1757
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • John Cena
    Hi all ebbe a tápigba be tennétek ezt!
  • gabber_saviola
    Tudod nagyon sok olyan fórumozó van itt a sportban aki jó pár beszmájlizós vagy bepffögős kommentedet látta. Meg aztán ott vannak a személyeskedő kommentjeid...egyikre még 5w0rdf15h is megjegyezte, hogy "Egy ilyen szép személyeskedő hsz után ne csodálkozz ha kirak egy hétre pihenni :)".

Tudod az nevet, aki utoljára nevet!

Legközelebb, ha lehet, akkor nézd meg mi van a bannerba írva, ez nem a nyafogós topik.
  • forsbergp21
    Csakhogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy mi is zajlik itt azegyébként nagyszerű SG fórumon. Először egy kis idézet:

"Igen, a fórumozók nagy része (beleértve szerénységemet) megértette amit mondtál, hiszen logikus.
    Viszont ne várd el mindenkitől, hogy ilyen gyors legyen a felfogása. :P
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Megpróbéltál(?) hazugsággal lejáratni modimélen, de ez nem volt elég neked. Erre a két kisbarátoddal megtaláljátok az átigazolási topikot és elkezdtek értetlenekdni. Természetesen ez még nem eleg neked....Te tovább mész észe egy kis személyeskedés is bele viszel. Csak egy jó tanács, rágalmazást nem űröm(?) senkitől, ahogy a személyeskedést sem.

1. Csakis az igazságot írtam le, senkit nem rágalmaztam. Nem ugyanaz a kettő...
    2. Ugye ismerős ez a stílus, amiért a büntipontot kaptam? Nekem is ismerős. Ki lehet találni, honnan...
    3. Ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy lassan az egész sg fórum felügyeletét a te kezedbe adják. Panaszt bárki ellen lehet tenni, azért van az az e-mail cím (szerencsére nem csak egy van). Nem a Te dolgod engem kioktatni arról, hogy rágalmazás vagy mi is az. Pont azért van egy email cím, ahol megnézik a problémát és utánajárnak. Ergo semmi szabálytalant nem követtem el ismét, mégis büntetőpontot kaptam.

Ui.: "kis barátomat" nem ismerem, pusztán azt az eljárást, ahogy a banokat adod. (Nem rágalmazásnak és nem sértésnek szántam e mondatot, csakis egy észrevétel!!!)
  • forsbergp21
    :D
  • báttyó02
    azé nehogy belehalj Miszter
    :S
  • gabber_saviola
    Most már legalább tudod, hogy milyen kemény az élet itt az esgén, ha valami posztot betöltesz.
  • Rita79
    Már rájöttem akkor, amikor HG lettem.
    Elég egy hülye is, hogy tönkretegye.

Kár, hogy ezt sedó nem vette észre.
  • gabber_saviola
    Hát ezt is megéltük. Látod nem is olyan egyszerű még egy HG élete sem...a modájkodás ennél még durvább. :(
  • Rita79
    Bezárták éppen most, mert a sok hülye szétflémelte.
  • gabber_saviola
    még favos is a topik :Ddd
  • Rita79
    Olvasod?
    Ennek örülök!
  • Nandusz
    koncentrálj a "Ritka rendes fiút találni" topikra

hihi...emlékszem, amikor a Labdarúgó EB volt, akkor azzal fikáztatok, hogy írjak a hardver topikokba, mert bizonyos konfig van az apróbetűsömbe.
    Na mindegy is, Forza Italy:)
  • Nandusz
    Írj te is oda, mint "szabad ember".
  • gabber_saviola
    köszönjük a megjegyzésedet, építő jellegű volt. Inkább koncentrálj a "Ritka rendes fiút találni" topikra.
  • Nandusz
    Hozzád érkeznek a panasz emailek?...akkor már régen rossz a helyzetfelismerésben tett dilettantizmusod miatt. Jó lenne, ha tőled független emberek is olvasgatnának a tetteidről (na nem mintha azok mindenképp elítélésre méltóak lennének, csak többszörösen elgondolkodtatóak).
  • gabber_saviola
    Forsbergp21 fórumozó bepróbálkozott egy rágalmazó emillel a szerkesztőségnél :)
  • gabber_saviola
    fu most nagyon megijedtem :Ddddd
  • forsbergp21
    Nem kösz, neked már nem mesélek semmit. Majd másnak...
  • gabber_saviola
    na mesélj miket írtam rád?
  • forsbergp21
    Igen, ezért rögtön ban jár Monoton. Azt láttad volna ő miket írt rám admin létére. És sorolhatnám... Inkább neki járna ban.
  • gabber_saviola
    Előbb leírtam, hogy mit tettél a Palermo topikban, még egyszer nem ismétlem magam. Ha nem vagy képes felfogni, akkor az már nem az én hibám.

De húzhatod még tovább az agyamat, aztán megunlak.
  • Monoton
    Pl. az hogy "pff" az nem hsz!
  • forsbergp21
    Én nem jönnék ilyen magyarázkodásokkal meg bizonyításokkal miután engem is úgy banoltál, hogy semmi szabályba ütközőt nem követtem el. Még csak nem is offoltam akkor. Most már a számlámon van egy nagy OFF.
    Már meg sem kérdezem, hogy a hsz-eimet milyen jogon törlöd a Palermo topicból, mikor azzal sem sértek semmilyen szabályt...
  • gabber_saviola
    Aztán ha ezek után még is panaszkodni szeretnél, akkor azt legközelebb ne egy topikban OFF-olással tedd, hanem a moditopikba írj.

Ja és ha neked egy egy ilyen mondat: "fászcopéj igazabol jol pofanbasznalakjohet a bann pocs" " semmi, akkor tényleg valami nincs rendben.
  • 5w0rdf15h
    "Ha ez nem tetszik, akkor fel is út le is út"
  • forsbergp21
    Szóval itt nem az igazat, hanem csakis a jót. (Legalábbis a Te kedvenc csapatodról)
    Szép szöveg, csak éppen már megint semmi valóságalapja, és Te pedig gond nélkül veszed semmibe az igazi szabályokat.
    Remélem ezt a véleményt nem veszed "negatívkodásnak".
  • gabber_saviola
    :ASDasdasdasdasd
  • gabber_saviola
    Nagyon örülök neki, hogy végre ide is beírtál, így legalább elmagyarázhatom, hogy mit NEM FOGSZ az esgén csinálni.

ITT sosem volt divat bemmeni egy topikba és negatívkodni....párszor már próbáltalak rávezetni, de gondolom nem sikerült felfogni. Szóval a gyengébbek kedvéért, elmagyarázom újra: NEGATÍVKODÁST SOSEM TŰRTEM, ÉS EZUTÁN SEM FOGOM! Nem azért jönnek ide az emberek fórumozni, hogy ilyen lehúzós dolgokat olvassanak, hanem a szépet és a jót.

Ha ez nem tetszik, akkor fel is út le is út....ilyen hozzáállást max. az enesón tűrik el...s nem itt.
  • pacclacc
    A moderátorok is emberek!!!
  • forsbergp21
    Azt szeretném megjegyezni, hogy teljesen jogtalanul kaptam a most lejáró 1 hetes banomat. Remélem érti modi, akire gondolok...
  • Monoton
    ::ASD:AS:d

Egy elakadásjelzőt kikönyöröghetek neked Gabibánál, de csak 1et :]
  • báttyó02
    Fórum moderátori jogok felvétele

Hiba!

Nincs moderátori jogod!

Visszalépés
  • báttyó02
    hát még ha én lennék modi---ami megjegyzem ERŐSEN JÁRNA NEKEM ---------
  • gabber_saviola
    ja és nagyon faszán végzed a dolgod, büszke vagyok rád! :Dddd