3362
-
#918 de, az is a kiadótól függ. A kiadó dönti el, hogy legyen-e demo, a játék megjelenés előtt, vagy után, vagy egyéltalán mikor. Ha tényleg az a gondjuk, hogy nincs még kiadó, akkor amíg nem lesz, addig demo sem lesz... -
#917 Jah pedig az nem kiadótol függ :D -
#916 JA.:( -
Myster X #915 azért demo már jöhetett volna :/ :D -
#914 ja, tényleg bocs a Láma szövegért, közben rájöttem, hogy a válasz 2 hozzászolással lejjebb volt:D -
#913 Banner alá ki kéne rakni: NEM JELENT MEG,NE KÉRDEZD
És akkor nem lesznek ezek az idegesítő kérdések :D
Bár manapság már azt is luxus elolvasni :S -
#912 jólvanna:D
visszaolvbasás megtörtént:) -
#911 Na a fene egye meg a jó dolgodat... Olvass csak vissza szépen. Ha már a mai gyerekek könyvet nem olvasnak csak neteznek akkor egy kicsit most olvass. -
#910 csak 3at kellet volna -
#909 helótok!
azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék megjelent már?
ha nem, akkor mikor fog?:P
és ha megjelent akkor tudnátok egy demo linket adni hozzá?:)
bocsi, de nincs kedvem ~900 hsz-t visszaolvasni... -
#908 nyugi már.Majd mi is közzé tesszük ha megjelent -
mernokur #907 jaj emberek ne nyavajogjatok mar tudjatok hogy mennyire idegesito minden masodik hozzaszolasnal azt olvasni mikor jelenik meg??....
majd kiadjak... figyelgessetek basszatok meg.. torrent oldalakat..
-
#906 Mostmár azért kiadhatnák a játékot:P -
#905 milyen tippet? :D
Legalább a válasz gombot használd :) -
Myster X #904 de kösz a tippet :P -
Myster X #903 én maradok ennél ---> ^^ :D -
#902 nincs hír bocs.újj bill.de kezdem tanulgatni azért :D :D -
#901 Gumikacsa mondta hogy nem válaszoltak az emailre.Lehet hogy sokan írtak hogy i a hír róla....és lehet hogy a cég meg már nagyban szarik rá.Kidobják azt jólvan,csak ne kérdezősködjenek :D :D -
#900 arra már csak rá jön! Ha pedig nem akkor sajnálom.... -
#899 a főoldlaon ott lesz a kedvenceid között, ahol ki is irja hogy x új üzenet, plusz ha olynakor jössz, ha van üzenet, lesz egy ilyen link, hogy "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" :) és egy piros vonal -
#898 és akkor jelezni fogja h hány új üzeneted van:D -
#897 jelöld be kedvencnek a topicot (ott fenn jobb oldalt a csillagra rámész és akkor ott lesz a kedvenceid között!!! -
Myster X #896 csak azért ha nincs kommentem igy jelzem hogy addig olvastam és igy nem kell vissza olvasni egy csomót :) :D -
#895 Már nem előszőr van ez az értelmes írásod.:) -
Myster X #894 ^^ -
#893 Lehet.:D -
#892 Lehet majd mikor megjelent megnézik az emailt :D :D -
#891 Azért hadd menjen el nekik. -
#890 jaaaaaaaaaa most úgy nem azért de szted fognak ők ezzel foglalkozni?Sztem szarnak a fejünkre meg minden............Mint minden cég,szóval...... -
#889 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142152762 -
#888 Cseh cég úgytudom.Még pár hsz.-el lejebb arról veszekedtetek :D :D
Milyen címet????? -
#887 Szerintem biztos hogy magyar. mer szlovák cég, vagy rosszul tudom? agy ha nem is magyar, az tuti hogy valamelyikük tud magyarul. de én elküldöm akkor nekik a cimet:D -
#886 hmmmmm...nem biztos hogy télleg magyar :D :D
Lehet hogy külföldön is van pont ugyanilyen név :)
Mellesleg azt tom hogy az EA Games-nél dolgozik egy magyar csákó........ -
#885 Na akkor linket neki.:):):) -
Myster X #884 ^^ -
#883 El tudom képzelni, hogy ő tud magyarul (de lehet, hogy nem :P):
-
#882 Mi van köztük egy magyar fejlesztő is? :S -
#881 Igazából azt nem komolyan írtam azért vannak ott a nevetők de tényleg van benne valami. -
#880 Hát lehet de, hogy tudják e, hogy sokan várják azt nem tudom. Küld el nekik a fórum linkjét. Hadd lássák, hát tud valaki ott magyarul. -
#879 Szerintem ők is tudják hogy sok ember várja mert az első buszos játék ez "lesz)