3362
  • King of Roads
  • drot
    ha a kiadó megvan miértnem adják ki??:D
  • mtpapa
    Ezt írtam én is.
  • King of Roads
  • Attila56
    tudom.De a játék már készen van elég régóta.....csak a kiadót keresték(már megvan)
  • mtpapa
    Kiadó megvan, már csak gyártanak.:D
  • Attila56
    pfffffffff...már régen kész van...csak kiadó nélkül nehéz kiadni.....már a Haulin elött készen volt állitólag :)
    De akkor keresték a kiadót még :)
  • drot
    te egyáltalán már elkezdték készíteni a játékot???:)
  • Myster X
    :)
  • Desert
    nyugszik :D ha megjelenik utána nyomhatod a gázt néha fék :D utasokat nem bántani!!
  • Schwarz
    na ezt nemkéne megint előszedni, főleg ilyen stílusban
  • mtpapa
    De az is hivatalos oldal. Van az SCS-nek meg Topware-nek is egy hivatalos oldala. Írta az SCS is, hogy a jövőbeni hivatalos oldal.
  • mtpapa
    Jó nyugodjál le ne káromkodj itt. Már írták, hogy márciusban jön, azaz a dátum lejárta után. Ha márciusban se jön akkor meg várunk tovább oszt annyi.
  • akyyy
    mer csúszik, amúgyis már nem a busdrivergame a hivatalos oldala hanem a topwarés:
  • drot
    és kurvára nem 2006 tél
  • drot
    márciusban jelenik meg akkor az már 2007 tavasz:)
  • Dave000
    Ezt a html-t nem lehetne más topikban folytatni? :) Ennyi üzenetből azt hittem már van valami info, de, csak a veszekedés megy...
  • akyyy
    márciusban jenelik meg:S
  • [HUN]FaTaL
    többek között két taget tesz a színeknek és hasonlók
  • [HUN]FaTaL
    megtudja csinálni csak tiszta szemét a kód amit nem tud értelmezni egy word nélküli gép de ez már nagyon offtopic:D
  • zolo
    Sose próbáltam még html-be menteni word-be, mert nem volt rá még okom, de miért ne tudná mgcsinálni?
  • [HUN]FaTaL
    a html-t igen és te htmlnek hívod amit a word generál?:D
  • zolo
    IE bármikor megjeleníti sztem a HTML-t.
    Hameg nincs MS Office csomagod, bármikor leszedheted az Open Officet ingyen, én is azt használom.....
  • garam93
    Na, ma már 28.-a van, és még nincs.Legalábbbis nem tudok róla.:-))))
  • Sumi70
    Hali! Kiírhatná valaki a logo alá, hogy "Még nem jelent meg!", szerintem.
  • mtpapa
    Lol már 8százhatvanhétmilliórszor leírták, hogy valszeg március. Amúgy meg közeleg a 28-a. Lejár a 2006/2007 Winter dátum.
  • [HUN]FaTaL
    nem hülyeség próbáld ki
  • titan15
    Draga jo istenem!!!
    Ilyenkor este nem jo olvasni ilyen forumot(utolso nehany uzenet)

1ebkent sztem sincs semmi ertelme olyan dologrol FAQ-t kesziteni amit meg ki se adtak.

Mikorra varhato a kiadasa?
  • zolo
    LOL, ne írj már hülyeségeket....
  • valvetronic
  • [HUN]FaTaL
    és akinek nincs word a gépén az nemtudja megnézni, csodás ötlet:D
  • garam93
    Hát akkor csináld meg, utána meg vagy berakják vagy nem, azt ha lesz új, akkor berakják azt ennek a helyére.
  • Attila56
    Legalább egyszer had én csináljam meg a FAQ-t.Ti értetek a géphez..én meg csak ehez a gagyi nethez meg progikhoz......én is had csinálhassak valamit :D
  • zeli
    erre jó a SpeakBoard, az felolvassa helyette
  • mtpapa
    Jaja. Hihetetlen egy gyerkőcök vannak ebbe a világban. Már a gépen is lusták olvasni, nemhogy könyvet.
  • Attila56
    jólvan akkor nem szóltam :-#
  • Schwarz
    majd, ha kész a faq
  • Schwarz
    ööö... #1276-ra godoltam, hogy még a lámák is készíthetnek vele html-t :) csak kár, hogy zolo lelőtte a poént, így semmit se fog a srác megtanulni
    a profi megoldás valóban a notepad
  • garam93
    Ha elolvasod az előtted írót, ott van hogy:"fölösleges a semminek FAQ-t csinálni...".
  • valvetronic
    Ha visszaolvasol, akkor rájössz, hogy Te vagy a 100 ezredik aki megkérdezte...