3362
  • norby1007
    persze a bus driver nem a virtual bu
  • norby1007
    üdv mindenkinek
    vki tudja hogy a játék megjelent-e vagy ha nem akkor mikor fog???
    és hogy lesznek hozzá franko magyar gépek is ?
    válaszotokat elöre is köszi
  • zolo
    HA nem akarod túlbonyolítani linkekkel , csak mezei infókat akarsz közölni, akkor word-be megcsinálod a lapot, és elmented HTML fájlba , és föltolod egy ingyenes tárhelyre , és benyomod a linket.
    De különben meg sztem (is) fölösleges a semminek FAQ-t csinálni...
  • garam93
    Még azt se tudjuk, hogy mi van a demoval meg a mással se, ugye?Még fölösleges.
  • gumikacsa
    Minek még FAQ? Majd ha kijön a játék.
  • titan15
    mikor adjak ki a bus drivert?
  • valvetronic
    Jegyzettömb ha nem tévedek? :D Annyi a dolog, hogy csinál az ember egy HTMLt normális szerkesztővel, a kért képekkel szöveggel, vagyis magával a FAQ-val. Egy 30 perces munka az egész össz vissz. Ha kész akkor az itt lévő topiknak a leírásában lévő kép alá beillesztik a HTML linkjét (pl.: feltöltöm a tárhelyemre és arra mutat a link) és kész is nagyjából. Bár itt az SG-n nem tudom hogyan mennek a dolgok. Ha szükséges, és az adott ember(ek) megtudják/megtudja mondani a dolgokat (hogy mi legyen a FAQban) akkor én örömmel elkészítem
  • Schwarz
    nah akkor tanuld meg a html-t utána próbálkozz... egyébként 90%-ban biztos vagyok, hogy van a gépeden egy program amivel lehet html-t készíteni, csak ezt a módot senki sem használja, mert fos :))
  • Attila56
    de ti is úgy szoktátok nem? :D
    És úgy illesztitek be ide a topickba....vagy én tudom rosszul? :S
  • Schwarz
    hát még egy html lapon is nagy művészet egy betűt kiírni, tényleg na jó, nem is fűzök hozzá semmit...
  • Attila56
    miért? :S
    Egy próbát megér...tudom hogy lehet....csak az oldal forrásaiba nemtom mit kell beírni..mármint hogy betűk jelenjenek meg,vagy valami hasonló....tehát érteni értek hozzá egy picit
    Még képet si betudok szúrni.Ha kell
  • Schwarz
    hát ezt inkább hagyni kéne...
  • TheGOro
    uhh, css...
  • Attila56
    én szivesen megcsinálom a FAQ-t...csak azt nem értem az oldal forrásainál hogy mit írjak be....hogy színes szöveg legyen,meg stb....
    esetleg megmondjátok mit írjak bele.....(megpróbálhatom,de privibe írjátok le)
  • Schwarz
    na ezt is megszavaztuk
  • bertino
    én akyyyra gondoltam, de nekem aztán teljesen mind1 ki csinálja
  • Attila56
    Ákos(Gumikacsak)? :D
    Hisz ő itt a téma vezető.Jó lenne ha lenne FAQ-ja....bár itt nincs sok hülye :D
  • Desert
    remek remek remek :))))
  • Desert
    köszi :)
  • bertino
    majd ákos elvtárs kreál hozzá
  • Attila56
    FAQ-nem lesz ehez a topichoz?
  • Attila56
    jah jó.....köszi :)
    Akkor Hamarosan DEMO!!!!!!!! :D
  • mtpapa
    http://www.youtube.com/watch?v=TSQS-OufZ7k Van náluk de nem annyira elterjedt.
  • akyyy
    azt jelenti hamarosan

ju¿ a yet, ami még...

wkrótce pedig a soon. filmreklámnál:coming coon - hamarosan a mozikban.
  • Attila56
    hmmm...én nemtom..lehet hogy az is az lesz :(
    De még nem tölthető le :(
  • garam93
    Apa azt mondta, hogy vmi affélét jelent, hogy használd rövidebben.Az scs soft termékeire gondolva az jutott eszembe, hogy lehet h azt akarták kifejezni, hogy időlimites a demó.Nem?
  • Attila56
    jaaa értem...de nem a Csehek csinálják a játékot???Jah de gondolom a kiadó az lengyel......... :S
  • Gerbill
    Hát mégha csehül tudnánk, akkor sem értenénk, mivel ez lengyel:P. Amúgy valószínüleg azt, hogy hamarosan.
  • Attila56
    tudom senki se tud Csehül :D :D
  • Attila56
    Demo

ju¿ wkrótce

Ez mi?
  • garam93
    Remélem fel és le is szállni fognak
  • Myster X
    sztem nem :(
  • valvetronic
    Tisztában vagyok vele, hogy lehet, hogy felesleges lesz a kérdésem, de azért mégis kíváncsi vagyok rá, mert Ti lehet, hogy jobban tudtok következtetni a képek alapján. Szóval a kérdésem az, hogy szerintetek az utasok animáltak lesznek e? Tehát fel/le szálnak a buszról/ra.
  • garam93
    Most nem azért, de nehezedre esett volna beírni h nincs?Mert én ezt gondoltam, és megkéárdeztem, vissza is olvastam, de nem találtam.
  • zeli
  • garam93
    Van már berakható busz a Bus Driverhez?Sztetek mikor jelenik majd meg?:D
  • mtpapa
    Akkor megnyugodtam.:)
  • Desert
    Pedig a csuklóssal lehet olyat tépni mint a fene :D lásd Budapest autóbusz vezetői :D hihi remélem lesz benne :) ha megjelenik akkor megtudjuk
    Gépigényről annyit tuti elmegy valahogy :) megoldjuk
  • adamin9
    én má nagyon várom a játkéot a képek alapján
  • gumikacsa
    há, csúnya lenne, ha nem, mert az enyém csak 2.8-as..