3362
  • garam93
    Van benne vmi.
  • mtpapa
    Megy ez a játék a levesbe, nem kell senkinek se biztos azért mert kevesen vennék meg.
  • garam93
    Csak adják ki!:D
  • Myster X
    akkora adják ki maguk a készítők -.- :D
  • gumikacsa
    Az első részt a buka entertainment adta ki, ez volt az oka, hogy nálunk is lehetett kapni.
  • TheGOro
    Találhatnának más alternatívát, neten történő forgalmazást, mondjuk steamen. Akkor mindenképp megvenném...
  • mtpapa
    Biztos nem bízik egy kiadó se abban, hogy nagy nyereséggel tudják majd a játékot értékesíteni. Magyarul nem nagyon lesz rá kereslet. Ezért van gondolom az, hogy nem nagyon akarja senki se kiadni...
  • bepe79
    Akkor ezek szerint a Valusoft / Valusoft&THQ divizio beintett nekik.
    Hat ez sajnalatos teny, mert eddig az osszes scssoft game a valusoft-al karoltve, annak segitsegevel jelent meg. Igy szerintem gaz van/lesz...
  • gumikacsa
    Valószínű, mivel már nyáron azt nyilatkozták, hogy a játék gyakorlatilag kész, csak tesztelik....
  • garam93
    Télleg készen van, vagy ez csak egy egyéni vélemény?:P
  • garam93
    Télleg készen van, vagy ez csak egy egyéni vélemény?
  • gumikacsa
    az scs-nél nem szokott cancel lenni. Úgy gondolom, kiadógondjuk lehet, mert a játék réges-rég készen van.
  • mtpapa
    Majd 100 év múlva...
  • TheGOro
    Cancel lesz... :)
  • garam93
    Én nem hinném.Sajna.
  • Newyorker
    jaja, már biztos jön :)
  • Myster X
    nah szal mostanában már csak csak kijön :D
  • gumikacsa
    Áhh, ez csak egy rossz kifogás, arra, hogy nem tudják megcsinálni a gyalogosokat....
  • Myster X
    hát a gyalogos kérdés nem toom szerintem csinálhattak volna és ha pl elütsz egyet jön ilyen bejátszás hogy ott a randőrség mentőő stb... és akkor elvenék a jogsid vagy ilyesmi az meg már magánügy hogy ki mivel szórakozik de "legalább nem tudnak szorakozni és azért sem szidhatják hogy nem lehet elüötni meg azzal sem szórakoznak hogy elütik...
  • Apus
    Azokon az ugrásokon ma is röhögök, rohadtjól oldották meg :D
  • Attila56
    Akkor úgy kell megcsinálni mint a Midtown Maddnes 2-ben,elugranak,vagy átmész rajtuk :D
  • ZAZ
  • Neoncsoves
    *el akarná ütni, és nem lehetne, ezért leszaroznák a gamet. ha meg ellehetne akkor GTA BUS DRIVEr vagy Busmageddon 2007
  • Neoncsoves
    nem csinalnak gyalogost, mivel minden vérpistike azzal szórakozna hogy elütné őket, és szarozná a gamet hogy nem lehet elütni őket. lol
  • Newyorker
    remélem lesz benne 3 ajtós és csuklós busz is
  • mojorisin
    Várom már hogy megjelenjen a játék, remélem jó is lesz! A hivatalos képeket elnézve egész meggyőző, bár a forgalom elég gyérnek néz ki. :S Azért több életet is rakhattak volna a városba... több autó, gyalosok stb...
    Remélem itt nem az lesz mint a 18 kerekű kamionos játékokban, hogy a forgalom kimerül abban a pár autóban ami előfurdul utunk során...
    Na majd meglátjuk. :)
  • garam93
    Az játék!!!Én meg azt mondtam h láttam, nem azt h játszottam vele.
  • ricsi00
    én a hard truck convoy-ra gondoltam :D
  • Schwarz
    szerinted nem arról beszélnek?
  • Myster X
    van film is :D :o
  • garam93
    Én is láttam a convoyt!Nagyon jó film.
  • akyyy
    hát még kiskoromba az elejét néztem csak meg, vhs-en, már akkor megfogott:D gumikacsa:D:D:D:
  • Kisvigyori
    gondolom jó volt én a multkor néztem meg van eredeti dvd-n meg a fekete kutyát
  • akyyy
    nah este megnéztem a convoy t:D:D
  • bepe79
    Nem-nem, atvitt ertelme van melyreszanto gondolataiknak, melyek a realitas taptalajabol taplalkoznak. Na jo, magyarul azt akartak ezzel neked mondani, hogy amennyiben te fejlesztened a jatekot, ugy neked is az lenne a celod, hogy az emberek megvegyek, es ezzel nyereseget hozzanak neked, ne pedig letoltogessek. Amugy orulhetunk, hogy nem raknak bele Starforce 4.0 PRO-t, mert akkor lenne nemulass... (:
  • garam93
    Jó van na, én sem tudhatok mindent!!!:DXD
  • gumikacsa
    Na, nem vagy túl okos gyárök... :P

Egyébként én is beszerzem eredetiben (mint az összes kamionost is), bár nálam inkább fanatizmus. Szerencsére van egy külföldön élő uncsitesóm....
  • garam93
    Lehet h hülyének fogok tűnni, de most akkor ezt a progit a bepe79 is fejleszti???Ezt szűrtem le a dologból.:)
  • Schwarz
    hát egy általad fejlesztett program esetében biztos más lenne az álláspontod...
  • Myster X
    ...