3362
-
QuinnMallory #3162 javított link:
ui: bocs a duplapostér csak nem tudom hogy sg-n hogy kell hsz-t szerkeszteni -
QuinnMallory #3161 Hello. Nem tudjátok hogy nekem miért nem akar működni ez a game? Amikor elindítom akkor eljut a logo betöltéséig és C++ runtime error-al kilép :( Ezt az ablakot adja ki: -
Az mindegy hogyan állsz be, magától odateszi általában. Az időt meg asszem úgy tudod megcsinálni, ha átmésza piroson, meg ilyenek. De ebben nem vagyok biztos, mert rég játszottam vele... -
ket kerdes:
-az nem szamit hogy hogy allsz be a buszmegalloba? ha nagyjabol jo akkor "beresetel" a tokeletes helyre..eleg fura
-meg lehet csinalni pontosan az idotervet? en mindig folyamatosan nyomom a gazt de a vegere kb 1 perc keses mindig osszejon -
azt en vegigvartam...es most megint megprobaltam es jo beszaras...koszi -
ha megnézed fél percet kell várni, de én is először néztem hogy mi van :) sok sikert a buszozáshoz, én már végignyomtam
-
ez nekem nem akar letoltodni..nalam a hiba? -
bajusza #3155 ezt probáld meg: Bus Driver crack -
a gamecopyworld os cucc nekem se muxik es letelt az 1 ora..pls valaki:) -
Barna941 #3153 sziasztok!
honnan van, mi az és hogy kell felnyomni azt a gamecopyworld-ös crack-et?
előre is köszi -
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de van par idegesito dolog benne. En a mai napig nyomom, amig ki nem jon a Bus Simulator 2008, es volt idom kitapasztalni egy-ket dolgot:
1., keresztezodesben a busz csak akkor kanyarodik gyakorlatilag, ha a sebesseg 10 km/h alatt van. Ha nagyobb sebesseggel kanyarodok (15 kph korul), akkor mar lecsuszik a savrol.
2., idegesito, hogy nem lehet normalisan, hosszabban fekezni, mert egybol visongatnak az utasok. De mar megszoktam, hogy a brake-et szakaszosan nyomogatom. Pedal-al gondolom egy fokkal jobb lenne a helyzet.
3., a tobbi kocsi neha 50-rol 0-ra 1 masodperc alatt fekez le, es hiaba tartok normalis kovetesi tavolsagot, csak akkor tudom elkerulni a pukkanast, ha atrantom a buszt masik savba
4., a jelzolampak kilognak a kepbol, es csak ugy latom oket, ha kicsit hatratolatok, vagy adok egy kover gazt
5., igazabol keves kuldi is van, es nincs free ride
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, pont eleg ennyi, hogy idegesito legyen a game. -
90csaba9000 #3151 Köszi szépen! Ha van valami problémád szívesen állok a rendelkezésedre! Ha tudok segítek!
És te is onnan szedtedd le? -
bajusza #3150 Itt a jelszó: xababax -
Van meg egy felig legalis utja a Bus Driver beszerzesenek: ingyen letoltheted a demo-t (ami egyenlo a full game-el, mint ahogy azt az SCS-tol mar megszokhattuk a Hunting Unlimitedeknel es a 18 Wheels of Steel-eknel is) a hivatalos web oldalrol, es utana felnyomod hozza a gamecopyworld-os crack-et. Az kilockolja a demo 60 perces idolimitet, es igy full game-ed lesz. Ez mukodik. -
ahonnan leszedted, biztos írta mi a jelszó... -
Nemzetközi szakkifejezés :D
Amúgymeg nem biztos az, hogy külföldi ember töltötte fel. Lehetett magyar is, aki a rapidot használta. -
90csaba9000 #3146 Akkor mi a jelszó te tudod ha tudod mondd meg kérlek -
Gondolod, hogy kulfoldi oldalra, kulfoldiek altal feltoltott programhoz magyar jelszo van megadva? Hmm..
-
90csaba9000 #3144 Nekem nem fogadta el a harcsabajusz_kapitany jelszót a bus driverhez biztos hogy ez a jelszó. Aki leszedte annak működik egyáltalán? -
harcsabajusz_kapitany -
90csaba9000 #3142 Hali! Valaki megtudná mondani hogy mi a jelszó a Bus driverhez. Innen szedtem le: http://rapidshare.com/files/23808357/Bus_Driver.rar
A jelszó kell a telepítéshez! Fontos lenne!
-
akkor már nincs gond? ok :) -
ahelyett, hogy itt okítod a népet, megtanulhatnál használható linket beszúrni -
bajusza #3139 nincs még. -
Haresz80 #3138 Szasztok, sikerült véletlen megcsinálni a kormáynt.
Van vmi új dolog a játékhoz?? Buszok, pályák, meg ilyenek.
Köszi -
bajusza #3137 Innen
Benne van a crack is. -
adiker #3136 sziasztok!
Bocs h zavarok,megtudnátok mondani hogy honnan szedhetem le a játékot,de nem torrentet mert a torrentem nem megy valamiért:S
Előre is köszi! -
Haresz80 #3135 Szasztok, meg tudná mondani valaki, hogy hogy állíthatok be kormányt a játékhoz??
Mert amikor átállítottam a billentyűzetet billentyűzetről billentyűzet és saitek(számát elfelejtettem)-re, megyek beállítani az irányítást, és a jobbra meg balra kanyarodás ki van húzva, és semmit nem lehet beállítani. De felismeri a kormányt gázpedált x -és y tengely, és csúszka-ként.
Most nem tom mit tegyek. Help! -
ja -
facyka #3133 frissitettem meg minden!Jó is volt!
Csak amikor elartam pl initani FIFA08-t akor már nem akart elindulni mert hogy valamit kiirt a videókártyára.....:S
-
PcBalu #3132 Elég sz*r hogy nincs a játékban vezetőállás! (fülke) kicsit csalódtam. De azért jó game! -
próbáld meg frissiteni :) -
facyka #3130 Hát elég régen frisitettem!!!
Ati radeon 9600 pro!!
Akkor valószínű az a baja??? -
mert nem tudsz linkelni:D http:// -t írd elé és jó lesz itt is... -
milyen videókártyád van?Újj driver frissitést mikor csináltál rajta? -
facyka #3127 Miért van az hogy elinditom a játékor akkor minden megy minden jó de amikor kezdődne az hogy télleg meyek a busszal sötét a kperny csak a busznak a lámpái látom és a képernyőn az adataokat!Amugy meg minden sötét!az ut meg minden!
Valakinek ötlet??? -
itt?
De a google-ba írd be hogy wanadoo és kész.Ne itt kattints rá,mert úgy nem lesz jó :D -
Not Found
The requested URL /www.wanadoo.atw.hu was not found on this server.
Ezt írja ki. A 100-ik oldalt hamarabb néztem meg mint hogy a kérésemet ide írtam volna. -
látom letörölték a kreket :S ha sehonnan nem tudod leszedni lehet hogy valaki feltölti
-
milyen 100-.-ik oldal után? :D
Én nem azt mondtam hogy a google.co.hu-n a 100.-ik oldalig juss el. :D