3362
-
#1038 De mivan ha nem igaz? :P -
#1037 Már le lett írva, hogy nincs kiadó azért nem adják ki... -
#1036 De mivan hogyha azért nem jelentetik meg mert túl sok mail érkezett,meg minden hülyeség és lehet hogy várnak......... -
#1035 nem rossz ötlet!!!! -
#1034 Hülyeség megosztani.Szerintem magánügy hogy várják-e agy sem.Vagy megírjátok a cégnek vagy mi? :P :D -
#1033 Nem! Ugyanakkor várjuk azok jelentkezését, akik már nem kívánnak tovább várni a játékra, és ezt az igen hasznos, és fontos információt meg kívánják osztani velünk, akár többször is... -
#1032 idén még fogunk ezzel játszani? :) -
#1031 Várnak a kijadóra. -
#1030 Szerintem tök mindegy mert ezt késleltetik és nem azért hogy bugos rossz gamma legyen én már nem várok rá. -
Myster X #1029 hajrááÁááá -
stuka85 #1028 A fékezéshez van egy javító mod a 18 Wheels of Steel Haulin-hoz nem tom mien de majd kipróbálom, elmondom. -
#1027 Hát jó....ez fejlesztési hiba.Az első részébe is sajna így volt.És amit kiadtak patch-eket azok nem igazán oldották meg a problémát.Remélem a Bus Driverben jobb forgalom lesz.....pl. nem mindig a lekanyarodó sávba mennek,meg iylen hülyeségek :) -
Myster X #1026 nem birom elképzelni, hogy egy igazi kamion így áljon meg -.- -
#1025 De én még enm játszok a gammeval amúgymeg köszi. -
#1024 B=motor fék+space=kézifék.Feltalálták :P -
#1023 Hát jah,de amúgy miért cseszték el a féket rajta mert mire ott az elötted levő autó fékez a féklámpáját meglátod addigra késő. -
Myster X #1022 hmm a kamionosokban nem sok bugot láttam sőt ! nem toom ti hogy vagytok vele viszont aszt nem szerettem hogy alig birtam lefékezni a kamionnal :S -
#1021 Jah,csak húzzák halasztják,de fogadjunk nem csinálnak rajta semmit,meg gondolom tele lesz buggal de ne így legyen! -
Myster X #1020 van benne vami :\ -
rasy92 #1019 Olyan régóta várom már, hogy el is felejtkeztem róla teljesen. Addig húzzák halaszják a dolgot, ameddig valamelyik más cég nem fejleszt egy másik buszos játékot.
Hát, gratulálok nekik! -
#1018 Én is meguntam várni amíg nem jön ki addig hidegen hagy a dolog, nem is nézem a topikot vagy csak 4-5 naponta. Remélem a havazás miatt nem halasztják majd el a csehek kiadni.:D -
#1017 újra elkezd várni..:D:P -
#1016 és most, hogy nem vársz tovább mit teszel? -
#1015 Én már meguntam a várakozást nemvárok többet jön jön nem nem. -
#1014 Ebben van igazság.Különben is az első buszos játék.Biztos nagyon sokan kapnák fel a fejüket és vennék meg mert azért egy páran biztos szeretnének már gépen is buszozgatni :) -
valvetronic #1013 Ok, meg1eztünk :) -
#1012 szvsz felesleges... -
#1011 Nem sok értelme van, a téma nem vonz annyi embert, hogy hosszú távon fentatrsanak egy fórumot. Itt is vannak modik, de mivel a téma nem annyira jelentős, gondolom nem látogatják olyan sűrűn a topicot, vagy egyáltalán nem. -
valvetronic #1010 Én úgy értettem, hogy készítenék egy egyedi nem SG-s fórumot ahol lennének moderátorok meg mindenek :) -
#1009 az ilyen topikra úgyis delt nyomnak a modik kapásból :) -
#1008 mi a frásznak mégegy topik? -
valvetronic #1007 Üdv mindenkinek!
Mit szólnátok, ha csinálnék egy saját fórumot ahová áttelepedhetnénk innen? -
#1006 az nagyon király lenne. képzelj el egy hülye lámát, aki nyit egy ökör topikot aztán akinek nemtetszik azt kitiltja...
Gumikacsa: az általános segítségkérő topikban is sokáig kellett várni, mire a házigazda megkapta a házigazda jogot.. -
#1005 Szerintem jelezd a moderátori topikban is, hogy küldtél e-mailt, hátha akkor észreveszik. -
#1004 még mindig nem reagáltak a házigazda kérelmemre... -
#1003 Mostmár, hogy kétszer is lehülyéztél mindenkit aki mást gondol mint te, megkérdezném, hogy akkor szerinted a hivatalos oldalra miért írták ki azt, hogy 2006/2007 telén fog megjleenni? Most írhatnék csúnyát is, lehülyézhetné az összes veled egyetértőt, de én nem süllyedek le a te szintedre. -
#1002 jaja, akinek nemtetszik el is mehet innen, kár, hogy a topiknyitó nem tud embereket kitiltani a nyitott topikjából... -
Myster X #1001 azért nem jelenik meg mert nincs tél :D -
#1000 "Sose vitatkozz hülyékkel. Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal"
pontosan így van:) -
#999 Mintha ettől előbb megjelenne... Megjelenik amikor megjelenik, és nem feltétlenül kell neki örülni, sőt várni sem kell rá, ha egyeseknek ez ilyen lelki terhet jelent...