3362
-
#1198 modellezni modelleznék én is, ha valaki programba tudná önteni... -
Myster X #1197 én gmaxal took csinálni egy vasbódét (támogatom) :D -
valvetronic #1196 Ha van egy kicsike pénzed a modellezőkre és a programozókra akkor Én ingyen beszállok textúrázónak :D -
Desert #1195 jah mindenki elfelejti utána kijön és senkit se érdekel... :D áhhhh nem már :)
arra gondoltam csinálhatnánk mi egy busz szimet :) mit szóltok?:) -
#1194 pont ez a trükk... most mindenki elfelejti, aztán eccer csak mint derült égből villámcsapás megjelenik, és tarol... (eh... kacsa, hahó.. ébresztő...) :P -
Neoncsoves #1193 ez már sosem jön. a feledés homálya elnyelte... csak még nálunk nem... -
Desert #1192 nah remélem azért nálam is elfut :D meg bízom benne hogy hamarosan megérkezik -
#1191 há, azon má honne menne... persze, ha a proci, meg a memoár is megfelelően erőss... -
#1190 Akkor figyelmetlen voltam. Sorry. -
#1189 gforcem 6600 gt 128 mbs kártyával menni fog 800X600 on mediumon????egyűltalán menni fog vele???:D:D -
#1188 én kérek elnézést... (egyébként a szöveg ugyanaz...) -
Neoncsoves #1187 HIVATALON GÉPIGÉNY SZERINT.... na itt a hiba... annak a fele se igaz :) x800as karival tán high-on van majnem minden csak nincs élsimítás csak 2xes? XD -
#1186 Dehogynem, ezt személyes sértésnek veszem ha nekem ilyet mondasz. Hát én vagyok a fő fő hirdetője a visszaolvasásnak!!! Szinte óránként nézem a topikot. Szóval én nem maradok le semmiről se. Ha netán valamit már írok ami egyszer volt akkor az azért van mert kiment a fejemből. Jelen voltam már a legutóbbi szöveg fordításakor amit a pavel csávesz írt. De az amit én most legutóbb beraktam ez teljesen más vagyis én olyan szavakat látok benne amiket a korábbiban nem. -
#1185 Nemazért mondom, de egy régi 10.000 forintos kártyával(Pl.:Ati9600) is elfog futni, a hivatalos gépigény szerint, ráadásul még min-en is jobban fog kinézni mint ez maxon:D De azért ezt mégis jobban várom:D, a versenyes játékokat soha nem kedveltem. -
#1184 és ?
asszed a mit ettél topikban nem irják le, hogy hánykor ettél ?
nc -
#1183 figyelj...szarunk a TDU-ra.Gagyi fos 40 000 Ft-s kártya kell hogy minimum grafon vigyed...trehányság...ehez legalább nem az kell :D :D
És kül.a TDU-ra ne terled a szót mivel a topic címe nem TDU már bocs!!! -
#1182 jön még 1 jó gém a test drive unlimited azon legalább van megjelenési dátum a levéllel kapcs sztem csak azért írtak mert már elegük volt a sok levélből és így megint kaptak 2 hónap haladékot. -
#1181 Látom, nem szeretsz visszaolvasni... -
ugyanaz ami lentebb már le van fordítva. nagyon apró változtatások de a nagyja ugyanaz, szinte majdnem szóról szóra:O -
#1179 Találtam, lehet fordítani:
Bus Driver is completed! Pavel from Scs Software told jarek at truckpol this:
Things are complicated when it comes to releasing it. We are currently negotiating for retail distribution of the game in many countries but these negotiations take time, and it will take more time for the publishers in various countries to prepare and manufacture localized editions of the game. We do not want to release the downloadable version of the game too soon. Ideally, it would happen in parallel with retail distribution. We hope all this effort and waiting will be worth it - this is the first game developed by SCS that should be well distributed across Europe. -
#1178 akkor lehet hogy megjelent :D :D :D
3dartpool az amerika oldal......jah nem mert da.ru akkor milyen?Russian? :D :D :D :D -
#1177 Ja, tényleg, akartam mondani, hogy a Haulin amerikában már kb. 1 hónapja a boltokban volt, mire a hivatalos oldalon kiírták, hogy megjelent -
#1176 legalább többen utánnanéznek a játéknak hátha ráakadnak videóra, képre, megjelenésre:P -
#1175 8 hozzászólással előtted kérdeztem meg -
#1174 videó nincs....csak egy film....2006 Buszvezető(Amerikában játszódik,gyerekeket szállit)leszedtem az infóját....és belekukkantottam...... :D :D
Többet nem találtam :) -
#1173 akkor holnap, vagy az estét videó után kutasd!:D -
#1172 Egész napomat arra szántam hogy utánanézzek hogy van-e Bus Driver.....Torreent oldalakon egy program van hozzá meg egy filmet láttam aztán ennyi. -
#1171 az nem ugyanaz hogy kész van, meg hogy kint van! :) -
#1170 Hát ez az :D
Én megkértem a jogot, de nem foglalkoztak vele.... -
#1169 ennyi. vissza kéne olvasni:(
miért nem házigazda még gumikacsa!??? -
#1168 A játék már rég kész csak nincs kiadó... -
#1167 De jó is lenne. Szerintem nem igaz, csak valamit elírtak. -
#1166 De nézd meg:Bus Driver is completed. Ez van kiírva a www.3dartpol.da.ru főldalán.Ha jól tudom, ennek jelentése:A Bus Driver kész.Na? -
#1165 "This is only bus wheel texture bmp files for upcoming bus driver game.", azaz , ez csak egy busz kerék textúra az érkező bus driver-hez -
#1164 De én nem arról beszélek, hanem hogy minek csinálnának egy még nem biztos h megjelenő játékhoz modot? -
#1163 ...
Szted hány olyan mod van, ami egy másik játékból szó szerint lopott texturáit használja?
Mafia cimű játékhoz is van pár oylna autó, ami a gta-ban volt, csak átkonvertálták és reklámozták magukat hogy jajj de ügyesek. -
#1162 Nem, mert ki van írva, hogy Bus Driver!!!Akkor valszeg h nem kamionos játékhoz van, nem??? -
#1161 jah igen tudom...sorry :( -
#1160 ezek szerintem kamionos játékokhoz készültek, csak valaki reméli hogy müködni fog. -
#1159 Miért van a www.3dartpol.da.ru oldalon letölthető Bus Driver mod?Már megjelent volna?