3362
-
#1158 Bölcs maradtál volna ha megse szólalsz, már rég el lett felejtve a téma. Nem értem minek hozod fel megint. Téged kell megrovásban részesíteni... -
Desert #1157 jó tudom bocsi :( -
#1156 Még ki sem jött a játék. Szerinted tudjuk? -
Desert #1155 lehet majd pályát csinálni a játékhoz??? -
#1154 tévedés. a haulin akkor már megjelent, csak a warez verzió késett kb 2 hetet -
krisz02 #1153 A haulinnál is így volt. 1-2 nappal a megjelenés elött már volt fent skin, meg kamion. -
#1152 he-he tök jó :D :D :D
Lehet hogy ő szerintük megjelent vagy kaptak játszható verziót vagy valami -
#1151 mi a szar az a bus driverhez letölthető kerék a 3d artpolon?
utánanéztem pár helyen még sehol se tölthető maga a játék...?? -
Desert #1150 sziasztok! lenne egy kérdésem lehet majd pályát csinálni ehez a játékhoz? :) -
#1149 ezt a Freeweb-es dolgot nem itt kéne kitárgyalni.....mert megint csak vita lesz,meg minden ökörség.Aztán meg az lesz a vita hgoy nem a topic témájáról beszélgetünk.Bocs hogy közbe vágtam -
#1148 Jó, csak nem egy helyen írták, hogy beletöröltek az oldalakba és nem hiba miatt nem jönnek be. De erről elég ennyi nem ide tartozik meg már eleve megoldódott. -
#1147 mellesleg ezt minden freewebes megkapta mailben -
#1146 Tévedés, ha jobban megnézed, friss hírek vannak, azt beszéltük ki.
Egyébként szerintem még nincs kiadójuk... -
#1145 jah értem.......de néha érdemes megosztani a hírt ha van kiadó vagy valami..... -
#1144 Attila56 nem a Tiédre!
Van XY üzenet és mindig ugyanazt beszélitek át, hogy így + úgy nincs kiadó(felesleges, unalmas[szerintem] ) + mikor jön már ki. -
#1143 ha ez nekem ment akkor bocs.....az eredeti 18 WOS AA topicban is bevan írva....de már vagy 3-szor és senki se válaszol rá -
#1142 -
#1141 Sziasztok.Tudom hogy ez nem ide való de a 18 Wos AA-hoz tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please -
#1140 Igen csak én azt sehol nem találtam meg. De a közleményt igen és csak azután hittem el azt amit te beírtál. -
#1139 EZT ÍRTAM A #1136-ban -
#1138 Egy közleményt adtak ki. Hála az égnek mégse töröltek egy oldalt se.
"Ezúton tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Freeweb.hu szerverén nem várt, de halaszthatatlanná vált műszaki fejlesztés miatti leállás történt.
Emiatt találkozhatnak olyan hibaüzenettel, hogy "nem létezik a felhasználó", illetve bizonyos oldalak nem elérhetőek.
Hangsúlyozzuk, hogy a leállás során nem lépett fel semmilyen adatvesztés egyetlen oldal esetében sem! A rendszer visszaállításán kollégáink dolgoznak, az indulás pontos dátuma várhatóan február 14. szerda.
Addig is szíves türelmüket kérjük!
Köszönettel: Freeweb.hu Team" -
#1137 Igen, de valszeg törölték, másnak is ezt írja ki a freeweb. Egy rakás tömegközlekedési oldalba beletöröltek. Ezért nem jó az ingyenes tárhely de elég szemetek. Szóval a te oldalad is valszeg törlésre került. -
#1136 Nem törölték, a szolgáltató freeweb szarakodik valamit...:
"Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető"
"A rendszer visszaállításán kollégáink dolgoznak, az indulás pontos dátuma várhatóan február 14. szerda."
-
#1135 Gumikacsa most látom, hogy a te oldalat is törölte a freeweb. -
#1134 Valusoft. -
#1133 Jah magyarországon ez lenne a neve: Busz vezető -
#1132 Jah télleg.Elis felejtetem hogy azt ők csinálták.De a THQ az nem a kiadójuk volt még anno?Mert a PTTM-nél is megyek az úton és téblán hogy Sci Softver alata meg hogy THQ -
#1131 -
#1130 Tudja a bánat -
#1129 Akkor nem a topware bácsi a kiadó?:D -
#1128 nah az jó, akkor valszeg cseheknél cseh nyelven, stb, vagyis ugyanezt szertnék elérni a bus driverrel, tehát elég nagy az esély rá, ha megjelenik itthon is, hogy magyarul lesz lokalizálva -
#1127 az a második rész... és azt nem lehetett már itthon kapni.
Az első részt lehetett csak, aminek hard truck: 18 wheels of steel volt a címe, full magyarul adták ki itthon, Élet 18 keréken címmel -
#1126 Az első részét igen....a 18 Wos AA-t -
#1125 leheet..nemtudom..kicit értelmetlen az angol mondat, nem tudom pontosna mit jelenthet, de ha jól tudom a játékaikat eddig nem lehetett kapni magyarországon, de szoljatok ha igen, és tévedek. -
#1124 "ez az első játék az SCS-től, ami európán át fog terjeszkedni. . ."Lehet hogy Mo.-n is? :D -
#1123 ez a "sok országban tárgyalunk kereskedelembe hozásáért" -szöveg kb annyi 3 szóban, hogy: NINCS MÉG KIADÓ -
#1122 hát ezaz... meg jönnek a vizsgák is :( -
#1121 Thx a fordítást, mindenesetre hiába írja ezeket az ember, azért már jöhetne a játék. Hamarosan majd a határidő is lejár, remélem nem fogják 2007-re átírni a dátumot mert akkor ki tudja meddig várhatunk rá. -
#1120 Bus Driver Hírek
Emaitl kaptam Pavel Sebortól (SCS Sofware) 2 hete. Bosci, hogy csak most írok az üzenetről.
Pillantsd bele a SCS Softwaretől származó friss hírekbe:
Bsu Driver kész van - a játék elkészült és várunk a megjelenésre! SCS Software jelenleg sok országban tárgyal a játék kereskedelmi forgalomba hozataláról (Lengyelországban is:) ), de ezek a tárgyalások időt vesznek igénybe, és több országban lokalizálják, ami szintén egy kis ideig tart //hátha magyarul si megjelenik jeah/
KÉrlek nézd át az emailt pavel sebortól (SCS Sotware)
Jarek, /mint valami startrekes idegen név/
Sajnálom hogy eddig nem halhattál felőlem, az elmúlt hetekben hónapokban rendkívül elfoglalt voltam. Tudom, hogy tartozom neked a válasszaimmal az inerjúra.
A Bus Briver kész - már csak a megjelenésre vár.
De a dolgok bonyolultak, mikor egy játékot kiadnak. Jelenleg sok országban tárgyalunk kereskedelembe hozásáért (köztük Lengyelország is) , de ezek a tárgyalások időt vesznek igénybe, és több országban lokalizálják, ami szintén egy kis ideig tart. Nem akarjuk túl hamar letölthetővé tenni a játékot.Ideálís esetbem ez történne a kereskedelemmel való terjesztés közben(?sorry)
Remélük mindez az erőfeszítés (és várakozás) meg fogja érni - ez az első játék az SCS-től, ami európán át fog terjeszkedni. . .
Köszi a türelmedet
Pavel -
#1119 Én se nagyon értem a dolgot...