3362
  • Thanatos
    buta vagy...
  • akyyy
    Nem lesz( a hasonló játékokban se volt tudtommal)
  • ricsi00
    hali olvasgattam de nem nagyon találtam arra válszt hogy lessz e benne multyplayer?
  • garam93
    Sztem hülyeség megvenni eredetibe, ha ingyen is meg tudod.De mivel te nem ezért talán megértelek.
  • Schwarz
    ez még a matávnál is rosszabb
  • Gerbill
    Hát szerintem Magyarországon egyik szolgáltató sem köt ki feltételeket. 5000Ft ért már 1 Mbs es netet kapcs korlátlan használattal arra és akkor amikor akarod.
  • bepe79
    Vegulis az o szemszogukbol ertheto, nem akarjak, hogy megroggyanjon a WLAN-halojuk ilyenektol. Gondolom itt sem mindegyik szolgaltato kot ki ilyen felteteleket.
  • fulcrum falcon
    Hát ez akkor elég szar. Mindigis tudtam h az angolok hülyék de h ennyire.
  • Neoncsoves
    az angolok már csak ilyenek xD Azt mondod az utcán hogy fuck azt perkálhatsz 10ezer ftot no comment :D
  • akyyy
    és ha küldenek egy vírust, ami jó nagy adatforgalmat csinál, vagy megveszel egy játékok kurvadrágán, mert online akarsz vele játszani, erre kiadnak rá egy 500 megás patchot, akkor szerződésszegésért kikapcsolják a netet??? ez dúrva, és szolgáltatót cserélnék:)
  • bepe79
    Tobbek kozott azert veszem meg, mert egy ilyen jatek megerdemli, masreszt pedig azert, mert se le, se fel toltogetnem nem szabad nagy file-okat (angol szolgaltato...). Ezentul kikotottek a szerzodesben, es mar szoltak is miatta, hogy sem bittorrentet nem lehet hasznalni, sem a rapidshare.de, sem a rapidshare.com nem engedelyezett, & warez / nudity content disallowed / not acceptable.. Fizetek erte 10 fontot, es gyakorlatilag csak e-mailezni, es forumozni engednek. No comment.
  • Myster X
    Nézegettem az SCS oldalát és az első kamionos játékuk a Hard Truck: 18 Wheels of Steel volt amit lehetett kapni Mo. Én meg is vettem 2002-ben. Remélem ez így lessz a Bus Driverrel is. (Sőt a Hard Truck: 18 Wheels of Steel full magyar )
  • garam93
    Ha megveszed, fel is töltheted a netre.:D
  • garam93
    Ha megveszed, fel is töltheted a netre.:D
  • Neoncsoves
    na majd 2008ban! XD
  • Neuman
    Ahogy nézzük.
  • jbal
    ezen sztem simán elmegy
  • bepe79
    Lehet tudni kozelito gepigenyt? A laptopomon (AMD Turion 2GHz + 512MB DDR2 RAM + ATi Radeon Xpress 1100 256MB VRAM) van esely ra, hogy elinduljon, es megmoccanjon lebutitva, minimum shaderekkel? Van ra esely, hogy vegre egyszer az eletben, jol optimalizalja a prism3d engine-t az scssoft?
  • TheGOro
    "pont h esélyes:D:D:D"

Ahha... vesszük észre. Ne hidj a mesékbe, meg egy level 1 es ipsének...
  • bepe79
    Igen, ugy veszem meg. Mivel ismerem az engine-t, ismerem es jatszottam a 18wos, 18wos:aa, 18wos:pttm, 18wos:convoy, 18wos:haulin jatekokkal. Ezekutan rossz nem lehet, nagyjabol ugyanolyan lesz, mint a pttm es a haulin, csak buszokkal, es mas celokkal. Szerintem ezek utan akar latatlanban is megvehetnem.. Nincs igazam?
  • Hősök
    Nah ezt akartam kifejezni:):)...jó énsem veszem emg eresetiben nem azért modntam..cska ha késnek simán ellehet nézni nekik..nem?
  • akyyy
    jó ukban kk-s árakkal, uks fizetéssel én is megvennék mindent, de itt ez nem megengedhető.
  • Gerbill
    Aki need for speedel játszik és tetszik is neki annak minden játék jó:D. Szerintem az ezerszer bénább mint ez lehetne valaha is:D
  • Neuman
    Úgy megveszed, hogy előtte ki se próbáltad, te is egy érdekes ember vagy? Mi van ha egy rakás sz.r lesz?
    Mert ez se kizárt.
  • bepe79
    Ha kaphato lesz itt, az UK-ban, akkor en biztos, hogy meg fogom venni eredetiben. Az NFS:Carbont is megvettem, pedig annak kicsit borsos ara volt.
  • Hősök
    HEllo..új vok de minden nap olvasgattam a forumot..annyit fűznék hozzá hogy:
    -szerintem senki nem fogja megvenni eredetibe(bocsánat a kivételnek) és ezért szeirntem semmi okotok reklamálni...késnek késnek..ezvan megesik.....hát ennyi akartam!
  • Newyorker
    Jó munkához idő kell!
    Csak csalódás ne legyen, mert ha nem lesz, akkor megérte várni
  • garam93
    Sztem még egy hónap múlva is csak várni fogjuk.De hát nekem se legyen igazam.
  • akyyy
    biztos hogy nem, max csehbe...

viszont letölteni meg lehet hogy majd le lehet..:D:D

nemtudom sajnos nem ismerem annyira a scssoft.ot, hogyan is csinálja. gumikacsát kéne kérdezni
  • Myster X
    Ha ma megjelenik és magyaro-on is kapható lessz akkor már ma meg is lehet várárolni :o ?
  • atesz11
    remélhetőleg..:/
  • bepe79
    Na, ma van a nagy nap.
  • TheGOro
    Hiú ábránd lesz ez is...
  • bepe79
    Keresgeltem egy kicsit google-el:

hivatalos infok (csak a lenyeget emelem ki):

http://www.game-connection.com/scs-software.html

`Our most recent independent productions include Bus Driver, Deer Drive, and OceanDive, all of which are finished projects.

Bus Driver is a complete product, for which we are seeking distribution options.

Don't forget to view our project pages on the Game Connection website for more details of these games!

Original Independent Productions
    * Bus Driver
    * Deer Drive
    * OceanDive`
  • mtpapa
    Nem fog ez megjelenni holnap az biztos. Már lenne híresztelve valahol. De ne legyen igazam...
  • mtpapa
    Azért írják azt mert majd akkor lesz kész nem azt jelenti a completed hogy már kész van.:)
  • akyyy
    pont h esélyes:D:D:D
  • TheGOro
    Esélytelen!
  • akyyy
    de jó hogy holnap csak délre mek suliba:D de ott is ezt fogom lesni :D:D:D
  • Myster X
    Í:D:D:D:D:D:D