Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
már azt hittem leléptél a Giro D'Italia-ra 😄😄😄

gabber_saviola
újra a fedélzeten <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fabio Capello
decsakutánam XD

báttyó02
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 10. 14. 16:35

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fabio Capello
thx

REAL MADRID

Fabio Capello

Mono tedd már helyre a Juvés kollégát, légyszives

jahh az mehet

REAL MADRID

huh ezt gyorsan leszedtem
Magyar zászló azért jöhet??????????

- Bundesliga Fan

Ezt gyorsan szedd le

REAL MADRID

Üdv!
Arról érdeklõdnék, hogy maradhat-e a jelenlegi nick logóm vagy ban jár érte? (Szerintem semmi probléma nincs vele...)

- Bundesliga Fan

ForzaInter

Yo, Bitch!

Egy újabb információ, hogy mit lehet reklámozni egy topicban. Merje valaki mondani, hogy minden kiderül a szabályzatból! Egyáltalán nem. Egy újabb bizonyíték, hogy szükség van moderátorokra!
Kösz a segítséget gabber.

- Bundesliga Fan

gabber_saviola
Itt az esgén, erre pont van egy topik, ahol büntetlenül megmutathatja mindenki saját kedvenc kis oldalát. Ha igény van rá, akkor szívesen belinkelem neked.

Zárás képpen, hogy mindenki tisztában legyen a szabályokkal.....idézem Kard barátomat "majd a moderátorok eldöntik mi a reklám és mi nem az."

Ámen <#bohoc>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Nanduszpajtás, valóban ez egy reklám....pozitív reklám, azaz szememben közhasznúnak minõsül. Amúgy felvilágosítalak, ez a srác több éve azon ügyködik, hogy eljussanak hozzánk olyan mérkõzések és összefoglalók, amikrõl régebben álmodni sem mertünk....

sehol se személyeskedtem úgyérzem. nem kell mindenhol személyeskedést felfedezned ahol hozzádszólnak.

befejeztem az Offolást.

byeez

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Csakis fellebeztem a te hozzászólásod után barátom. 😊
Személyeskedés meg nem áll jól neked, sry 😊

- Bundesliga Fan

"Tehát Nanduszé a pont. Uúgy reklám."

khm khm😊

úgy érzem te is eldöntötted mi reklám és mi nem, szal pszt és ne csinálj segget a szádból😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Na ebben egyetértünk. A moderátorok majd eldöntik. Nem pinacle (#1126).

- Bundesliga Fan

5w0rdf15h
majd a moderátorok eldöntik mi a reklám és mi nem az.

ez esetben õ csak segíteni akar, mivel tv6 nagyon ritka egyenlõre.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Én pl szívesen megnézem, ha valaki csinál egy új oldalt a kedvenc csapatának. Nagyon sokan örülünk neki, sokan kérik is.

- Bundesliga Fan

Minden meccs elott vki mindig ker streamet, a forumozok pedig orulnek hogy tudjak valahol nezni meccseket, sokan meg is koszonik. Ugyhogy koszonjuk a hsz.-t leulhetsz.

REAL MADRID

ROHADTUL UNALMAS olvasni, hogy mindig mindig a modik és az ellen vagy akiket nem büntetnek, miközbe állandóan flémet szitsz és kötözködsz.

Olyan, mint amikor belinkelnek egy új realos oldalt, és rögtön bant kapsz. Arra nem gondoltál még, hogy információkat szeretne valaki a kedvenc csapatáról, és csak a banoknál talál?
Egy megoldás minkettõre van: google. Streamet ott is bárki talál, megnyugodhatsz.
Tehát Nanduszé a pont. Uúgy reklám.

- Bundesliga Fan

hunbasser
azon nem gondolkoztál még,hogy ezt kb teljesen nonprofit módon NEKÜNK,köztünk NEKED is csinálja? aztán meg majd ha esetleg meg akarsz nézni egy meccset,és csak banoknál találsz streamet? akkor is azt mondod majd,hogy reklám?

ReaL MaDRid x siempre

:Asdasdasdasdadadadadasdadasdsadasdasdasdasdad

kevés neki a hely, de menne vagy 50 hsz-en keresztül😊

hozod a formád😊

Nandusz

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Elõzõ regje már örökbanon, személyeskedik, offol, állandón bemegy topikokba flémet kelteni.

Amit mûvel arról ez a véleménye:

"már párszor kaptam és kinem szarja le? amig itthon vok és meccset nézek unalmamban irogatok aztan elmegyek Krafty Kutsra a38 berugok aztan vhol felébredek stb stb mit érdekelnek a sárga 3szögeitek"

Az SG nem játszótér, de kapott még egy esélyt.

REAL MADRID

Cabell
Miert lett kitiltva vegul? Amit belinkeltel ket comment, specko toknormalis...szoval a halalfejet miert kapta vegul?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

gabber_saviola

<#confused>

REAL MADRID

gabber_saviola
Gáborom beijedtél rendesen a csókától.

Fabio Capello
jeee Jersey barátunk 😄

gabber_saviola
ennek a srácnak már nem szabadna az esgén léteznie: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1093857406&no=10711

Gáborom intézkedj plíz, köffi

gabber_saviola
Gáborom csak keményen, büszke vagyok rád <#eljen><#vigyor1>

Fabio Capello
Te Mono, rápiríthatnál a Man City topikban levõ brigádra is, csak nem hagyják abba

ForzaInter
"mi lenne ha Cselzi topicba vernéd a farkadat ki és nem pampognál tovább kösz!"

azé ez is megér min egy pontot...

Yo, Bitch!

Énsem másról beszélek

REAL MADRID

Cabell
ezesetben is max az O kommentjerol lehet beszelni

A flémkeltés nem normális

REAL MADRID

Cabell
huhh, ide lehet irni, mert a bacsi nem torli ki.
nem erzem miert kene buntit kapnom, mivel semmi olyat nem irtam....az mas kerdes, hogy egyesek nem kepesek viselni a kritikat...sygma neha telleg eleg irritalo, de most pl az o buntie is folosleges, o normalisan irt, a MUs tesok kezdtek el szitani a feszultseget...namind1, errol ennyit.

5w0rdf15h
cabell haverjának is mehet, mivel õ leszarja úgyis 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Sygma flémel a MU topikba, személyeskedik. BAnnt nekije😊 Köfipufi😊

gabber_saviola
bekeményített a lelkem 😄

Fabio Capello
kezdek félni Monotól, egy rossz szó és kivág mint a francot 😄😄

gabber_saviola
jaj ne, megint a második regeddel habzol? 😊 vedd már észre magad.

skatulya bácsi
- moderálva -

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

gabber_saviola
mikor veszed észre már magad?