1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Monoton #1235 viszlát -.- -
#1234 sziasztok :-} -
Dean Winchester #1233
"Tippelni még ennyi ideig lehet:
a kiemelést így csináljátok: csapatok neve"
ezt töröljétek ki légyszíves ebből a topicból.
köszi! -
Monoton #1232 del, nm -
#1231 bannolod ki a rohadtat!!!44 -
#1230 -
#1229 #5820 - reklám - permban - thx -
Hajnalcat #1228 Ebben a topikban kérném ezt a két hozzászólást törölni:
#595 #596
Előre is köszönöm. -
#1227 -
Monoton #1226 törölve, nm -
Dean Winchester #1225 ebben a topicban
a 9299-es hsz-t töröljétek légyszíves -
#1224 ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ -
#1223 szia Ákosom -
#1222 hy -
Monoton #1221 Sok sikert hozzá :D -
karajjj #1220 szvsz nem így sg-s, hanem a konkrét lottózós totóra gondoltam, hogy ki mit gondol róla mi lehet, 2-3 éve sokat játszottam apámmal együtt, most gondolkoztam, hogy megint elkezdem, aztán hátha van itt aki ért hozzá :D -
Monoton #1219 Másikat töröltem már. Nyithatsz, de mi lenne a topikban? Betennéd mindig a heti meccseket és lehetne tippelni? -
karajjj #1218 nyithatok ide totó topikot? vagy van már ilyen téma? mert én a keresőben találtam egyet, de az valami német totóról szól, az általános sportban van és vagy 5 hsz van benne... -
Monoton #1217 Akkor ezt itt és most le lehet zárni mert ebben a topikban nem lesz szájkarate! -
Monoton #1216 Dobtam egy kommentet +fav a topik! -
Rudee #1215 Figyelj komám! Én neked egy rossz szót nem írtam, Te meg már itt "habzó száj"-jal jössz. Lehet inkább Te vagy kevésbé nyugodt lelkiállapotú. -
#1214 Ha csak flémet tudsz kelteni a hsz-kel, akkor talán gondolkodni és nem eszetlenül idegesíteni a BAYERN szurkolóit. Mert ugye neked semmi közöd a topikhoz. Talán ezen gondolkozz el egy picit mielőtt habzó szájjal vered a billentyűzetet, hogy márpedig te még okosabb és ügyesebb vagy és leszarod hogy csak a feszültséget kelted a jelenléteddel. "KÖSSZ" -
Rudee #1213 Ha valaki rákontrázik, akkor hadd döntsem el hogy kívánok-e válaszolni. Kössz -
#1212 Flémkeltésnek bőven elég az is hogy odatévedtél egy olyan topikba amihez semmi közöd és akkor még hergeled is a bayerneseket, másik dolog meg párszor megkértek hogy húzzál el és te mégis folytatod a meddő vitát. -
Rudee #1211 Nem szidtam se a csaptot, sem a szurkolókat, de azért lőjjetek tarkón... -
#1210 Valaki rakjon rendet a Bayern topikban. Köszi -
Rudee #1209 Mit írjon, ha a Premier League le van védve az angol szövetség által -
karajjj #1208 megnéztem a weboldalát, azt írja: premier leagua -
#1207 látom ugyanarról beszélünk :D:D:d -
#1206 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1220361358]#284[/URL] -
#1205 12728 -
Csesza #1204 egy modinak szabad e így beszélnie? :D -
#1203 hát Szabikám benézted te keci :Dddd -
#1202 haggyadmármagad -.- -
Csesza #1201 baszki itt még én is azthittem h gabber az :DDDdddddd -
#1200 MI a gond
melyiket bannoljam ;;; -
Monoton #1199 -
#1198 Bazz észre se vettem:DDDDDdd -