Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: bocs a duplapostér csak nem tudom hogy sg-n hogy kell hsz-t szerkeszteni

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
-az nem szamit hogy hogy allsz be a buszmegalloba? ha nagyjabol jo akkor "beresetel" a tokeletes helyre..eleg fura
-meg lehet csinalni pontosan az idotervet? en mindig folyamatosan nyomom a gazt de a vegere kb 1 perc keses mindig osszejon
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
honnan van, mi az és hogy kell felnyomni azt a gamecopyworld-ös crack-et?
elõre is köszi
1., keresztezodesben a busz csak akkor kanyarodik gyakorlatilag, ha a sebesseg 10 km/h alatt van. Ha nagyobb sebesseggel kanyarodok (15 kph korul), akkor mar lecsuszik a savrol.
2., idegesito, hogy nem lehet normalisan, hosszabban fekezni, mert egybol visongatnak az utasok. De mar megszoktam, hogy a brake-et szakaszosan nyomogatom. Pedal-al gondolom egy fokkal jobb lenne a helyzet.
3., a tobbi kocsi neha 50-rol 0-ra 1 masodperc alatt fekez le, es hiaba tartok normalis kovetesi tavolsagot, csak akkor tudom elkerulni a pukkanast, ha atrantom a buszt masik savba
4., a jelzolampak kilognak a kepbol, es csak ugy latom oket, ha kicsit hatratolatok, vagy adok egy kover gazt
5., igazabol keves kuldi is van, es nincs free ride
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, pont eleg ennyi, hogy idegesito legyen a game.
Suzuki Swift GL 1.3
És te is onnan szedtedd le?
Suzuki Swift GL 1.3
Amúgymeg nem biztos az, hogy külföldi ember töltötte fel. Lehetett magyar is, aki a rapidot használta.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Suzuki Swift GL 1.3
A jelszó kell a telepítéshez! Fontos lenne!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Van vmi új dolog a játékhoz?? Buszok, pályák, meg ilyenek.
Köszi
Bocs h zavarok,megtudnátok mondani hogy honnan szedhetem le a játékot,de nem torrentet mert a torrentem nem megy valamiért:S
Elõre is köszi!
I\'m a Pilot
Mert amikor átállítottam a billentyûzetet billentyûzetrõl billentyûzet és saitek(számát elfelejtettem)-re, megyek beállítani az irányítást, és a jobbra meg balra kanyarodás ki van húzva, és semmit nem lehet beállítani. De felismeri a kormányt gázpedált x -és y tengely, és csúszka-ként.
Most nem tom mit tegyek. Help!
Csak amikor elartam pl initani FIFA08-t akor már nem akart elindulni mert hogy valamit kiirt a videókártyára.....:S
Ati radeon 9600 pro!!
Akkor valószínû az a baja???
Valakinek ötlet???
De a google-ba írd be hogy wanadoo és kész.Ne itt kattints rá,mert úgy nem lesz jó 😄
The requested URL /www.wanadoo.atw.hu was not found on this server.
Ezt írja ki. A 100-ik oldalt hamarabb néztem meg mint hogy a kérésemet ide írtam volna.
Én nem azt mondtam hogy a google.co.hu-n a 100.-ik oldalig juss el. 😄
Nah de komolyra forditva a szót: google/mininova/fent a keresõ és beírod szépen hogy bus driver.Leszeded a Bitlordot és már kész is van.És elkezded tölteni szépen
Tengeri kihajózás négykeréken!
Száguldás a mocsári fák árnyékában! 😊
És végül egy kis lezuhanás a pályáról 😄
Vagy lehetne szabadon menni és közben amikor akarok szállítani (mint pl a gta san andreasban a mentõ vagy a taxi)
Csak néha nincs elég idõ hogy idõre menjek 😛 Csuklós buszt meg mintha nem láttam volna, már csak az uccsó 2 tier van hátra😊
De azért kellemes kis játék csak kéne néha nézetváltás mert tök jó hogy néha nem látok semmit magam elõtt, mert sokszor akkor leszek átlátszó amikor közel van egy kocsi. Meg az ilyen dolgok 😛 😊