Moderátor Figyelmébe!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
REAL MADRID
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1193922969
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224356131
elõre is thx
Karesz köszi h te is írtad
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
REAL MADRID
Az lenne a kérdésem, hogy a Matthewpamer által nyitott Bundesliga topikban kaphatnék-e házigazda jogot a következõ két okból:
- Az illetõ végleges kitiltást kapott.
- A topiknak semmilyen formája, hangulata nincs, nem néz ki sehogy. Én szívesen alakítgatnám.
Köszi a választ!
- Bundesliga Fan
ReaL MaDRid x siempre
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
REAL MADRID
campyt tedd pihenõre pls, nemtom szándékosan ki akarja e tiltatni magát mer szív a bünti miatt, vagy flémelhetnéke van...
Milan topikban hergeli a népet
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
REAL MADRID
#acm
REAL MADRID
kicsit visszafoghatná magát...
Yo, Bitch!
Angol foci szerelmeseinek topic, #1154
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Fradi topicban Ferenc52 nevü user probált burkolt reklámot elhelyezni több-kevesebb sikerrel 😄
elöre is köszi 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
na akko hajjálmeg gyorsan plsthx 😄Dad<#vigyor1>#vigyor1>asad
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#vigyor1>#vigyor1><#wave>#wave><#puszi>#puszi>
REAL MADRID
WSZAP
WSZAP
WSZAP
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -