3362
-
#1278 persze a bus driver nem a virtual bu -
#1277 üdv mindenkinek
vki tudja hogy a játék megjelent-e vagy ha nem akkor mikor fog???
és hogy lesznek hozzá franko magyar gépek is ?
válaszotokat elöre is köszi
-
#1276 HA nem akarod túlbonyolítani linkekkel , csak mezei infókat akarsz közölni, akkor word-be megcsinálod a lapot, és elmented HTML fájlba , és föltolod egy ingyenes tárhelyre , és benyomod a linket.
De különben meg sztem (is) fölösleges a semminek FAQ-t csinálni... -
#1275 Még azt se tudjuk, hogy mi van a demoval meg a mással se, ugye?Még fölösleges. -
#1274 Minek még FAQ? Majd ha kijön a játék. -
titan15 #1273 mikor adjak ki a bus drivert?
-
valvetronic #1272 Jegyzettömb ha nem tévedek? :D Annyi a dolog, hogy csinál az ember egy HTMLt normális szerkesztővel, a kért képekkel szöveggel, vagyis magával a FAQ-val. Egy 30 perces munka az egész össz vissz. Ha kész akkor az itt lévő topiknak a leírásában lévő kép alá beillesztik a HTML linkjét (pl.: feltöltöm a tárhelyemre és arra mutat a link) és kész is nagyjából. Bár itt az SG-n nem tudom hogyan mennek a dolgok. Ha szükséges, és az adott ember(ek) megtudják/megtudja mondani a dolgokat (hogy mi legyen a FAQban) akkor én örömmel elkészítem -
#1271 nah akkor tanuld meg a html-t utána próbálkozz... egyébként 90%-ban biztos vagyok, hogy van a gépeden egy program amivel lehet html-t készíteni, csak ezt a módot senki sem használja, mert fos :)) -
#1270 de ti is úgy szoktátok nem? :D
És úgy illesztitek be ide a topickba....vagy én tudom rosszul? :S -
#1269 hát még egy html lapon is nagy művészet egy betűt kiírni, tényleg na jó, nem is fűzök hozzá semmit... -
#1268 miért? :S
Egy próbát megér...tudom hogy lehet....csak az oldal forrásaiba nemtom mit kell beírni..mármint hogy betűk jelenjenek meg,vagy valami hasonló....tehát érteni értek hozzá egy picit
Még képet si betudok szúrni.Ha kell -
#1267 hát ezt inkább hagyni kéne... -
#1266 uhh, css... -
#1265 én szivesen megcsinálom a FAQ-t...csak azt nem értem az oldal forrásainál hogy mit írjak be....hogy színes szöveg legyen,meg stb....
esetleg megmondjátok mit írjak bele.....(megpróbálhatom,de privibe írjátok le) -
#1264 na ezt is megszavaztuk -
#1263 én akyyyra gondoltam, de nekem aztán teljesen mind1 ki csinálja -
#1262 Ákos(Gumikacsak)? :D
Hisz ő itt a téma vezető.Jó lenne ha lenne FAQ-ja....bár itt nincs sok hülye :D -
Desert #1261 remek remek remek :)))) -
Desert #1260 köszi :) -
#1259 majd ákos elvtárs kreál hozzá -
#1258 FAQ-nem lesz ehez a topichoz? -
#1257 jah jó.....köszi :)
Akkor Hamarosan DEMO!!!!!!!! :D -
#1256 http://www.youtube.com/watch?v=TSQS-OufZ7k Van náluk de nem annyira elterjedt. -
#1255 azt jelenti hamarosan
ju¿ a yet, ami még...
wkrótce pedig a soon. filmreklámnál:coming coon - hamarosan a mozikban. -
#1254 hmmm...én nemtom..lehet hogy az is az lesz :(
De még nem tölthető le :( -
#1253 Apa azt mondta, hogy vmi affélét jelent, hogy használd rövidebben.Az scs soft termékeire gondolva az jutott eszembe, hogy lehet h azt akarták kifejezni, hogy időlimites a demó.Nem? -
#1252 jaaa értem...de nem a Csehek csinálják a játékot???Jah de gondolom a kiadó az lengyel......... :S -
#1251 Hát mégha csehül tudnánk, akkor sem értenénk, mivel ez lengyel:P. Amúgy valószínüleg azt, hogy hamarosan. -
#1250 tudom senki se tud Csehül :D :D -
#1249 Demo
ju¿ wkrótce
Ez mi? -
#1248 Remélem fel és le is szállni fognak -
Myster X #1247 sztem nem :( -
valvetronic #1246 Tisztában vagyok vele, hogy lehet, hogy felesleges lesz a kérdésem, de azért mégis kíváncsi vagyok rá, mert Ti lehet, hogy jobban tudtok következtetni a képek alapján. Szóval a kérdésem az, hogy szerintetek az utasok animáltak lesznek e? Tehát fel/le szálnak a buszról/ra. -
#1245 Most nem azért, de nehezedre esett volna beírni h nincs?Mert én ezt gondoltam, és megkéárdeztem, vissza is olvastam, de nem találtam. -
#1244 -
#1243 Van már berakható busz a Bus Driverhez?Sztetek mikor jelenik majd meg?:D -
#1242 Akkor megnyugodtam.:) -
Desert #1241 Pedig a csuklóssal lehet olyat tépni mint a fene :D lásd Budapest autóbusz vezetői :D hihi remélem lesz benne :) ha megjelenik akkor megtudjuk
Gépigényről annyit tuti elmegy valahogy :) megoldjuk -
adamin9 #1240 én má nagyon várom a játkéot a képek alapján
-
#1239 há, csúnya lenne, ha nem, mert az enyém csak 2.8-as..