Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZAZ
Figyeljetek.Lehet hogy megtaláltam a bus drivert.Itt egy link.Ott az elsõ letöltésnél van olyan hogy:Bus Driver Full Download.És ha arra rákatintotok akkor elõjön egy másik ablak ahol filék vannak.És ott vannak Bus Driver filék.Ott az elsõ File:Full Bus Driver és az van oda írva hogy:7485 MB és utána hogy:File Date:2006-12-24.Ez lehet a Bus Driver teljes verziója szerintem de nem biztos.Azért nézzétek meg hátha az,én meg elkezdem letölteni hogy mi ez.Sok sikert!JA és B.Ú.É.K!!!!

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Schwarz
hagyjátok már abba ezt a 2006 tele vagy nem tele marhaságot ettõl nem fogják hamarabb kiadni. majd kijön, ha kijön aszt kész...

Mi az a windows?

Attila56
Én tudtam hogy késni fog.Mert az oldalon az van írva hogy 2006 tele.És 2006 már elmult.Szóval..............

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

gumikacsa
Ez érdekes.... Az hogy õk mondanak egy dátumot, és nem készülnek el vele, akkor te mint játékos semmit sem tehetsz, max szívhatod a fogad... Max a kiadó léphet valamit, de itt nem fog, mivel szerintem pont azért nem jön ki, mert nem találnak kiadót.

Renault magnum http://kamionszim.hu

...???...

akyyy
szerintem adj soksok pénzt, hogy mindenki megvehesse. + azt a költséget is fizesd ki, hogy magyarországon kaphatni lehessen.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
lol, egy csomó olyna topk van, ami a játék megjelenéséig több ezer hozzászólás érkezett...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Cápafogxy
Szerintem jobb lenne mellõzni ezt a warez témát.

Csak azért kérdeztem, mert nagyon le akarod itt húzni a fejlesztõket.
Ezek után kalózverzióval múlatni az idõt inkorrekt volna szvsz.
Warez oldal is lehet fizetõs de ettõl még illegális a letöltés.

Newyorker
lehet, hogy már dobozolják a cuccot 😊

mtpapa
Én akkor is egy semmirevaló bandának tartom õket.

mtpapa
Ha tõlem kérded akkor én csak akkor veszem meg eredetiben ha nagyon jó lesz. Ja de mivel valszeg itthon nem lesz kapható így marad a töltés. De csak fizetõs oldalról mert azokban tán jobban megbízok.

zolo
Nem kötelesek demót adni, ez az õ döntésük hogy adnak-e vagy nem.
Például arról , hallottál, hogy a Flatout 2 -nek a demója a játék megjelenése után 4 hónappal jött?Hát szerintem elég nagy baromság.És az SCS ha ad ki demót, az már maga a teljes játék szokott lenni, csak egy órás korlátozással, és utánna dönthetsz hogy megveszed vagy nem.Tehát ha jön a demó, akkor már maga a teljes is jön^^

http://flickr.com/photos/zolika90/

mtpapa
Ja meg annyi, hogy még ha késik a játék más cég azért szokott adni demot meg infot stb.

mtpapa
Lehet, hogy divat csak akkor én ugyanolyan kötbért fizettetnék az ilyenekkel mint pl. a cégeknél.

zolo
Épp azért jó nekik ez a dátum, mert így nyugodtan csinálhatják, és akkor se köthetsz bele, ha Február 28-án jön ki, mert akárhogy nézzük, az még mindig 2006 tele.
És hogy ne iy említsem , ennél nagyobb cégeknél,nagyobb horderejû játékoknál sincs mostanában dátum, vagy ha van, késõbb úgy is eltolják.(Crysis,Stalker,Rig n Roll , DNF( xDDDD) )
Sajnos ma nagyon divatba jött az eltolási tendencia, szokj hozzá.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Attila56
Az oldalon 2006 tele van írva.
Hangsúlyozom: 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ûgyhogy ez már nem igaz.Vagy lehet hogy náluk késõbb van 2007?<#vigyor><#vigyor><#vigyor>Nah jó csak vicc volt<#ravasz1>
Egyébként meg nem fog Mo.-n megjelenni szerintem.Mert eddig eggyik SCI játék se jelent meg itt.

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

naiv vagy 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Megveszed eredetiben vagy letöltöd egy warez oldalról ha megjelenik?

mtpapa
Szerintem ez a topik amíg a játék nem jelenik tök felesleges. Az, hogy most mindenki arról beszél, hogy mikor jelenik meg a játék szerintem értelmetlen. Vitatkozunk hülyeségeken ennek sincs értelme. Amúgy meg az SCS Soft akkor is szemét cég mert nem igaz, hogy egy elõre tervezéssel nem tudnak egy dátumot adni mikorra várható a játék. Se egy demo se semmi nincs a játékról. Az oldaluk már 1 éve lassan nem frissül stb. az email címûk is felesleges mert úgyse válaszolnak rá. Egy link banda az egész... Ha nyernék a lottón akkor megbíznám az electronic arts-ot vagy valami nívósabb céget, hogy készítsen egy IKARUS simulatort amiben a valaha létezett összes lényegesebb típus benne lenne, az lenne az igazi.😊

mtpapa
aha

Jó az a Busdrive
bepe79
A Q4 naptari negyedev, a tel, viszont `EVSZAK`, ami altalaban a szoban forgo ev decemberetol a kovetkezo ev februarjanak vegeig tart.

Suzuki Swift GL 1.3

mtpapa
Ja, csak a számok szerintem nem így van.

Attila56
Az oldalon 2006 tele van írva.
Hangsúlyozom: 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ûgyhogy ez már nem igaz.Vagy lehet hogy náluk késõbb van 2007?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>Nah jó ez vicc volt 😊

bepe79
Ha picit is gondolkodnal, mielott irsz, akkor lehet, hogy te is belatnad, hogy 2006 tele 2006 dec-tol 2007 febr-ig tart, 2007 tele pedig 2007 dec-tol 2008 februarjaig...

Suzuki Swift GL 1.3

mtpapa
Az olyan mint a többi oldalon a 2006 Q4. Azt jelenti ez, hogy 2006 negyedik negyedév.

mtpapa
Nem, az néphit. Ha elgondolkoznál logikusan akkor rájönnél, hogy 2007-ben a tél nevû évszak hónapok szerint többször lesz meg van is. Január, február, december. Én nem a hónapokon átívelõ kifejezés(2006 tele) szerint gondolkozok.

King of Roads
<#wilting><#wilting><#bdead><#bdead>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
Ne kelstd itt a feszültséget, ugyan ott van ahol eddig:

http://www.scssoft.com/busdriver.php

Renault magnum http://kamionszim.hu

?

Project Completed: TBA Winter 2006. TBA ez mi :\

www.scssoft.com oldalon katt a PROJECTS-re ptt van minden<#hehe>

www.scssoft.com oldalom katt a PROJECTSre ptt van minden<#hehe>

Az scs software oldalán már nincsenek is kinn a képek, meg semmi a busdriverrõl!Tán mese,volt az egész????lehet ,hogy nem is lesz!www.scssoft.com
[HUN]FaTaL
2006 tele van. Vagy te hogy gondolkozol? 2006 tele az január február meg december?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

mtpapa
Már 2007 van. Én akkor is azt mondom, reálisan gondolkozni ez a lényeg. Lehet, hogy a néphit meg a mondák úgy tartják, hogy 2006 tele még most is van de dátum szerint már 2007 van nem 2006. Nem egy népmese vagyunk hanem a valóság.

bepe79
Nem fogyott el a penz, mivel az o altaluk fejlesztett prism3d-re portolnak at mindent, kis koltsegvetessel, ugyhogy ez is menni fog nekik. Amugy a 2006 telet siman tudjak tartani, ez jelentheti azt is, hogy februar kozepen, vagy vegen jon, meg azt is, hogy mar januarban valamikor.

Suzuki Swift GL 1.3

mtpapa
Biztos elfogyott a pénz és ki se adják.😄😄😄 Ezt már ne várjátok.😄

Newyorker
Senki nem tudja mikor jelenik meg, mivel már meg kellett volna!

Balaka
Üdv!
Igen mikor jelenik meg?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

drot
megjelent már????mert ha nem akkor mostmár bekaphatják a drága fejlesztõ úriemberek az annyuk csöcsét!!!!!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Attila56
Ehhh,nekem azt mondták hogy nehezen lehet modolni.nem úgy mint a PTTM-et

Balaka
Üdv!Nem tudjátok véletlenül hogy mikortól lehet letölteni?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Vviikkttoorr
B.U.É.K. minden fórumozónak!!!

drot
buék remélem reggel hat órakkor már fent lesz már egy torrenten vagy warezen de inkább warezen.bár úgyse😞

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

bepe79
Itt is kozeleg az uj ev, mert 11:54 van (Lincolnshire, England, United-Kingdom). En is Boldog Uj Evet kivanok Mindenkinek!

Suzuki Swift GL 1.3

TheGOro
Bus Driverben gazdag új évet kívánok... Talán egy év alatt megjelenik...

http://GOro.hu

B.U.É.K. nah eszt le tuttam írni hibátlanul x)

Colos111
Buldog ujj évet minden Forumozonak!!!!!

Scania V8