Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
közben egyébként ha jól látom, Rita79-et is sikerült kibannolni, akinek szintén nem volt egyetlen szabályt sértõ hozzászólása távolról sem, én legalábbis nem találok ilyet. bannolási indok sincsen. furcsa dolgok történnek itt..

5c0rp330n
vagyis közös netkapcsolatot használók egyszerre nem fórumozhatnak? vagy ez hol probléma? kérlek mutass egy szabályt. egyébként ezt ki kérdezte?

😮 😄SDASdsadsa

gabber_saviola
Minõ véletlen, hogy egyezik az ip-d grizzly21 fórumozóéval.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rita79
Én is ezt kérném és a véleményem az egész esetrõl is ez!
Köszi

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gabber_saviola
Sosem tûrtem az offolást és a flémkeltést, ezután sem fogom.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5c0rp330n
ha lehet ilyet kérni, akkor kéretném "Nandusz" banjának ügyének újravizsgálását, mert átolvastam az érintett topicot és semmilyen okot nem találtam egyetlen büntetõpontra sem, nem hogy banra. szerintem botrány, hogy valakit csak úgy indok nélkül ki lehet bannolni, mert ész érvekkel támasztotta alá, hogy a topic kedvenc csapata a legutóbbi meccsén nem szerepelt túl jól és az ellenfél gólja sem lesgól volt. amennyiben ez ellen nem tesz semelyik moderátor semmit, az az egész moderátor-brigád morális szintjét tükrözi bizonyos szinten.

Mono nem lesz hg? 😮

Breki33
most már jó bár nekem hiányzik a csoportbeosztás P
gabber_saviola
rajta vagyok a témán, tényleg nem látszik.

Breki33
rendbe kéne tenni az EB-s topic bannerját

IE-vel nem látszik semmi
gabber_saviola
:dddd

limperatore
jaja, itt csak egyedül én flémelhetek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rita79
Köszi szépen! Neked is szép napot!<#vigyor2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gabber_saviola
dobj egy képet, és eldöntöm :ddd

Nandusz
Na le lehet rólam szállni meg mellõzni...vagy belém szerettél? Viselkedj már férfiként és mutass példát az userek idegesítése helyett. 😄DD

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

gabber_saviola
Most komolyan azt kell hogy mondjam, teljesen meglepõdtem, hogy Nandusz után Te is beírsz ide. Ezt a véletlent :ddd

Sajnos nagyon félreértelmeztél valamit olvasás közben, mivel sehol sem írtam azt, hogy csak egy bizonyos közösség tagjai írhatnak.

A semmilyen kirívó dolgot nem találtál Nandusz hsz-eiben már elsütötted az EB topikban, kérlek a tegnapi Olaszfoci-topikos offolásához keressél valami új indokot, mert most ez kevés lesz ide. 😊

Mivel két szót kiemeltél az utolsó mondatodban, ezért a legfrappánsabb és egyben ironikus válasz erre, a nem kötelezõ a "közösség"-hez tartozni és "beilleszkedni" mondat dukál.

További szép napot.

Rita79
Mivel nem rég regisztráltam, nem is tudtam, hogy itt vannak olyan topikok, ahova csak egy bizonyos közösség tagjai írhatnak.?
Akkor miért nincs levédve jelszóval?<#nemtudom>
Visszaolvastam a hozzászólásokat és Nandusz hsz-eiben semmilyen kirívó dolgot nem észleltem, teljesen hasonló stílusban ír, mint a "közösség"-ed tagjai.
Nekem most az egyik kedvenc topikom lett, de hsz-t nem nagyon merek írni, mert félek, hogy kinevetnek a "közösség" tagjai és nem fogok tudni "beilleszkedni".<#rinya>

Nandusz
Egyelõre csak válaszoltam a kekeckedésekre, amibõl azért valljuk be Te is kivetted a magad részét egy kicsit, példát abszolút nem statuálva ezzel.
A flémelési meg offolási vádaskodásaidat, ha nem zavar akkor kikérném magamnak, mert ilyet nem tettem.

gabber_saviola
Teljesen jól értelmezted, amit leírtam.

Az sg_fórum sosem volt szabad fórum, itt mindig is voltak írott és íratlan szabályok (ez a sportrészlegre legfõképpen igaz).

Ha körbenéznél a sportrészleg topikjaiban, akkor rájöhetnél, hogy itt közösségeket találsz, ahová nem abban az offolos-flémkeltõs stílusban kell beilleszkedni, ahogy Te próbálod. Ha nem hiszed, akkor nézd csak meg, hogy mit csináltál az Olaszfoci topikban...ez sosem volt elfogadott
viselkedési forma, ahogy ezután sem lesz.

Üdv Gábor

Nandusz
"Ez egy szabad fórum, mindenki oda ír ahova és akkor amikor akar."
Nagyon nagy tévedésben éltél eddig, ha így gondoltad.

Hogy kellett volna helyesen gondolnom akkor? Segítsél már meg egy magamfajta hardware/software fant és mutass kiutat a tévedések labirintusából kérlek. Csak mielõtt izomból reagálsz itt, jobb lenne ha olvasnád is amit írtam. Mert nem azt írtam, hogy AMIT, hanem hogy amikor és ahova. Óriási különbség..

😄D

REAL MADRID

Solten
<#eljen>

Saor Alba

5w0rdf15h
😄D

#879: isten õrizzen, nem azért mondtam, bárcsak ennyi gondom legyen h én legyek a hg....van elég bajom 😊 megaztán úgyis csak baj van/lesz ott ebben a hónapban. Az meg nekem nem hiányzik thx. Majd Mono megneveli a sok túlokos szoftver/hardver topikokból átkeveredõ Pistikét.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
neked már adtam egy Arsenal topikot, szóval karácsonyig csönd 😊

hát Mono nem szép de õ lesz a hg 😄

5w0rdf15h
nah az szép lenne 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

😄D helyes meglátás 😄

REAL MADRID

😄SDasdsd

a meccsek amugy is 18.00tol vannak tehát simán eltod vállalni 😛

én 17 órától vagyok általában 😞 Mr. Tolna meg ugyis tanul érettségire szoval egész nap ráér :Asdas

de ha nem vállalja ...

REAL MADRID

ezt a feladatot átruházom Mono-ra 😛

gabber_saviola
Gáborom vagy Te vagy Szabi, lehet választani 😄

gabber_saviola
szegény srác nem bírta elviselni, hogy kibanoltam a másik regjét

Javasolnék egy Házigazdát EB topikba aki viszonylag sûrûn van online topikban

REAL MADRID

Solten
link

Cseszter: val.szeg kimaradt neki a déli gyógyszer.

Saor Alba

reaper4
kezd idegesítõ lenni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

EB topik

REAL MADRID

limperatore
meg a #2390-t mert õ a flémkeltõ -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

#2395 EB topik

õt viszont kicsit lenyugtathatod...

gabber_saviola
jaja, egy laza klikkelés :ddddd

csak egy vélemény: emeld ki pirossal banner alatt

REAL MADRID

Pedig csak egy kattintás lenne <#vigyor1>

REAL MADRID

gabber_saviola
😄dddddd

😄DDDDDDDdddasdasdsadasd

limperatore
jah, 2 nickembe került 😄DDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
máris teszem, kösz

csak egy észrevétel: szerintem az EB topik fejlécébe tedd be a telesport.hu linkjét, hogy online közvetítés az M1-rõl, mert naponta kb 10en kérdezik meg, h hol lehet a neten nézni a meccseket.

gabber_saviola
vb-t is átvészeltük, nem debár? 😛

limperatore
sok dolgod lesz majd😄

gabber_saviola
"Kaptam egy üzenetet a moderátor toipikba, hogy tegnap sokan elfeledkeztek magukról, is ide nem illõ dolgokkal próbálták hazavágni a topikot.

Egyszerû leszek és célravezetõ, azaz mától ebben a topikban:
-NEM lehet fikázni a csapatokat.
-NEM lehet FLÉMET szítani.
Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és lehet menni panaszkodni a [email protected] emilcímre panaszkodni!

LEHET szurkolni
LEHET emberek módjára kommunikálni és viselkedni"