3362
-
#1318 -
#1317 ha a kiadó megvan miértnem adják ki??:D -
#1316 Ezt írtam én is. -
#1315 -
#1314 tudom.De a játék már készen van elég régóta.....csak a kiadót keresték(már megvan) -
#1313 Kiadó megvan, már csak gyártanak.:D -
#1312 pfffffffff...már régen kész van...csak kiadó nélkül nehéz kiadni.....már a Haulin elött készen volt állitólag :)
De akkor keresték a kiadót még :) -
#1311 te egyáltalán már elkezdték készíteni a játékot???:) -
Myster X #1310 :) -
Desert #1309 nyugszik :D ha megjelenik utána nyomhatod a gázt néha fék :D utasokat nem bántani!! -
#1308 na ezt nemkéne megint előszedni, főleg ilyen stílusban -
#1307 De az is hivatalos oldal. Van az SCS-nek meg Topware-nek is egy hivatalos oldala. Írta az SCS is, hogy a jövőbeni hivatalos oldal. -
#1306 Jó nyugodjál le ne káromkodj itt. Már írták, hogy márciusban jön, azaz a dátum lejárta után. Ha márciusban se jön akkor meg várunk tovább oszt annyi. -
#1305 mer csúszik, amúgyis már nem a busdrivergame a hivatalos oldala hanem a topwarés: -
#1304 és kurvára nem 2006 tél -
#1303 márciusban jelenik meg akkor az már 2007 tavasz:) -
#1302 Ezt a html-t nem lehetne más topikban folytatni? :) Ennyi üzenetből azt hittem már van valami info, de, csak a veszekedés megy... -
#1301 márciusban jenelik meg:S -
#1300 többek között két taget tesz a színeknek és hasonlók -
#1299 megtudja csinálni csak tiszta szemét a kód amit nem tud értelmezni egy word nélküli gép de ez már nagyon offtopic:D -
#1298 Sose próbáltam még html-be menteni word-be, mert nem volt rá még okom, de miért ne tudná mgcsinálni? -
#1297 a html-t igen és te htmlnek hívod amit a word generál?:D -
#1296 IE bármikor megjeleníti sztem a HTML-t.
Hameg nincs MS Office csomagod, bármikor leszedheted az Open Officet ingyen, én is azt használom..... -
#1295 Na, ma már 28.-a van, és még nincs.Legalábbbis nem tudok róla.:-)))) -
Sumi70 #1294 Hali! Kiírhatná valaki a logo alá, hogy "Még nem jelent meg!", szerintem. -
#1293 Lol már 8százhatvanhétmilliórszor leírták, hogy valszeg március. Amúgy meg közeleg a 28-a. Lejár a 2006/2007 Winter dátum. -
#1292 nem hülyeség próbáld ki -
titan15 #1291 Draga jo istenem!!!
Ilyenkor este nem jo olvasni ilyen forumot(utolso nehany uzenet)
1ebkent sztem sincs semmi ertelme olyan dologrol FAQ-t kesziteni amit meg ki se adtak.
Mikorra varhato a kiadasa? -
#1290 LOL, ne írj már hülyeségeket.... -
valvetronic #1289 -
#1288 és akinek nincs word a gépén az nemtudja megnézni, csodás ötlet:D -
#1287 Hát akkor csináld meg, utána meg vagy berakják vagy nem, azt ha lesz új, akkor berakják azt ennek a helyére. -
#1286 Legalább egyszer had én csináljam meg a FAQ-t.Ti értetek a géphez..én meg csak ehez a gagyi nethez meg progikhoz......én is had csinálhassak valamit :D -
#1285 erre jó a SpeakBoard, az felolvassa helyette -
#1284 Jaja. Hihetetlen egy gyerkőcök vannak ebbe a világban. Már a gépen is lusták olvasni, nemhogy könyvet. -
#1283 jólvan akkor nem szóltam :-# -
#1282 majd, ha kész a faq -
#1281 ööö... #1276-ra godoltam, hogy még a lámák is készíthetnek vele html-t :) csak kár, hogy zolo lelőtte a poént, így semmit se fog a srác megtanulni
a profi megoldás valóban a notepad -
#1280 Ha elolvasod az előtted írót, ott van hogy:"fölösleges a semminek FAQ-t csinálni...". -
valvetronic #1279 Ha visszaolvasol, akkor rájössz, hogy Te vagy a 100 ezredik aki megkérdezte...