3362
-
#1078 aha.Nem mertem,anno az a sok hülye,meg a lámázások......gondoltam hogy akkor engem is lelámáznátok.Első nap nem lámáztak le......mondjuk az SG elött más fórumozos oldalon voltam és ott tanulgattam :) -
#1077 Te két évig csak olvastad és nem voltál beregisztrálva???Nekünk nyáron lett net, azután nemsokkal regeltem ide.:D -
#1076 A ValuSoft elmehet a sunyiba. Ha miattuk nem fog megjelenni a game, akkor.. -
#1075 Sokat tanultam.2 éve olvasgatlak benneteket.És úgy gondoltam 2006-ban hogy beregelek.Szóval már vágom a dolgokat itt :D -
#1074 Okos ötlet!:D -
Myster X #1073 hja -
#1072 Ne vitatkozzunk.A Topic nem azért készült.Fejezzük be. -
#1071 Én befejeztem.És mondtam hogy nem akarok vitát nyitni.Nem vok láma mint a többiek.Csak........ááá haggyuk :) -
#1070 jó lenne, ha befejeznéd végre... már rég kamionozott, mikor te még bölcsibe jártál... -
#1069 hmm....gondoltam hogy ezt fogod mondani+a láma szöveget :P
De végülis ugyanaz a fejlesztő....akkor a kiadó miért nem akarja válalni???Nah jó ne keverjük a sz*rt meg ne vitázzunk.... -
#1068 Ember, ne keltsd már a feszültséget. Semmi köze a 18wos sorozathoz, annak fix kiadója van -
#1067 Gondolj bele.Jönne egy 18 Wos.....akkor elhinnétek hogy pontosan kiadnák?Ha már ezt nem sikerült pontosan kiadni..........akkor a többi is nehezükre fog esni már...lehetséges :S :( -
#1066 Sztem még februárban sem fog megjelenni.:((( -
Myster X #1065 :) -
#1064 Na vége a vizsgaidőszaknak itt az ideje hogy megjelenjen :) -
Myster X #1063 -
#1062 így már ok -
Myster X #1061 ja opp kapufa volt :D:D -
valvetronic #1060 :D:D Ez istentelenül gáz volt. Egy sort kellett volna kb visszaolvasni. -
#1059 jó lesz, ha arra a hszre nyomod a választ, amire válaszolsz, nem pedig a sajátodra -
Myster X #1058 most jó ? :D
-
#1057 végül is lehet....nyár elején regiztem..akkor még akkora láma voltma mint állat..lehet még most is..hehe -
#1056 Azért te se panaszkodhatsz ,amikor nagyon újreg voltál te se ismerted(még most is újreg vagy :DD)
(bocs, ha valaki mással összekeverlek:)) ) -
#1055 ezt nem értem némelyikbe...nem veszi észre...?? -
#1054 te meg használd a válasz gombot -
Myster X #1053 istenem olvass vissza -.- -
#1052 -
A31 #1051 Hy mindenki meg tudná valaki mondani honnan tudom letölteni a jatekot? mert marha jo képeket láttam rola -
#1050 Amíg nem jön ki a játék addig mindenki csucsukáljon. -
Myster X #1049 asd
-
#1048 jó,jó nyugika.....és nem hittem rólad hogy nem olvasol vissza.........nem kell egyből letépni a fejemet :D -
#1047 mivan? miből gondolod, hogy én nem olvasom a fórumot, csak írkálok, ha?
mivan, nem értetted a poént? #1045 értette... -
#1046 | #1040
És megtudod miről is beszélünk :D
Onnantól olvass előre az újj hsz-ig :P -
valvetronic #1045 :DDD -
#1044 de ez buszos játék -
#1043 Létezik, vonat és repülő is... -
#1042 Hát kössz.Ki akarja fizetni a busz kölcséget? :D :D
Eirolines emeleteset tudok hívni.Bár sofőrt is tudnák szerezni akár :P
Csak lehet hogy ő nem lenne benne :(
De jó lenne megcsinálni :D -
#1041 A kamionos játékok is megjelentek elősször normálisan dobozban. A netes verziót egyszer sem kellett feltörni, megjegyzem, nem is sikerült, csak a pttm-et, de teljesen fölösleges, mert a netes verzióhoz még a javítások sem jók... -
#1040 Ez igaz ha nem hinném, hogy hazudoznának. De nincsenek messze keljünk útra és kérdezzünk rá.:D:D:D -
#1039 Akkor felnyomnák a netre, mint eddig a kamionosokat , 1 óra limit, és akinek kell megveszi, mi meg feltörjük :DDD