3362
  • Attila56
    De mivan ha nem igaz? :P
  • mtpapa
    Már le lett írva, hogy nincs kiadó azért nem adják ki...
  • Attila56
    De mivan hogyha azért nem jelentetik meg mert túl sok mail érkezett,meg minden hülyeség és lehet hogy várnak.........
  • Kisvigyori
    nem rossz ötlet!!!!
  • Attila56
    Hülyeség megosztani.Szerintem magánügy hogy várják-e agy sem.Vagy megírjátok a cégnek vagy mi? :P :D
  • TheGOro
    Nem! Ugyanakkor várjuk azok jelentkezését, akik már nem kívánnak tovább várni a játékra, és ezt az igen hasznos, és fontos információt meg kívánják osztani velünk, akár többször is...
  • Newyorker
    idén még fogunk ezzel játszani? :)
  • mtpapa
    Várnak a kijadóra.
  • dragon11
    Szerintem tök mindegy mert ezt késleltetik és nem azért hogy bugos rossz gamma legyen én már nem várok rá.
  • Myster X
    hajrááÁááá
  • stuka85
    A fékezéshez van egy javító mod a 18 Wheels of Steel Haulin-hoz nem tom mien de majd kipróbálom, elmondom.
  • Attila56
    Hát jó....ez fejlesztési hiba.Az első részébe is sajna így volt.És amit kiadtak patch-eket azok nem igazán oldották meg a problémát.Remélem a Bus Driverben jobb forgalom lesz.....pl. nem mindig a lekanyarodó sávba mennek,meg iylen hülyeségek :)
  • Myster X
    nem birom elképzelni, hogy egy igazi kamion így áljon meg -.-
  • dragon11
    De én még enm játszok a gammeval amúgymeg köszi.
  • Attila56
    B=motor fék+space=kézifék.Feltalálták :P
  • dragon11
    Hát jah,de amúgy miért cseszték el a féket rajta mert mire ott az elötted levő autó fékez a féklámpáját meglátod addigra késő.
  • Myster X
    hmm a kamionosokban nem sok bugot láttam sőt ! nem toom ti hogy vagytok vele viszont aszt nem szerettem hogy alig birtam lefékezni a kamionnal :S
  • dragon11
    Jah,csak húzzák halasztják,de fogadjunk nem csinálnak rajta semmit,meg gondolom tele lesz buggal de ne így legyen!
  • Myster X
    van benne vami :\
  • rasy92
    Olyan régóta várom már, hogy el is felejtkeztem róla teljesen. Addig húzzák halaszják a dolgot, ameddig valamelyik más cég nem fejleszt egy másik buszos játékot.

Hát, gratulálok nekik!
  • mtpapa
    Én is meguntam várni amíg nem jön ki addig hidegen hagy a dolog, nem is nézem a topikot vagy csak 4-5 naponta. Remélem a havazás miatt nem halasztják majd el a csehek kiadni.:D
  • leho94
    újra elkezd várni..:D:P
  • Schwarz
    és most, hogy nem vársz tovább mit teszel?
  • dragon11
    Én már meguntam a várakozást nemvárok többet jön jön nem nem.
  • Attila56
    Ebben van igazság.Különben is az első buszos játék.Biztos nagyon sokan kapnák fel a fejüket és vennék meg mert azért egy páran biztos szeretnének már gépen is buszozgatni :)
  • valvetronic
    Ok, meg1eztünk :)
  • TheGOro
    szvsz felesleges...
  • gumikacsa
    Nem sok értelme van, a téma nem vonz annyi embert, hogy hosszú távon fentatrsanak egy fórumot. Itt is vannak modik, de mivel a téma nem annyira jelentős, gondolom nem látogatják olyan sűrűn a topicot, vagy egyáltalán nem.
  • valvetronic
    Én úgy értettem, hogy készítenék egy egyedi nem SG-s fórumot ahol lennének moderátorok meg mindenek :)
  • Schwarz
    az ilyen topikra úgyis delt nyomnak a modik kapásból :)
  • Schwarz
    mi a frásznak mégegy topik?
  • valvetronic
    Üdv mindenkinek!

Mit szólnátok, ha csinálnék egy saját fórumot ahová áttelepedhetnénk innen?
  • zeli
    az nagyon király lenne. képzelj el egy hülye lámát, aki nyit egy ökör topikot aztán akinek nemtetszik azt kitiltja...
    Gumikacsa: az általános segítségkérő topikban is sokáig kellett várni, mire a házigazda megkapta a házigazda jogot..
  • Gerbill
    Szerintem jelezd a moderátori topikban is, hogy küldtél e-mailt, hátha akkor észreveszik.
  • gumikacsa
    még mindig nem reagáltak a házigazda kérelmemre...
  • Gerbill
    Mostmár, hogy kétszer is lehülyéztél mindenkit aki mást gondol mint te, megkérdezném, hogy akkor szerinted a hivatalos oldalra miért írták ki azt, hogy 2006/2007 telén fog megjleenni? Most írhatnék csúnyát is, lehülyézhetné az összes veled egyetértőt, de én nem süllyedek le a te szintedre.
  • Schwarz
    jaja, akinek nemtetszik el is mehet innen, kár, hogy a topiknyitó nem tud embereket kitiltani a nyitott topikjából...
  • Myster X
    azért nem jelenik meg mert nincs tél :D
  • zeli
    "Sose vitatkozz hülyékkel. Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal"
    pontosan így van:)
  • TheGOro
    Mintha ettől előbb megjelenne... Megjelenik amikor megjelenik, és nem feltétlenül kell neki örülni, sőt várni sem kell rá, ha egyeseknek ez ilyen lelki terhet jelent...