...)
  • ForzaInter
  • forsbergp21
    Egy újabb információ, hogy mit lehet reklámozni egy topicban. Merje valaki mondani, hogy minden kiderül a szabályzatból! Egyáltalán nem. Egy újabb bizonyíték, hogy szükség van moderátorokra!
    Kösz a segítséget gabber.
  • gabber_saviola
    Itt az esgén, erre pont van egy topik, ahol büntetlenül megmutathatja mindenki saját kedvenc kis oldalát. Ha igény van rá, akkor szívesen belinkelem neked.

Zárás képpen, hogy mindenki tisztában legyen a szabályokkal.....idézem Kard barátomat "majd a moderátorok eldöntik mi a reklám és mi nem az."

Ámen
  • gabber_saviola
    Nanduszpajtás, valóban ez egy reklám....pozitív reklám, azaz szememben közhasznúnak minősül. Amúgy felvilágosítalak, ez a srác több éve azon ügyködik, hogy eljussanak hozzánk olyan mérkőzések és összefoglalók, amikről régebben álmodni sem mertünk....
  • pinnacle
    sehol se személyeskedtem úgyérzem. nem kell mindenhol személyeskedést felfedezned ahol hozzádszólnak.

befejeztem az Offolást.

byeez
  • forsbergp21
    Csakis fellebeztem a te hozzászólásod után barátom. :)
    Személyeskedés meg nem áll jól neked, sry :)
  • pinnacle
    "Tehát Nanduszé a pont. Uúgy reklám."

khm khm:)

úgy érzem te is eldöntötted mi reklám és mi nem, szal pszt és ne csinálj segget a szádból:)
  • forsbergp21
    Na ebben egyetértünk. A moderátorok majd eldöntik. Nem pinacle (#1126).
  • 5w0rdf15h
    majd a moderátorok eldöntik mi a reklám és mi nem az.

ez esetben ő csak segíteni akar, mivel tv6 nagyon ritka egyenlőre.
  • forsbergp21
    Én pl szívesen megnézem, ha valaki csinál egy új oldalt a kedvenc csapatának. Nagyon sokan örülünk neki, sokan kérik is.
  • Monoton
    Minden meccs elott vki mindig ker streamet, a forumozok pedig orulnek hogy tudjak valahol nezni meccseket, sokan meg is koszonik. Ugyhogy koszonjuk a hsz.-t leulhetsz.
  • pinnacle
    ROHADTUL UNALMAS olvasni, hogy mindig mindig a modik és az ellen vagy akiket nem büntetnek, miközbe állandóan flémet szitsz és kötözködsz.
  • forsbergp21
    Olyan, mint amikor belinkelnek egy új realos oldalt, és rögtön bant kapsz. Arra nem gondoltál még, hogy információkat szeretne valaki a kedvenc csapatáról, és csak a banoknál talál?
    Egy megoldás minkettőre van: google. Streamet ott is bárki talál, megnyugodhatsz.
    Tehát Nanduszé a pont. Uúgy reklám.
  • hunbasser
    azon nem gondolkoztál még,hogy ezt kb teljesen nonprofit módon NEKÜNK,köztünk NEKED is csinálja? aztán meg majd ha esetleg meg akarsz nézni egy meccset,és csak banoknál találsz streamet? akkor is azt mondod majd,hogy reklám?
  • pinnacle
    :Asdasdasdasdadadadadasdadasdsadasdasdasdasdad

kevés neki a hely, de menne vagy 50 hsz-en keresztül:)

hozod a formád:)
  • Nandusz
    Reklám #4168
  • Monoton
    Előző regje már örökbanon, személyeskedik, offol, állandón bemegy topikokba flémet kelteni.

Amit művel arról ez a véleménye:

"már párszor kaptam és kinem szarja le? amig itthon vok és meccset nézek unalmamban irogatok aztan elmegyek Krafty Kutsra a38 berugok aztan vhol felébredek stb stb mit érdekelnek a sárga 3szögeitek"

Az SG nem játszótér, de kapott még egy esélyt.
  • Cabell
    Miert lett kitiltva vegul? Amit belinkeltel ket comment, specko toknormalis...szoval a halalfejet miert kapta vegul?
  • gabber_saviola
    Gáborom, a haverodnak adtam egy uccsó lehetőséget.
  • Monoton
  • gabber_saviola
    Gáborom beijedtél rendesen a csókától.
  • Fabio Capello
    jeee Jersey barátunk :D
  • gabber_saviola
    ennek a srácnak már nem szabadna az esgén léteznie: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1093857406&no=10711

Gáborom intézkedj plíz, köffi
  • gabber_saviola
    Gáborom csak keményen, büszke vagyok rád
  • Fabio Capello
    Te Mono, rápiríthatnál a Man City topikban levő brigádra is, csak nem hagyják abba
  • ForzaInter
    "mi lenne ha Cselzi topicba vernéd a farkadat ki és nem pampognál tovább kösz!"

azé ez is megér min egy pontot...
  • Monoton
    Énsem másról beszélek