3362
  • akyyy
    lefordítom pill
  • Attila56
    hmmm....egy csomó szó érthetetlen :D :D :D :D
  • gumikacsa
    és most valaki fordítószar nélkül...
  • gumikacsa
    kicsit aggaszt, hogy sehol egy interior kép. Vagy nem is lesz, vagy olyan jók lettek az interiorok, hogy nem akarják lelőni a poént...
  • Myster X
    Buszvezető Hír
    Kaptam emaileznek kikövez Sebor (SCS Szoftver) 2 hetekkel ezelőtt. Sajnálok késni kiplakátolásban ez az üzenet. Voltam távol otthoni néhány nap... Kérem néznek darabokra hullanak friss információból SCS Szoftver:

Buszvezetőt kiegészítenek a játékot csinálnak és vár megjelenésnek! SCS Szoftver jelenleg tárgyal a játék kiskereskedelmi forgalmazásának sok országban (beleértve Lengyelország:-)), de ezek a tárgyalások felvétel idő, és fognak venni sokkal időt a kiadóknak különböző országokban előkészíteni és gyártania helyhez kötött játék kiadásaik.

ÉS Egy FORRÁS:

Kérem találnak e-mail formát kikövez Sebor (SCS Sotware)

Jarek,

szomorú életnek csendes át olyan hosszú, voltam rendkívűl elfoglalt a múlt kevés hetekben sőt akár hónapok. Tudok tartozlak téged a válaszokat az interjúnak.

Buszvezetőt kiegészítenek a játékot csinálnak és vár megjelenésnek!

De dolgokat komplikálnak amikor jön ez. Jelenleg tárgyalunk a játék kiskereskedelmi forgalmazásának sok országban (beleértve Lengyelország), de ezek a tárgyalások felvétel idő, és fognak venni sokkal időt a kiadóknak különböző országokban előkészíteni és gyártania helyhez kötött játék kiadásaik. Nem akarunk megjelenésnek a letölthető változata a játék túl nemsokára. Ideálisan, megtörténne párhuzamos egyenesben kiskereskedelmi forgalmazással. Reméljük mindezt a fáradozást (és várakozás) fogsz értékeset ez ezet az első játék jelentkeznek-e SCS ami jól legyen forgalmazott Európán át.

Köszön te türelemnek,

Ennyit tdott a fordítógép :D:D
  • Attila56
    Forditsa le valaki....bátor jelentkezőket várunk :D :D
  • gumikacsa
    Bus Driver News
    I got email from Pavel Sebor (SCS Software) 2 weeks ago. I am sorry for delay in posting this message. I was away home some days... Please look at fragment of fresh information from SCS Software:

Bus Driver is completed - the game is done and waiting for release! SCS Software is currently negotiating for retail distribution of the game in many countries (including Poland :-) ), but these negotiations take time, and it will take more time for the publishers in various countries to prepare and manufacture localized editions of the game.

ÉS A FORRÁS:

PLease find email form Pavel Sebor (SCS Sotware)

Jarek,

Sorry for being silent for so long, I have been extremely busy in the past few weeks or even months. I know I owe you the answers to the interview.

Bus Driver is completed - the game is done and waiting for release!

But things are complicated when it comes to releasing it. We are currently negotiating for retail distribution of the game in many countries (including Poland ), but these negotiations take time, and it will take more time for the publishers in various countries to prepare and manufacture localized editions of the game. We do not want to release the downloadable version of the game too soon. Ideally, it would happen in parallel with retail distribution. We hope all this effort (and waiting) will be worth it - this is the first game developed by SCS that should be well distributed across Europe.

Thanks for you patience,

Pavel

• Attila56
    Ti gyereke.Ha valójában Márciusban jön akkor én nem győzőm kapkodni a fejemet :D :D
    Mert ott lesz a Test Drive Unlimited meg ez is....húúha...kemény dió lesz :D
  • TheGOro
    Reméljük a legjobbakat
  • Attila56
    jah.Meg pár hír a játékról......vagyis csak kép :D
  • Myster X
    huh végre egy kis életjel :)
  • Attila56
    Lehet hogy a hivatalos oldalán fent van a kiadó neve......de lehet hogy nem frissitették még azt az oldalt
  • mtpapa
    Én arra is gondoltam, hogy valami mailben kért képeket és úgy kerültek fel ezek az oldalra. De ha tényleg a Topware a kiadó akkor valszeg megteheti, hogy képeket mutat be a játékról.
  • Attila56
    A pálya eszméletlenül szépen megvan csinálni...ilyen még egy 18 WOS-ban sem volt...már nagyon várom :)
  • Attila56
    lehet hogy valaki kapcsolatban áll a céggel és teszteléskor fényképeztek egy párat??? :D
    Szerintem hülye ötlet ez.....
  • akyyy
    lehet, nem nétem végig mindegyiket:D videó jöjjön róla, vagy maga a game...:S
  • mtpapa
    Ezek ugyanazok szerintem, vegyítve a régi képekkel.
  • akyyy
    itt is van pár kép
  • akyyy
    hóha, miyeln képek:O nagyon jók

TÉK
  • mtpapa
    A topware oldalán ez van: Sprzeda¿ wysy³kowa
    od marzec 2007 r.
    Ez nem azt jelenheti, hogy márciusban jön ki? Amúgy majd nálam okosabbak megmondják, hogy tényleg ez a topware e a kiadó.
  • King of Roads
    hát érdekes,h pont amcsiba vannak ekkora buszok. be is szarna mindenki ha pl itt szolnokon reggel ilyenek jönnének.
  • mtpapa
    Tudom meg nem csak ott vannak amcsiban csuklós buszok de a játékban valszeg nem lesznek.
  • King of Roads
    márpedig San Fransiscoba csuklós Ikarusok is járnak...
  • mtpapa
    Amcsi gamesz minta, valszeg csuklós nem lesz benne.
  • mtpapa
    Nem tudok semmit se, most találtam a dolgokat nemrég.
  • King of Roads
    ha kapható ha nem nálam mindenképp marad a letöltés :D.
    én egy játékra se adnék ki 1000 ft-t se...
  • chris79
    Hmmm... Lehet megtalálták a kiadót?? Topware Interactive....
    Ha jól todom ennek a kiadónak atermékei magyarországon is elérhetőek.. vagyis.. lehet reménykedhetünk benne hogy kapható lesz nálunk is?...

Tudom.. ne álmodozzak....

Jha amúgy sziasztok. Régóta olvasgattlak titeket meg amúgy az sg fórumot, gondoltam most már megnyakkanaok..:)
  • King of Roads
    jó képek, engem mostanába kezdett érdekelni a game.
    csuklós amugy nem lesz benne? visszakerestem, de ott csak "vágytatok utána". de ugye azért interior lesz?
  • mtpapa
    Találtam 2 oldalt. Olyan képek vannak rajtuk a galériában amik még a hivatalos oldal galériájában sincsenek benne. Nem tudom honnan szerezhették őket...

http://www.busdriversite.yoyo.pl/news.php
    http://www.topware.pl/katalog/BUS_DRIVER/galeria.html
  • Attila56
    He-he :D :D
    Néha megesik hogy összekapunk páran.....de remélem szent a béke Schwarz-al :S
  • King of Roads
    köszke mind2töknek!
  • Myster X
    arra még várhatsz ;)
  • TheGOro
    Keltitek itt a feszkót, már hirtelen azt hittem hogy megjelent...
  • bajusza
    Ha valaki a VirtualBus-szal szeretne játszani, ajánlom a www.vbus.cjb.hu oldalon lévő fórumot és fájlmegosztót. Jómagam is válaszolok a felmerülő kérdésekre.
  • zolo
    A 0-val lehet beindítani a buszt.Egyébként ha elindítod az exe-jét, akkor az instrucion fülnél megtalálod a teljes gombkiosztást.És addig nem lehet elindulni, amíg valamelyik ajtó nyitva van.
  • akyyy
    és:) ha ir bele, felhozza az aktuális topikok közé automatikusan.
  • leho94
    de gondolom a virtual bus topikja már kihalt
  • King of Roads
    kösz...szted nem kerestem?
  • akyyy
    rossz topik
  • King of Roads
    vki tud helpelni?
    letöltöttem a virtual bust, de nem akar a járgány semerre se elindulni.
    ezen kívül minden műxik, de nem tok elindulni.