Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

egy modinak szabad e így beszélnie? 😄

gabber_saviola
hát Szabikám benézted te keci 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
haggyadmármagad -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

baszki itt még én is azthittem h gabber az 😄DDdddddd

báttyó02
MI a gond
melyiket bannoljam ;;;

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

<#wow2> <#vigyor1>

REAL MADRID

fsgh
Bazz észre se vettem😄DDDDdd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
lál :ASDdasdasdadasd

😄ASDasdasdasdasdda

báttyó02
te is

ForzaInter
wright srác már unalmas...

Yo, Bitch!

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Okés 😊

REAL MADRID

Darthmushroom
hát h így essen a hó mint pl itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1193922969

Milyen hóesés scriptet? 😊

REAL MADRID

Darthmushroom
ide valaki berakná a hóesés scriptet:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224356131
elõre is thx
Karesz köszi h te is írtad

holla
betenné ezt a bannert ide egy jólelkû moderátor bácsi? 😄
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

REAL MADRID

Üdv Adminok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Matthewpamer által nyitott Bundesliga topikban kaphatnék-e házigazda jogot a következõ két okból:

- Az illetõ végleges kitiltást kapott.
- A topiknak semmilyen formája, hangulata nincs, nem néz ki sehogy. Én szívesen alakítgatnám.

Köszi a választ!

- Bundesliga Fan

De ezt a topikot kevesen látogatják....

Erre a célra itt ez a topik, egyéb helyeken törlöm.

REAL MADRID

hunbasser
kérdés: az reklámnak számít,ha valaki az összes angolfocis topikba betesz egy mezt,hogy eladó? gondolok itt arra,hogy MU topikba MU mezt,Everton topikba Everton mezt,stb.

ReaL MaDRid x siempre

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Thx hogy beszóltál 😄D

REAL MADRID

Fabio Capello
Mono,

campyt tedd pihenõre pls, nemtom szándékosan ki akarja e tiltatni magát mer szív a bünti miatt, vagy flémelhetnéke van...

Milan topikban hergeli a népet

5w0rdf15h
#11206 nyomjatok rá egy bant

köszipuszy -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

thx

REAL MADRID

LasCar16

köszipuszi 😛

#acm

Rászóltam már, kövinél megy neki ajándékcsomag.

REAL MADRID

ForzaInter
Real topikba ez a Campy gyerek kezd unalmassá válni, meg ugy mindenhol:S
kicsit visszafoghatná magát...

Yo, Bitch!

Gunnersboy
közben ujra aktiválta magát a tag...
Angol foci szerelmeseinek topic, #1154

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nem frissitettem miközbe irtam, sry 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
eggyel elõtted 😄😄😄

Gunnersboy
sziasztok,
Fradi topicban Ferenc52 nevü user probált burkolt reklámot elhelyezni több-kevesebb sikerrel 😄

elöre is köszi 😊

Fabio Capello

Má sokadjára... uncsi, köszipuszi 😄

😄DD Pazar kép

REAL MADRID

gabber_saviola
Szia. Beszéld meg Brekivel, Õ ott a HG.

cassoneitaly
Hali érdeklõdnék, hogy csak a mai napra EZ a kép EBBE a topikba a banner alá nem mehetne be? <#whatever> Kösziii<#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

thx

REAL MADRID

Gunnersboy
burkolt reklám itt, tõle, elöre is köszi

és már nem elöször olvasom ezt a hirbroker.hu-s szarságot sajnos :S

gabber_saviola
:ASDsdasdadasd

báttyó02
utódod?
na akko hajjálmeg gyorsan plsthx 😄Dad<#vigyor1>asad

gabber_saviola
simán Ákosom lesz az utódom 😛
<#vigyor1><#wave><#puszi>

báttyó02
:ASdasdsddas

<#integet2> #1150 <#vigyor1>

REAL MADRID

báttyó02
DÖ GÁBOR IN DÖ BJILDIN

WSZAP
WSZAP
WSZAP

gabber_saviola
😄dd

Fabio Capello
most mérne

gabber_saviola
Novemberben Giro? 😄