3362
-
#1238 Amerika nem a csuklós buszok hazája. Attól, hogy van amcsiban csuklós járgány, attól még nem olyan meghatározóak mint Európában. Valszeg nem lesz benne. -
Desert #1237 csuklós buszok nem lesznek a játékban? -
Desert #1236 Nem viccnek szántam. -
#1235 Egy 3.2GHZ-es AMD-n csak fog menni, nem? -
#1234 Én megmondtam, hogy a Topware lesz a kiadó. -
#1233 Igen az oldal fejlécén lévő buszon. -
rgida666 #1232 Az ajtónyitást mozgóképen láttad? Nem látok videót. -
bajusza #1231 Szerintem is, nekem is pont egy PIII 800 MHz-es gépem van. -
#1230 van rola videó? hol? -
#1229 Na, ennek ne higyjél, ennek sokszorosán is akadni fog... -
#1228 Üdv!
Láttatok már belső nézetről képeket?Remélem lesz benne.. -
#1227 Egész szép lett az oldal :) a zene háát mondjuk elmegy :D
Viszont a busz ajtajának kinyitása 5letes :) -
#1226 Megjelenés dátuma még mindig nincs fent.....valami hír róla??Én úgy tudom hogy Márc.23.-án jön...de ha rosszul tudom akkor elnézést :) (GS megjelenési oszlop) -
#1225 Hangulaos kis oldal. Végre valami mozgás. -
Djemba #1224 megjelenés?március? -
#1223 Azt hiszem nemsokára játszhatunk vele:))) -
#1222 Az a zene -
#1221 Télleg a Topware a kiadó.....húú akkor jöhetne már a játék :D :D :D -
#1220 hm...thx! -
peti79 #1219 Köszi az infót! Nagyon komoly gépigénye van.:) Jó ilyet olvasni a mai világban. -
#1218 nah ez már valami... -
bajusza #1217 Elkészült a Bus Driver hivatalos weboldala:
Bus Driver -
#1216 Ők igen. -
#1215 sry, írtok -
#1214 Ugye ilyen hülyeségeket csak viccből ³rtok? -
valvetronic #1213 -
#1212 sztem inkább haggyuk :DD -
#1211 Valvetronic arra értette, hogy ha megjelenik a Bus Driver, akkor lesz bele mit pakolni, mert busz lesz dögivel. Már ha engedélyezi a bővítést a gamesz. -
Desert #1210 te kinek írtad ezt a cd-s dolgot?:D -
Desert #1209 Gumikacsa oks hogy programozók kellenek/kellenének :) milyen progival lehetne megcsinálni az ai-t meg tereptárgyakat? bár ez utóbbi gondolom 3d szerkeztő :) az ai meg őő hát ezt nem tom milyen gép kell hozzá? mert nekem már új gép van nem az ami a leírásban:) -
#1208 bár ha mindenki vesz 30 CD-t fejenként akkó még vmi kisülhetXD
de szerintem erre az esély - 1 % -
#1207 nekem van most itthon 120 üres CD-m..XD
már csak borítót kéne rádobni....:DDD -
#1206 Megoldható, programozó kérdése az egész.
© valvetronic: nem csak a buszokra kell gondolni, valahogy a tereptárgyakat, ai járműveket is meg kell modellezni. -
Desert #1205 tudom hogy nem úgy megy :D amúgy is csak ötlet de szerintem megoldható és lehetne örülni egy sajátnak mondható kis játéknak :) a virtual bus az megint más... -
valvetronic #1204 szvsz ez nem úgy megy, hogy megnyomom a naagy, naagy Grafikai motor gombot és máris egy nem minden gépet szarrá szaggató gyönyörű játéokm lesz... Én szerintem lehetetlen ötlet. A modellezésről meg annyit, hogy sok-sok ember már a VirtualBus-nál várakozik, hogy konvertálhassa a buszát/buszokat vagy egyáltalán nem csinálja a buszt amit kiszemelt, mert vár a BusDriverre. Szóval a buszok kérdése nem gond. Abból "azonnal" lesz. -
Desert #1203 ennél komolyabb motort is összedobhatnánk szvsz :) -
Desert #1202 tuti vannak olyanok itt akik megtudnak csinálni pár buszt szépen :) a programozók hmm.. meg tudjuk oldani mi is nem?!?!? :) nah meg látom felkeltettem az érdeklődést :) amúgy milyen progival lehetne csinálni egy egyszerűbb grafikai motort és milyen gép kell hozzá?:) -
#1201 áhh, ez nagyon gáz -
#1200 -
#1199 Háát, mivel ugye a kamionos játékok (haulin, meg testvérei) ugyanaz amotor, sőt még ez a bus drive is úgy néz ki hogy az, akkor tessék:
Motor megvan, csak egykét dolgot kell beletenni, zöldszar elütése helyett utasokat kell felvenni:D dodo megcsinálja:D:D:D