3362
  • Attila889
    Ez mondjuk?
  • Varikova
    Az oldal nem található, még egyszer kösz.Esetleg valami jobb ötlet?
  • Varikova
    Beírtam de a 100-ik oldal után már nem volt semmi kedvem a rovábbi kutatásra.Egyébként kösz.
  • Attila889
    Innen ingyenesen leszedheted.
    Nah de komolyra forditva a szót: google/mininova/fent a kereső és beírod szépen hogy bus driver.Leszeded a Bitlordot és már kész is van.És elkezded tölteni szépen
  • Varikova
    Meg tudná valaki mondani, hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot?Előre is köszi!
  • Aquir
    A bug "sétám". Nem semmi :D

Tengeri kihajózás négykeréken!

Száguldás a mocsári fák árnyékában! :)

És végül egy kis lezuhanás a pályáról :D

• Aquir
    Én arra gondoltam hogy amikor végigvittem adjon már olyan tuningolt spoileres sportkocsit amit néha láttam elmenni mellettem :D És akkor tök jól lehetne repeszteni vagy valami :)

Vagy lehetne szabadon menni és közben amikor akarok szállítani (mint pl a gta san andreasban a mentő vagy a taxi)
  • Aquir
    Hát egy nagyszerű játék :D Főleg ehhez képest :)

Csak néha nincs elég idő hogy időre menjek :P Csuklós buszt meg mintha nem láttam volna, már csak az uccsó 2 tier van hátra:)

De azért kellemes kis játék csak kéne néha nézetváltás mert tök jó hogy néha nem látok semmit magam előtt, mert sokszor akkor leszek átlátszó amikor közel van egy kocsi. Meg az ilyen dolgok :P :)
  • gumikacsa
    mazoista
  • Aquir
    én még azért most töltöm és kiprószálom
  • gumikacsa
    Ehhh :D Itt már szerintem soha. De ide fölösleges is lesz, hisz a játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezáltal a topic is kihalt
  • akyyy
    mikor leszel házigazda?
  • Tomsteel
    Bus Simulator 2008 topik....akit érdekel
  • [HUN]FaTaL
    Semmi nincs, megcsináltad az összes vonalat és kész ennyi a játék:( Legalább a modokat támogatná, vagy lenne útvonalszerkesztő de semmi:(
  • Toroco
    Én most vittem végig az összes pályát. Semmi videó vagy felirat nincs, hogy teljesítettem, vagy mittom én? Vagy csak nálam nem jelentkezett ilyen?
  • Tomsteel
    hehe
  • Schwarz
    fűtés? telefonkártyát a kezébe, aszt hagy vakarja a jeget az ablakról a csuklós hátuljában :-)))
  • Tomsteel
    fórumban írják, sal nem készpénz
  • Tomsteel
    még fűtést is tudsz kapcsolni, ilyet azért ritkán látni.
    szép, szép szép!
  • Tomsteel
    azért ez nem semmi...:

- Support for PC steering wheels and pedals
    - Opening doors, disability ramps...
    - Working ticket machines
    - Working interior lights, heating, wipers (be able to see them working from inside)
    - AI drivers
    - Moving passengers on sidewalks, bus stops and walking into bus
    - Configurable vehicles upon order (ie no. of seats, seat types, moquette colours, interior colours, air con, dual doors etc.)

:)
  • passatgt
    szerinted
  • Máté94
    uhh tényleg elbarmoltam
  • Schwarz
    lol ez a mondat
  • passatgt
    500 mb hely kell vminek
  • Toroco
    ez mi? Ongeveer. 500 MB vrije schijf ruimte :D
  • Máté94
    bocs www.busdrivergame.nl
  • Máté94
    Én is láttam ezt a gépigénytasszem a www.busdrivergame.com-on de szerintem nem ez lesz a gépigénye mert szerintem a fejlesztök szerintem jobban tudják mint mi mert a honlapjukon kisebb gépigény van de mindegy majd kiderül
  • passatgt
    Minimum gépigény:

* Microsoft® Windows 2000®, XP® of Vista®
    * 2.4 Ghz Intel® Pentium® IV of AMD® processor
    * 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
    * 4x CD-ROM/DVD-ROM speler
    * Ongeveer. 500 MB vrije schijf ruimte
    * NVIDIA® GeForce 5900 of ATI® 9600 Pro / X600
  • passatgt
    Bus Simulator 2008

Ez már tetszik:)
    Idén ősszel az astragon két új szimulátort hoz forgalomba. A Bus-Simulator 2008-ban a játékos átveszi egy buszvezető szerepét és ezzel egyidőben a buszvállalatot is vezetnie kell." a másik fele a hajós játékkal kapcsolatos.

- fejlesztő: Astragon
    - kiadás dátuma: 2007. november
    - 3D-s valósághű buszszimulátor
    - 12 fajta busz, 20 féle útvonal egy fiktív városban
    - valósághű város
    - menetrend, forgalom, utasok
    - vásárolható fejlesztések a buszokhoz, illetve karbantartás
    - a jegyeladásokból származó bevételt hirdetésekre is lehet fordítani
    - változó időjárás, nappal-éjszaka stb.
    15 euróba fog kerülni, ami cirka 3600-3700 forintot jelent
  • chuck
    Szerintem nincsen Highscore lista, mivel egy szövegszerkesztővel tudod editálni az elért pontokat, így mindenki annyit ír be, amennyit szeretne.
    Más. Aki eddig billentyűzetről játszott, próbálja meg joystick-al, hihetetlen, hogy mekkora a különbség. Míg billentyűzetről volt, hogy 1-2 perc pluszom volt, joy-al már a -30 sec is előfordult a pálya végén.
  • Toroco
    ezt a felfogást én sem szeretem. a játékban nem a grafika a legfontosabb, hanem a játékélmény. Én most például egy 10 éves N64 játékkal játszom. A graf sem olyan rossz, de a játékélmény az csúcs. Itt van a topicja, De ilyen a final fantasy 7 is.
  • JAST
    Hi all! a játék jó. egy olyan kérdésem volna hogy van valami oldal ahol vezetik a pontrekordokat/pálya? googleben keresgéltem bus driverhez kapcsolódóan, akkor találtam itt az ezsgén topikot, de lusta vagyok ennyi hozzászólást végigolvasni. ha vki tud linket annak előre is thx!
  • Schwarz
    miért? szerinted, ha nem a nasa gépe kell egy játékhoz, akkor már sz*r? de nem bírom ezt az idióta felfogást...
  • Máté94
    Hivatalos oldalon találtam.(Azt nem mondtam)
  • passatgt
    nekem 1.5-ös 265 rammal simán elmegy a nfs carbon, ha jól van optimalizálva nem biztos hogy szar lesz a grafika
    mellesleg ha rendes szimulátor, látszódnak az emberek, kinem szarja le a grafikát?
    egy busdrivernél picivel jobb grafika bőven jó
  • Pepsi Twist
    1.5GHz aha persze akkor az valami 1998-as játék lesz... vagy olyan gagyilesz a graf hogy jó lesz rajta röhögni :D
  • Máté94
    Hali!

Találtam egy Gépigényt Bus Simulator 2008-hoz.
    (Bocsi, hogy ide írom de nem találtam ilyen totyikot és csinálni meg nem akartam.

Conditions for system
    # Windows XP/Vista
    # Pentium or comparable processor with 1,5 GHz
    # 512 MB RAM
    # at least Gforce 4-5 diagram map with 128MB
  • atiboy014
    Sziasztok. Nekem az a problémám h a játékban fekete a felület. A gombok élnek meg minden de a képernyő fekete és nem látom a buszt. Mi lehet a probléma??Köszi.
  • Attila889
    srácok ez nem Midtown Maddnes topic :D
    Csak úgy szólok előre :D
    De amúgy végülis ha a bus mod hozzá van akkor lehet beszélgetni róla,sőtt még linket is elfogadunk XD
  • bajusza
    Az én gépemen fenn van az MM2, és nagyon jó játék.