3362
-
#878 Van benne vmi. -
#877 Megy ez a játék a levesbe, nem kell senkinek se biztos azért mert kevesen vennék meg. -
#876 Csak adják ki!:D -
Myster X #875 akkora adják ki maguk a készítők -.- :D -
#874 Az első részt a buka entertainment adta ki, ez volt az oka, hogy nálunk is lehetett kapni. -
#873 Találhatnának más alternatívát, neten történő forgalmazást, mondjuk steamen. Akkor mindenképp megvenném... -
#872 Biztos nem bízik egy kiadó se abban, hogy nagy nyereséggel tudják majd a játékot értékesíteni. Magyarul nem nagyon lesz rá kereslet. Ezért van gondolom az, hogy nem nagyon akarja senki se kiadni... -
#871 Akkor ezek szerint a Valusoft / Valusoft&THQ divizio beintett nekik.
Hat ez sajnalatos teny, mert eddig az osszes scssoft game a valusoft-al karoltve, annak segitsegevel jelent meg. Igy szerintem gaz van/lesz... -
#870 Valószínű, mivel már nyáron azt nyilatkozták, hogy a játék gyakorlatilag kész, csak tesztelik.... -
#869 Télleg készen van, vagy ez csak egy egyéni vélemény?:P -
#868 Télleg készen van, vagy ez csak egy egyéni vélemény? -
#867 az scs-nél nem szokott cancel lenni. Úgy gondolom, kiadógondjuk lehet, mert a játék réges-rég készen van. -
#866 Majd 100 év múlva... -
#865 Cancel lesz... :) -
#864 Én nem hinném.Sajna. -
#863 jaja, már biztos jön :) -
Myster X #862 nah szal mostanában már csak csak kijön :D -
#861 Áhh, ez csak egy rossz kifogás, arra, hogy nem tudják megcsinálni a gyalogosokat.... -
Myster X #860 hát a gyalogos kérdés nem toom szerintem csinálhattak volna és ha pl elütsz egyet jön ilyen bejátszás hogy ott a randőrség mentőő stb... és akkor elvenék a jogsid vagy ilyesmi az meg már magánügy hogy ki mivel szórakozik de "legalább nem tudnak szorakozni és azért sem szidhatják hogy nem lehet elüötni meg azzal sem szórakoznak hogy elütik... -
#859 Azokon az ugrásokon ma is röhögök, rohadtjól oldották meg :D -
#858 Akkor úgy kell megcsinálni mint a Midtown Maddnes 2-ben,elugranak,vagy átmész rajtuk :D -
#857 -
Neoncsoves #856 *el akarná ütni, és nem lehetne, ezért leszaroznák a gamet. ha meg ellehetne akkor GTA BUS DRIVEr vagy Busmageddon 2007 -
Neoncsoves #855 nem csinalnak gyalogost, mivel minden vérpistike azzal szórakozna hogy elütné őket, és szarozná a gamet hogy nem lehet elütni őket. lol -
#854 remélem lesz benne 3 ajtós és csuklós busz is -
mojorisin #853 Várom már hogy megjelenjen a játék, remélem jó is lesz! A hivatalos képeket elnézve egész meggyőző, bár a forgalom elég gyérnek néz ki. :S Azért több életet is rakhattak volna a városba... több autó, gyalosok stb...
Remélem itt nem az lesz mint a 18 kerekű kamionos játékokban, hogy a forgalom kimerül abban a pár autóban ami előfurdul utunk során...
Na majd meglátjuk. :) -
#852 Az játék!!!Én meg azt mondtam h láttam, nem azt h játszottam vele. -
ricsi00 #851 én a hard truck convoy-ra gondoltam :D -
#850 szerinted nem arról beszélnek? -
Myster X #849 van film is :D :o -
#848 Én is láttam a convoyt!Nagyon jó film. -
#847 hát még kiskoromba az elejét néztem csak meg, vhs-en, már akkor megfogott:D gumikacsa:D:D:D: -
#846 gondolom jó volt én a multkor néztem meg van eredeti dvd-n meg a fekete kutyát -
#845 nah este megnéztem a convoy t:D:D -
#844 Nem-nem, atvitt ertelme van melyreszanto gondolataiknak, melyek a realitas taptalajabol taplalkoznak. Na jo, magyarul azt akartak ezzel neked mondani, hogy amennyiben te fejlesztened a jatekot, ugy neked is az lenne a celod, hogy az emberek megvegyek, es ezzel nyereseget hozzanak neked, ne pedig letoltogessek. Amugy orulhetunk, hogy nem raknak bele Starforce 4.0 PRO-t, mert akkor lenne nemulass... (: -
#843 Jó van na, én sem tudhatok mindent!!!:DXD -
#842 Na, nem vagy túl okos gyárök... :P
Egyébként én is beszerzem eredetiben (mint az összes kamionost is), bár nálam inkább fanatizmus. Szerencsére van egy külföldön élő uncsitesóm.... -
#841 Lehet h hülyének fogok tűnni, de most akkor ezt a progit a bepe79 is fejleszti???Ezt szűrtem le a dologból.:) -
#840 hát egy általad fejlesztett program esetében biztos más lenne az álláspontod... -
Myster X #839 ...