3362
  • Schwarz
    be kéne lassan zárni ezt a topikot...
  • Gerbill
    Szerintem te nem értesz valamit most 2006/2007 tele van, nem 2006 tele. Az iskolaéveket sem úgy számozzák, hogy a 2006-os évben elkezdett tanév az 2006-os tanév, hanem 2006/2007-es tanév. Ez hivatalosan rá van nyomtatva minden ellenőrzőre, mármint az évszám nem, csak egy perjel a két oldalán meg az üres hely az évszámoknak. Miért néznélek én hülyének? Inkább te nézel hülyének mindenkit, aki másképp gondolja mint te.
    Én itt befejeztem az offolást.
  • bepe79
    Igen, athagok nyelvtani szabalyokat: nem irok ekezeteket; mivel Angliaban vagyok, angol laptop + angol windows-rol...
  • bepe79
    Ezt nem lehet mashogy gondolni... te teljesen hulyenek nezed a masikat? Ki irt ilyet, hogy 2008 februarjaban is kijohet??? Na jol van, latom, hogy sem ertelmezni nem tudtok post-okat, sem ep esszel gondolkodni...
    Meg ha egy ovodas irna ilyenekt, megertenem, de hogy felnott emberek... No comment.
  • Desert
    prims3d de remélem valami jobb verzió mint az egyes kamcsi szim-ekben
    olvasok olvasok :)
    köszi
  • Gerbill
    Most hiába erlteted ezt a 2006 tele még 07ben is tartot, akkor sem igaz. Az hogy te úgy gondolod hogy ez így van, az engem nem zavar és szerintem a többieket sem. De te miért hülyézel le másokat azért, mert mást gondolnak? Még a készítők is úgy írták, hogy 2006/2007 tele. Tehát te szernted ez azt jelenti, hogy akár 2008 februárjában is kijöhet. Az egyes pontban leírt "megrovás" a vesszőhiány miatt teljesen értelmetlen, mivel te is egy csomó nyelvtani szabályt áthágsz mégis értjük mit írsz. Ez ilyen tipikus csak azért is belekötök.
  • bepe79
    1., vesszo nelkul nincs ertelme annak, amit irtal (mert nem ertelmezheto magyar mondat)

2., ki bizonyit mit? en tudom, hogy mit jelent a tel, mint evszak, es mely idointervallummal parosithato (ellentetben masokkal)

3., de szvsz tulragoztuk...
  • TheGOro
    Nem kell bizonyítod te magad is....
  • Myster X
    szerintem egész jó game lessz... és remélem lehet majd belemódolni magyar típusu buszokat is :) Sőt ha valami pro fejlesztő meglátja csinál mejd egy millioszor jobb buszos gamet :P reméljük ;)
  • Schwarz
    1. olvass csak :)
    2. szerintem is kell a gyalog
    3. prism3d lesz
  • dragon11
    Hagyd abba!Már látod rád is szóltak!
  • Desert
    sziasztok! képek vannak a játékról nem nagyon olvastam vissza a fórumban, de azért a gyalogosokat nem kéne mellőzni szerintem :) meg remélem nem prism 3d lesz a motorja mert akkor fel se rakom :( nah mindegy nagyon várom remélem jó lesz byby
  • Schwarz
  • bepe79
    Latom akkor te is idoutazo vagy, es a jovobol jottel. Ugyanis 2006 tele tart 2007 februarjaig, 2007 tele pedig 2008 februarjaig majd.. Nem igaz, hogy nem fer bele egyes embereknek abba a cseppnyi agyaba...
  • bepe79
    Szerintem csak a magad neveben beszelj legyszi!
  • Desert
    remélem jó game lesz szeretnék már egy rendeset buszozni :) eddig csak a sofőr ülésig jutottam az már egy élmény volt számomra :)
  • dragon11
    Igen,ez igaz és remélem nem lesz olyan "egyhangú játékmenetű"játék mint a Wheels of steel sorozat,de szerintem olyan lesz sajnos
  • Schwarz
    SCS software fejleszti, ezt is a "népszerű" prism3d graf motorral, mint a 18wos sorozat tagjait... ami a grafikát illeti sok jóra ne számíts
  • akyyy
    Hát, kukásautóval menni, felvenni a szemetet, és ha tele van vinni a szeméttelepre.

de ha németek csinálnának ilye,t akkor magyarországra kéne hozni
  • dragon11
    Én nem tudok róla semmit csak annyit hogy buszos lesz,és a Prism3D csinálja.
  • Cream78
    Gondoltam, hogy nem talicskát kell tolni, meg lovaskocsit hajtani...
    Mondjuk az Arma-ban lehet traktorozni...
    Mind1 haggyuk...
  • Myster X
    mész busszal mész mész mész és megint csak mész és ott vagy ahova mentél :D
  • Cream78
    Itt még nem jártam, és bevallom nem is nagyon halottam még a játékról...
    Leírnátok, hogy milyen lesz a játékmenet? Már ha tudni ilyeneket...
  • dragon11
    Jólvanmár
  • Schwarz
    de várom, de attól, hogy a 900 hozzászólás 80%-a arról szól, hogy 2007. január az 2006 tele vagy 2007 tele nem fog hamarabb megjelenni... meg jobb dolgom is van, mint naponta beírni, hogy jólennemáhakintlenne...
  • leho94
    jó de az mind1 hogy 2006 vagy 2007 tele!nem?
    na haggyuk
  • dragon11
    Nalátod te is így vagy vele te is várod!
  • leho94
    nem tök mind1????majd egyszer kiádják...bár nem lenne rossz ha még a suli java előtt kiadnák..
  • dragon11
    Kösz bulba,Schwarz ennyire zavarlak vagy téged nem is érdekezl mikor jön ki?
  • Schwarz
    dragon11, bulba: hagyjátok már abba ezt a 2006 tele, nem tele baromságot...

Kacsa: #927, #928 törölhető...
  • bulba
    Igen az én logikám szerint is már 2007 telében vagyunk (sőt csillagászatilag is meg mindenhogy) de a kiadóknál a következő év első két hónapja még az előző év teléhez számít.Tudtommal egy üzleti év is márc./februárban és véget, de afélreértések elkerülése végett a honlapon frissítették a dátomut 2006/2007 telére
  • dragon11
    Hy all!Mikor jön már ki a game mert már 2007tele van nem 2006?
  • garam93
    Gyerünk, ezt meg se kellett volna kérdezni.:):)
  • leho94
    sztem is jó lenne
  • Schwarz
    támogatom...
  • TheGOro
    Mindközülünk te vagy a legértelmesebb, szal hajrá :)
  • gumikacsa
    mit szólnátok hozzá, ha házigazda jogot kérnék?
  • Myster X
    jeppe :/
  • mtpapa
    A franc egye meg őket, hogy ilyen bizonytalanságban hagyják a népet. Még az se biztos, hogy 2007 febr. 28-ig kijön. Hát ha ennyi ideig nem találtak kiadót akkor nem hinném, hogy ilyen hamar sikerülne nekik. Ez az egész dátum átírás is csak azért volt mert biztos már mindenki zaklatta őket, hogy letelt az idő a game meg sehol. Szerintem ha elhagyjuk a febr. 28-at és nem lesz kiadó akkor átírják az oldalt csak simán 2007-re és majd ha ebben az évben valamikor lesz aki kiadja akkor az év folyamán valamikor kiadják.
  • bepe79
    Hat szerintem ha megbomlik az SCSSoft-ValuSoft kapcsolat, akkor lehet, hogy a Bus Drivernek, a 18WoS sorozatnak, meg a Hunting Unlimited sorozatnak is lottek..