3362
  • abrahams
    valaki nem tudna küldeni egy magyarositást a [email protected] cimre mert én már mindent megprobáltam
    van egy magyarositás amin átkell nevezni dolgokat eg át kell másolni cuccokat és én ehhez hülye vok
    ha valaki már megcsinálta az legyen szives küldje el a cimemre mert nekem lengyel a játék és élég szar
    ugyhogy valaki legyen olyan szives és küldjön vmikész magyarositást
    elöre is kössz
  • sure
    "Erőszakmentes játékmenet"

Hm, ez lehez, hogy sokakat elriaszt... Lehet azért genyózni, ha akar az ember, imádom, ha sikítanak az utasok hirtelen fékezésnél vagy karambolnál!
  • mama2
    LOL mit láttam:http://galaxisnet.hu/PC/14599/bus-driver
    Hehe, magyar felirattal jelent meg, de lefordították:D.
  • Attila889
    sztem külföldről hozzák.
  • Web mester
    Nemtom menyire újdonság nektek, de lehet kapni a PC Dome-n. LINK
  • sure
    Videokártyát, videodrájvert, oprendszert, cseréltél-e azóta? Ha igen, akkor azért.
  • sure
    Monitorod mikó pucoltad utoljára?
  • xxdani
    jah azt hozzá kell tennem hogy régen tökéletesen ment
  • xxdani
    helló...miért van az hogy elindítom a gamet a menü tökéletes de amiko elindul a játék csak aféklámpát, az indexet,a km/h-át látom minden egyébb fekete...
  • TheGOro
    Annó találtam ilyet: http://busdrivereditor.de.vu/
  • Aquir
    az jó lehet
  • gumikacsa
    Halkan jegyezném meg, hogy tudomásom szerint már a bus driver is modolható (Zmod 2.0.9, vagy Zmod 2.1.0, ami sajnos nekem sincs... (illetve van,de nemtudom crack-elni))
  • grizzly21
    ertem koszi,
    nincs valami hasonlo vonatokkal egyebkent?
  • sure
    Na, OK, ha már így megkérdezted (bár én csak Kenworth-nek akartam az aktuális "felhozatalt" bemutatni), az a fura helyzet van (szerintem), hogy a Bus Driver annak ellenére, hogy nem feltétlenül akar az lenni, még mindig "szimulátorabb", mint a Bus Simulator 2008.

Bus Driver:
    +: jó és kellemes irányíthatóság, analóg vezérlő támogatás + teljes konfigurálási lehetőség és testre szabás; hangulatos grafika (OpenGL) racionális gépigénnyel (SocketA+GeForce6 konfigon max. beállítások, 4xAA), ötletes küldetések

-: viszonylag buta a forgalom többi résztvevője - de mivel ez nem szimulátornak hirdeti magát, így elmegy

Bus Simulator 2008:
    +: (fullon biztosan) szép grafika (D3D, HDR támogatás); van gyalogosforgalom; többféle és több variálási lehetőség a küldetésekkel; "gyári lehetőség" a modok beépítésére (bár a "hogyan"-nak nem jártam utána)

-: irtózatosan bugos és ostoba AI; rossz irányíthatóság, analóg vezérlő támogatás alapból nincs, az eddig kiadott patch is csak félmegoldás, konfigurálási lehetőség (a játék GUI-ból legalábbis) nincs; magas gépigény

Mást vár az ember egy "Airport Manager"-től, mint az "FSX"-től. Inkább nevezték volna "Bus Tycoon 2008"-nak.
  • gumikacsa
    sajnos, nem jobb,hanem szarabb. Én azt hittem, a bus drivernél nem lehet rosszabb játékot készíteni, de a bus simulator az elég rendesen alul múlta...
  • grizzly21
    en tudom hogy nem mondtad, csak ugy megkerdeztem mert erdekelt:)
  • sure
    Nem mondta senki, hogy jobb vagy rosszabb, csak ugye a moddolásos kérdésre reagálva, abban van elvile gyárilag is lehetőség beletenni új buszokat (más kérdés, csinál-e valaki és működik-e rendesen). Ha vissanézed a linkelt topikot, felemásak a vélemények...

Nekem a Bus Driver (=ez a topik) bejött, lásd [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1142152762&no=3168]#3168[/URL]
  • grizzly21
    es ez mennyivel jobb ? most vittem vegig a bus drivert
  • sure
    Nem-e lehet, hogy ezt a tápigot keresed? (abban vannak gyárilag kihagyott slotok is a modoknak)
  • Kenworth
    Tudna valaki csinálni a játékba egy Ikarus280-ast?

• Aquir
    ok de elöbb is mert akkor jó? :)
  • szgd
    Stiasztok!

Nem tudgyátok hogy kel a pesti villamos szimulátor vagy egy web
    cimet.

Köszi
  • Aquir
    ugyértem mit ír ki hibaüzenetnek
  • zsoltlama
    Hát h hibás meg nemtudom de onnan indulok ki h a 18 wheel of steel majdnem összes részénél is ezt csinálja csak itt a busosnál nem primsd3 hiba!?
  • Aquir
    én tehetetlen vagyok! :| mit üzent a gép?
  • zsoltlama
    Senki nem segít? VALAKI LÉÉÉCI!!
  • Aquir
    bünti: túlfékezésért, piroslámpáért, sávelhagyásnál nem indexszelésért, a buszmegálló idő előtti elhagyásáért

van bug is benne, én kimentem a tengerre (bármikor ki lehet) és a vízen lehet akkor menni
  • zsoltlama
    Segítsetek! Felraktam a játékot minden oké elindul játszok erre hibazüzenet jön ki! Megpróbáltam egy-két dolgot de semmi. Valaki tudna nekem segíteni? Mit csináljak?
  • 3P
    Na ki is próbáltam. Biztos jobb lenne kormánnyal, de billről is irányítható, csak néha kapok büntit valamiért. Általában rendőrlámpánál kell nagyot fékeznem, vagy be csúszok a pirosba :). Nagyon hangulatos a játék. Sokkal jobb mint a sok műanyag xar ami mostanában jön...
  • 3P
    Sziasztok. Nekem nincs semmiféle analóg irányítóm. Érdemes így is billenytűvel neki állni a játéknak? azaz játszható?
  • Kiskomtyi
    A Bus Simulator 2008 egy tré játék csak egy olcsó utánzat akar lenni. A Bus Driver-t akarták utánozni.
  • winmen
    hello

azt lenne a problémám hogyha elindítom a játékot akkor a háttér fekete a gombok ilyenek lácódnak csak ha pl elindítom a játékot mért fekete a háttér????

előre is kösz
  • Aquir
    én meg majd később megnézem :P :)
  • bajusza
    már én is.
  • sure
    Na mi az, mindenki Bus Imulator 2008-azik? :)

Nekem nagyon tetszik ez a Bus Driver, a játék hangulata kiváló, a grafikája teljesen rendben van. Az irányítás remek, végre egy "nem-szimulátor" játék, ahol az analóg irányítás igazán élvezetes; a hosszan elnyújtott kanyarokban tényleg kell a kormányba kapaszkodni, hogy íven maradjon a jármű. A küldetések változatosak - persze, "végig lehet nyomni" egy délután alatt, de minden pályán van mit javítani, kitapasztalni a piros lámpákat stb...

Ami hiányzik, az egy belső nézet, vagy legalább egy "busz orrára kiülök" nézet, úgy aztán teljesen buszsofőr fílingje lenne a dolognak!

Saját értékelés: 9/10

Fotógaléria

És ne feledjétek:
  • Kurty
    Üdv! Nemrég felraktam a Bus Drivert és a Haulint a gépemre. A problémám a következő: A Haulin már a főmenübe szaggat akármilyen beállítások mellett, a Bus Driver is játszhatatlan és már nagyon idegesít hogy nem akaródzik jó lenni. Próbáltam szinte már minden beállítást de akár max akár min grafikán jáccanék ugyanúgy szaggat, de néztem a config.cfg-t és a r_device gondolom a render device rövídétéséhez "GL" van írva, akkor Open GL-el akarja vezérelni a játékot??? Sztem ez lehet a probléma mert akitől kértem a játékot ugyanolyan gépe van mint nekem és neki is eleinte szaggatott de vmit babrált a config fájlba és akkor jó is lett neki, de már nem emléxik rá... Amúgy a gépem AMD 2000+ proci, 512MB RAM, GeForce FX 5200 128MB videókari. Tudom nem egy csúcsgép de szerintem ilyen fos grafikájú játéknak el kéne rajta mennie. Tudnátok segíteni a config fájl átírásában hogy mit kéne?? Előre is köszönöm, KurtY!
  • Aquir
    jah. ez ilyen valamit valamiért elv. Már nem tudom, de lehet hogy volt olyan nálam hogy egyszer átmentem a piroson, és a rövid időm kompenzálta a hátrányt, és olyan is, hogy nem mentem át, és ezért ez viszont az időhiányomat kompenzálta :)

Vagy csak megfigyeltem, hogy melyik éri meg mindig jobban, már nem emléxem, ezzel is elvoltam egy darabig az olyan pályákon ahol választani lehetett hogy piros lámpa vagy rövidebb utazási idő :)

ja és ki is lehet menni a tengerre egy bug miatt, korábban szúrtam be róla képet :)
  • Aquir
    1. nezéz időre menni pontosan. szerintem ezt szánták a készítők a néha teljesíthetetlen kihívásnak, mivel van ahol nem nagyon lehet 100%-ot elérni :)

2. hát beállít a program irányba, de végülis ha jól állsz be (amit egyébként nem mindig lehet vagy nem mindig jöhet össze), akkor szinte nem is látható =)
  • grizzly21
    hat ja..szoval sztem azt elkurtak. meg a buszmegalloba valo beallast is
  • bepe79
    Par palyan lehet tartani az idot, a tobbin lehetetlen, ha szabalyosan vezetsz. Legalabbis en nem megyek at egy piros lampan sem azert, hogy tartani tudjam a menetrendet. A valosagban sem megy at az Ikarust vezeto BKV sofor a piroson csak azert mert kesesben van, kockaztatva ezzel, hogy legyalul valamit az utkeresztezodesben.