3362
  • Schwarz
    miért veszekedtek, mikor verekedni is lehet? akkor legalább nem szaporodnának ezek a topik szempontjából semmitmondó hszek
  • dragon11
    Oké ismerem a mondást és amúgy bölcs barátod van!
  • bepe79
    Idezd mar be kerlek, ahol barkit is hulyeztem, vagy ahol `flegmaztam`. Egyszeruen, hogy egy tanult baratom szavait idezzem: `Ne ereszkedj le a hulyek szintjere, mert ott mar legyoznek a rutinjukkal`... Ezt nem en mondtam, csak ez most igaz a szitura. En kerek elnezest...
  • bepe79
    Akarhogy is csurod-csavarod, meg probalsz hulyiteni masokat, most 2006 tele van, es punktum... 2007 tele az 2007 decemberetol 2008 februarjaig tart... Hogy nem fer ez bele abba a csokonyos agyatokba?
  • valvetronic
    Hát szerinem is, mert akármennyire is kis költségvetéssel dolgoznak, azért pénz van a dologban. És sztem nincs ép eszü ember (vagy cég) aki csak úgy elkezd fejleszteni egy játékot.
  • Myster X
    azért szerintem ők sem kapkodnak kiadó után szerintem nem csak 1-2 van, van aki bisztos szívessen kiadná.
  • mtpapa
    Előre kellett volna gondolkodniuk. Érdeklődni, hogy lesz -e aki kiadja mert így beraharangozzák, hogy ilyen lesz olyan lesz aztán a végén semmi nem lesz, mert nem lesz olyan hülye kiadó aki kiadja.
  • gumikacsa
    megjelenni időben jelent meg, de legalább 2 hét volt(a megjelenés után), mire elősször hozzá lehetett jutni nálunk is.
  • Peck
    Csak lessz kiadó,mivel első buszos játék mármint ami nem off-mod-os,lehet hogy pont ezért kapkodnak érte mert lehet siker lessz,de lehet ellenkezőleg mert nem mernek kockáztatni....
  • garam93
    Már bennem sincs.:((
  • mtpapa
    DE KÉSNI EDDIG NEM KÉSETT EGYIK KAMIONOS JÁTÉKUK SEM, SŐT INKÁBB PÁR NAPPAL MINDIG ELŐBB JÖTTEK.

Még erre annyit, hogy nemrég valaki írta, hogy a haulin se jött időben de ha mind hamarabb jött akkor nem szóltam.
  • mtpapa
    Le fogom tölteni de már nem is nagyon izgat van olyan, hogy el is felejtettem, hogy van a játék hiába beszélsz itt nekem. Ha meg nincs aki diktál igazán csinálhattak volna európai verziót nem ilyen usa stílusút. Nem értem mi a francot variáltak csinálták volna úgy mint a kamcsisokat és kész. Én akkor is a céget útálom lecsapnám őket amiért ez van. A játékot meg fogom használni de már a várakozásba untam bele meg még sokan mások is nincs az a lelkesedés bennem mint régebben volt.
  • gumikacsa
    Na, ismét témánál vagyunk.

A kamionos játék az más tészta, arra mindig megegyeznek a kiadóval előre, azért van az, hogy minden kamionos játékuk olyan amilyen.
    DE KÉSNI EDDIG NEM KÉSETT EGYIK KAMIONOS JÁTÉKUK SEM, SŐT INKÁBB PÁR NAPPAL MINDIG ELŐBB JÖTTEK.
    A busdrivert viszont kiadótól függetlenül kezdték el, ennek megvan az az előnye, hogy nincs kiadó, aki diktál, hogy mi lehet, mi nem. Viszont megvan az a veszélye, hogy nem találnak kiadót.
    Ha már unod a várakozást, és nem várod, az az egyéni szociális problémád, de ez csak szöveg, hamegjelenik, a nyakam teszem rá, hogy te is nyálcsorgatva fogod letölteni valahonnan...
  • mtpapa
    Mivel a 2006/2007-es tél elvileg letelik febr28-án így ha addig nem jön ki akkor bármikor kiadhatják akár 2007 dec 20-án is. Nembaj az hülyék így is vagy szerencsétlenek az biztos valami nagy probléma lehet ha nem találnak kiadót ha egyálltalán emiatt nem adják ki. Haulin stb minden játékuk megjelent eddig mégha késve is de ez már túlzás. Szerintem hamarosan szépen átírják 2007-re a dátumot aztán várhatunk egy évet. Amúgy én amikor tudtam hogy jön meg ismertem a játékot nagyon vártam nagyon lelkes voltam most meg már, hogy ennyit kell várni szinte már a játék se érdekel beleuntam a várakozásba meg a játékba is lassan. Ezzel más is így van... Ha kijön nem is tudom, hogy örülni fogok e neki vagy sem vagy a fene tudja mi lesz.
  • Myster X
    Február végén jön ki a Sims2 évszakok ;) (is) remélem ez előbb :P
  • akyyy
    igy szokott ez lenni:)

de amúgy az elég érdekes hogy ott is megy a kemény veszekedés, a TÉL-ről:D
  • TheGOro
    Na, pontosan így! :)
  • Schwarz
    hallotta a haverjától akinek a barátnőjének a faterja olvasta egy fórumon ahova egy újreg haverja írta be amit az osztálytárástól hallott...
  • TheGOro
    Pontosítsunk, nem a gamespot szerint! Mindeössze a fórumra írta be valaki ezt a dátumot, pontosabban hogy ez a valaki egy másik fórumon olvasta... Amúgy aki beírta az level1-es...
  • akyyy
    gamespot szerint lehet hogy a játék megjelenik február 24 vagy 27-én (esetleg között)

de ugye mint az előző gamespot forrás....
  • Myster X
    ah az kira ;)
  • mtpapa
    Lehet.
  • Myster X
    és tényleg aszt nem tudni helyijáratozni lehet e a Bus D. be ?
  • Myster X
    nem lenne rossz egy olyan helyijáratos játék egy oylan várossal mint ami azon az oldalon van :)
  • Cream78
    Borg intézi ezeket a dolgokat nem?
  • mtpapa
    Berakhatod amibe tudod, de elég drágák.
  • VL67
    Ezek 3d-s modellek, ahogy olvasható az oldalon. Az is, hogy mivel készítették, tartalmaz-e textúrázást, animálást stb. stb. Megveheted jó pénzért, ha tudsz kezdeni vele valamit.
  • Myster X
    vagy ezek mik ? :S
  • Myster X
    Megnéztem eszt a linket és ez kimondottam a Dus Driverhez valo vagy miylen játékba lehet betenni ?
  • mtpapa
    http://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm?FuseAction=ProcessSmartSearch&intMediaType=2&istSearchKey=bus&stgP=R39CZ2&grp=1956&gclid=CKWGkN-b14QCFTdbMAodTyN8bg Akinek meg van pénze vegyen sok buszt a bus driverbe.:D
  • mtpapa
    Igen most már mindenki fejezze be a hülyeségét. Tök mindegy, hogy van az év meg a tél. Ha nincs értelmes mondanivalótok meg a játékról sincs hír akkor felesleges írni bármit is. Az, hogy naponta jön valami lüke aki lusta visszaolvasni amiatt nem kell itt a sok hülyeséget írni meg baromságokon vitatkozni. Majd ha kijön a játák akkor kijön. Addig meg csitt ha csak a hülyeség megy.
  • dragon11
    Ehez aztán kellett az ész amúgy meg sok lesz az off.
  • Myster X
    ne, hogy grat mgamnak ^^:D:D
  • Myster X
    Elvesztettem a fonalat :D hadjuk eszt a 2006/2007 telei vagy nem telei ^^
    amugy én is ugy gondolom, hogy 2007 Január Február nem 2007 November December körül fog megjelenni mert a készítők sem hülyék bár kicsit pontosabban is adhattak volna meg időpontot és ne, hogy már ez miatt veszekedjeket...
  • dragon11
    Ki és mire?
  • gumikacsa
    én elküldtem az e-mail-t, még nem válaszoltak.
  • dragon11
    Ő sem lehet itt mindig,van amikor a fórumozók feladatai.
  • akyyy
    csupán moderálni kéne. gumikacsa nemintézkedett?:\
  • dragon11
    Elnézünk a nyelvtani szabályok alol,de ne legyél már ilyen hogy hülyézel minket meg flegmán válaszolsz,nem muszály ide írni ha ennyire nem tetszik a dolog.
  • Magnumrolcsi