3362
  • mtpapa
    Bölcs maradtál volna ha megse szólalsz, már rég el lett felejtve a téma. Nem értem minek hozod fel megint. Téged kell megrovásban részesíteni...
  • Desert
    jó tudom bocsi :(
  • majerbélazsák
    Még ki sem jött a játék. Szerinted tudjuk?
  • Desert
    lehet majd pályát csinálni a játékhoz???
  • gumikacsa
    tévedés. a haulin akkor már megjelent, csak a warez verzió késett kb 2 hetet
  • krisz02
    A haulinnál is így volt. 1-2 nappal a megjelenés elött már volt fent skin, meg kamion.
  • Attila56
    he-he tök jó :D :D :D
    Lehet hogy ő szerintük megjelent vagy kaptak játszható verziót vagy valami
  • King of Roads
    mi a szar az a bus driverhez letölthető kerék a 3d artpolon?
    utánanéztem pár helyen még sehol se tölthető maga a játék...??
  • Desert
    sziasztok! lenne egy kérdésem lehet majd pályát csinálni ehez a játékhoz? :)
  • Attila56
    ezt a Freeweb-es dolgot nem itt kéne kitárgyalni.....mert megint csak vita lesz,meg minden ökörség.Aztán meg az lesz a vita hgoy nem a topic témájáról beszélgetünk.Bocs hogy közbe vágtam
  • mtpapa
    Jó, csak nem egy helyen írták, hogy beletöröltek az oldalakba és nem hiba miatt nem jönnek be. De erről elég ennyi nem ide tartozik meg már eleve megoldódott.
  • Schwarz
    mellesleg ezt minden freewebes megkapta mailben
  • gumikacsa
    Tévedés, ha jobban megnézed, friss hírek vannak, azt beszéltük ki.

Egyébként szerintem még nincs kiadójuk...
  • Attila56
    jah értem.......de néha érdemes megosztani a hírt ha van kiadó vagy valami.....
  • Magnumrolcsi
    Attila56 nem a Tiédre!

Van XY üzenet és mindig ugyanazt beszélitek át, hogy így + úgy nincs kiadó(felesleges, unalmas[szerintem] ) + mikor jön már ki.
  • Attila56
    ha ez nekem ment akkor bocs.....az eredeti 18 WOS AA topicban is bevan írva....de már vagy 3-szor és senki se válaszol rá
  • Magnumrolcsi
  • Attila56
    Sziasztok.Tudom hogy ez nem ide való de a 18 Wos AA-hoz tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please
  • mtpapa
    Igen csak én azt sehol nem találtam meg. De a közleményt igen és csak azután hittem el azt amit te beírtál.
  • gumikacsa
    EZT ÍRTAM A #1136-ban
  • mtpapa
    Egy közleményt adtak ki. Hála az égnek mégse töröltek egy oldalt se.

"Ezúton tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Freeweb.hu szerverén nem várt, de halaszthatatlanná vált műszaki fejlesztés miatti leállás történt.

Emiatt találkozhatnak olyan hibaüzenettel, hogy "nem létezik a felhasználó", illetve bizonyos oldalak nem elérhetőek.

Hangsúlyozzuk, hogy a leállás során nem lépett fel semmilyen adatvesztés egyetlen oldal esetében sem! A rendszer visszaállításán kollégáink dolgoznak, az indulás pontos dátuma várhatóan február 14. szerda.

Addig is szíves türelmüket kérjük!

Köszönettel: Freeweb.hu Team"
  • mtpapa
    Igen, de valszeg törölték, másnak is ezt írja ki a freeweb. Egy rakás tömegközlekedési oldalba beletöröltek. Ezért nem jó az ingyenes tárhely de elég szemetek. Szóval a te oldalad is valszeg törlésre került.
  • gumikacsa
    Nem törölték, a szolgáltató freeweb szarakodik valamit...:

"Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető"

"A rendszer visszaállításán kollégáink dolgoznak, az indulás pontos dátuma várhatóan február 14. szerda."
  • mtpapa
    Gumikacsa most látom, hogy a te oldalat is törölte a freeweb.
  • mtpapa
    Valusoft.
  • Attila56
    Jah magyarországon ez lenne a neve: Busz vezető
  • Attila56
    Jah télleg.Elis felejtetem hogy azt ők csinálták.De a THQ az nem a kiadójuk volt még anno?Mert a PTTM-nél is megyek az úton és téblán hogy Sci Softver alata meg hogy THQ
  • mtpapa
  • gumikacsa
    Tudja a bánat
  • mtpapa
    Akkor nem a topware bácsi a kiadó?:D
  • akyyy
    nah az jó, akkor valszeg cseheknél cseh nyelven, stb, vagyis ugyanezt szertnék elérni a bus driverrel, tehát elég nagy az esély rá, ha megjelenik itthon is, hogy magyarul lesz lokalizálva
  • gumikacsa
    az a második rész... és azt nem lehetett már itthon kapni.

Az első részt lehetett csak, aminek hard truck: 18 wheels of steel volt a címe, full magyarul adták ki itthon, Élet 18 keréken címmel
  • Attila56
    Az első részét igen....a 18 Wos AA-t
  • akyyy
    leheet..nemtudom..kicit értelmetlen az angol mondat, nem tudom pontosna mit jelenthet, de ha jól tudom a játékaikat eddig nem lehetett kapni magyarországon, de szoljatok ha igen, és tévedek.
  • Attila56
    "ez az első játék az SCS-től, ami európán át fog terjeszkedni. . ."Lehet hogy Mo.-n is? :D
  • gumikacsa
    ez a "sok országban tárgyalunk kereskedelembe hozásáért" -szöveg kb annyi 3 szóban, hogy: NINCS MÉG KIADÓ
  • bertino
    hát ezaz... meg jönnek a vizsgák is :(
  • mtpapa
    Thx a fordítást, mindenesetre hiába írja ezeket az ember, azért már jöhetne a játék. Hamarosan majd a határidő is lejár, remélem nem fogják 2007-re átírni a dátumot mert akkor ki tudja meddig várhatunk rá.
  • akyyy
    Bus Driver Hírek
    Emaitl kaptam Pavel Sebortól (SCS Sofware) 2 hete. Bosci, hogy csak most írok az üzenetről.
    Pillantsd bele a SCS Softwaretől származó friss hírekbe:

Bsu Driver kész van - a játék elkészült és várunk a megjelenésre! SCS Software jelenleg sok országban tárgyal a játék kereskedelmi forgalomba hozataláról (Lengyelországban is:) ), de ezek a tárgyalások időt vesznek igénybe, és több országban lokalizálják, ami szintén egy kis ideig tart //hátha magyarul si megjelenik jeah/

KÉrlek nézd át az emailt pavel sebortól (SCS Sotware)

Jarek, /mint valami startrekes idegen név/

Sajnálom hogy eddig nem halhattál felőlem, az elmúlt hetekben hónapokban rendkívül elfoglalt voltam. Tudom, hogy tartozom neked a válasszaimmal az inerjúra.

A Bus Briver kész - már csak a megjelenésre vár.

De a dolgok bonyolultak, mikor egy játékot kiadnak. Jelenleg sok országban tárgyalunk kereskedelembe hozásáért (köztük Lengyelország is) , de ezek a tárgyalások időt vesznek igénybe, és több országban lokalizálják, ami szintén egy kis ideig tart. Nem akarjuk túl hamar letölthetővé tenni a játékot.Ideálís esetbem ez történne a kereskedelemmel való terjesztés közben(?sorry)
    Remélük mindez az erőfeszítés (és várakozás) meg fogja érni - ez az első játék az SCS-től, ami európán át fog terjeszkedni. . .

Köszi a türelmedet

Pavel
  • mtpapa
    Én se nagyon értem a dolgot...