Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol lehet a crack-et leszedni?
Attila889
pontosabban 1995 😊
BP. 22. ker Campona bevásárló központ 576 multimédia ---> Bus Driver hátulja: 1995 Ft XD XD

gumikacsa
igen köszönöm
mama2
Total Commanderbe bemész. beállítások/általános beállítások/Zip-Tömörítõ/és ott van olyan hogy:tömörítési arány (0-9) és ott lesz egy hely, ahol 6-on van, de a nyilat lefele kattingatva le tudod vinni 0-ra. Remélem érthetõ😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

de nem tom hogyan lehet 0ra vinni
ezt kellene vele csinálni:
Telepítés:

Total Commander ajánlott, winzippel nem biztos, hogy mûködik.

A tömörítési szintet a zip beállításainál 0 -ra kell venni,
utánna a base.scs fájl könnyedén szerkeszthetõ. A base.scs fájlt nevezd át
base.zip-re.

A letöltött magyarítást kicsomagolva, a base.scs mappa tartalmát a base.zip
fájlba kell bemásolni. A language.settings, fájlt az alap telepített mappába
kell telepíteni.
A bemásolás után a base.zip fájlt nevezd vissza base.scs-re.
Ezután simán kilépve indítható a magyarított játék.

Enjoy!
én nem vettem hanem letöltöttem volt a torrentben magyarositás de én azt nem tudtam megcsinálni
sure
Vidd vissza oda, ahol vetted, hogy lengyelt adtak magyar helyett!

Isten nem bottal, hanem VMware.

magyarositás
ezt valaki legyen szives megcsinálni mert én nem tom és küldje el a [email protected] cimre
valaki nem tudna küldeni egy magyarositást a [email protected] cimre mert én már mindent megprobáltam
van egy magyarositás amin átkell nevezni dolgokat eg át kell másolni cuccokat és én ehhez hülye vok
ha valaki már megcsinálta az legyen szives küldje el a cimemre mert nekem lengyel a játék és élég szar
ugyhogy valaki legyen olyan szives és küldjön vmikész magyarositást
elöre is kössz
sure
"Erõszakmentes játékmenet"

Hm, ez lehez, hogy sokakat elriaszt... Lehet azért genyózni, ha akar az ember, imádom, ha sikítanak az utasok hirtelen fékezésnél vagy karambolnál! <#vigyor1><#idiota><#eplus2>

mama2
LOL mit láttam:http://galaxisnet.hu/PC/14599/bus-driver
Hehe, magyar felirattal jelent meg, de lefordították😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Attila889
sztem külföldrõl hozzák.

Web mester
Nemtom menyire újdonság nektek, de lehet kapni a PC Dome-n. LINK

sure
Videokártyát, videodrájvert, oprendszert, cseréltél-e azóta? Ha igen, akkor azért.

sure
Monitorod mikó pucoltad utoljára? <#idiota>

xxdani
jah azt hozzá kell tennem hogy régen tökéletesen ment

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
helló...miért van az hogy elindítom a gamet a menü tökéletes de amiko elindul a játék csak aféklámpát, az indexet,a km/h-át látom minden egyébb fekete...

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

TheGOro
Annó találtam ilyet: http://busdrivereditor.de.vu/

http://GOro.hu

Aquir
az jó lehet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gumikacsa
Halkan jegyezném meg, hogy tudomásom szerint már a bus driver is modolható (Zmod 2.0.9, vagy Zmod 2.1.0, ami sajnos nekem sincs... (illetve van,de nemtudom crack-elni))

Renault magnum http://kamionszim.hu

grizzly21
ertem koszi,
nincs valami hasonlo vonatokkal egyebkent?

sure
Na, OK, ha már így megkérdezted (bár én csak Kenworth-nek akartam az aktuális "felhozatalt" bemutatni), az a fura helyzet van (szerintem), hogy a Bus Driver annak ellenére, hogy nem feltétlenül akar az lenni, még mindig "szimulátorabb", mint a Bus Simulator 2008.

Bus Driver:
+: jó és kellemes irányíthatóság, analóg vezérlõ támogatás + teljes konfigurálási lehetõség és testre szabás; hangulatos grafika (OpenGL) racionális gépigénnyel (SocketA+GeForce6 konfigon max. beállítások, 4xAA), ötletes küldetések

-: viszonylag buta a forgalom többi résztvevõje - de mivel ez nem szimulátornak hirdeti magát, így elmegy

Bus Simulator 2008:
+: (fullon biztosan) szép grafika (D3D, HDR támogatás); van gyalogosforgalom; többféle és több variálási lehetõség a küldetésekkel; "gyári lehetõség" a modok beépítésére (bár a "hogyan"-nak nem jártam utána)

-: irtózatosan bugos és ostoba AI; rossz irányíthatóság, analóg vezérlõ támogatás alapból nincs, az eddig kiadott patch is csak félmegoldás, konfigurálási lehetõség (a játék GUI-ból legalábbis) nincs; magas gépigény

Mást vár az ember egy "Airport Manager"-tõl, mint az "FSX"-tõl. Inkább nevezték volna "Bus Tycoon 2008"-nak.

gumikacsa
sajnos, nem jobb,hanem szarabb. Én azt hittem, a bus drivernél nem lehet rosszabb játékot készíteni, de a bus simulator az elég rendesen alul múlta...

Renault magnum http://kamionszim.hu

grizzly21
en tudom hogy nem mondtad, csak ugy megkerdeztem mert erdekelt😊

sure
Nem mondta senki, hogy jobb vagy rosszabb, csak ugye a moddolásos kérdésre reagálva, abban van elvile gyárilag is lehetõség beletenni új buszokat (más kérdés, csinál-e valaki és mûködik-e rendesen). Ha vissanézed a linkelt topikot, felemásak a vélemények...

Nekem a Bus Driver (=ez a topik) bejött, lásd #3168

grizzly21
es ez mennyivel jobb ? most vittem vegig a bus drivert

sure
Nem-e lehet, hogy ezt a tápigot keresed? (abban vannak gyárilag kihagyott slotok is a modoknak)

Tudna valaki csinálni a játékba egy Ikarus280-ast?

Aquir
ok de elöbb is mert akkor jó? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Stiasztok!

Nem tudgyátok hogy kel a pesti villamos szimulátor vagy egy web
cimet.

Köszi
Aquir
ugyértem mit ír ki hibaüzenetnek

Hát h hibás meg nemtudom de onnan indulok ki h a 18 wheel of steel majdnem összes részénél is ezt csinálja csak itt a busosnál nem primsd3 hiba!?
Aquir
én tehetetlen vagyok! :| mit üzent a gép?

Senki nem segít? VALAKI LÉÉÉCI!!
Aquir
bünti: túlfékezésért, piroslámpáért, sávelhagyásnál nem indexszelésért, a buszmegálló idõ elõtti elhagyásáért

van bug is benne, én kimentem a tengerre (bármikor ki lehet) és a vízen lehet akkor menni <#buck>

Segítsetek! Felraktam a játékot minden oké elindul játszok erre hibazüzenet jön ki! Megpróbáltam egy-két dolgot de semmi. Valaki tudna nekem segíteni? Mit csináljak?
3P
Na ki is próbáltam. Biztos jobb lenne kormánnyal, de billrõl is irányítható, csak néha kapok büntit valamiért. Általában rendõrlámpánál kell nagyot fékeznem, vagy be csúszok a pirosba 😊. Nagyon hangulatos a játék. Sokkal jobb mint a sok mûanyag xar ami mostanában jön...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Sziasztok. Nekem nincs semmiféle analóg irányítóm. Érdemes így is billenytûvel neki állni a játéknak? azaz játszható?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A Bus Simulator 2008 egy tré játék csak egy olcsó utánzat akar lenni. A Bus Driver-t akarták utánozni.
hello

azt lenne a problémám hogyha elindítom a játékot akkor a háttér fekete a gombok ilyenek lácódnak csak ha pl elindítom a játékot mért fekete a háttér????

elõre is kösz
Aquir
én meg majd késõbb megnézem 😛 😊

már én is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

sure
Na mi az, mindenki Bus Imulator 2008-azik? 😊

Nekem nagyon tetszik ez a Bus Driver, a játék hangulata kiváló, a grafikája teljesen rendben van. Az irányítás remek, végre egy "nem-szimulátor" játék, ahol az analóg irányítás igazán élvezetes; a hosszan elnyújtott kanyarokban tényleg kell a kormányba kapaszkodni, hogy íven maradjon a jármû. A küldetések változatosak - persze, "végig lehet nyomni" egy délután alatt, de minden pályán van mit javítani, kitapasztalni a piros lámpákat stb...

Ami hiányzik, az egy belsõ nézet, vagy legalább egy "busz orrára kiülök" nézet, úgy aztán teljesen buszsofõr fílingje lenne a dolognak!

Saját értékelés: 9/10

Fotógaléria

És ne feledjétek:

Kurty
Üdv! Nemrég felraktam a Bus Drivert és a Haulint a gépemre. A problémám a következõ: A Haulin már a fõmenübe szaggat akármilyen beállítások mellett, a Bus Driver is játszhatatlan és már nagyon idegesít hogy nem akaródzik jó lenni. Próbáltam szinte már minden beállítást de akár max akár min grafikán jáccanék ugyanúgy szaggat, de néztem a config.cfg-t és a r_device gondolom a render device rövídétéséhez "GL" van írva, akkor Open GL-el akarja vezérelni a játékot??? Sztem ez lehet a probléma mert akitõl kértem a játékot ugyanolyan gépe van mint nekem és neki is eleinte szaggatott de vmit babrált a config fájlba és akkor jó is lett neki, de már nem emléxik rá... Amúgy a gépem AMD 2000+ proci, 512MB RAM, GeForce FX 5200 128MB videókari. Tudom nem egy csúcsgép de szerintem ilyen fos grafikájú játéknak el kéne rajta mennie. Tudnátok segíteni a config fájl átírásában hogy mit kéne?? Elõre is köszönöm, KurtY!

Aquir
jah. ez ilyen valamit valamiért elv. Már nem tudom, de lehet hogy volt olyan nálam hogy egyszer átmentem a piroson, és a rövid idõm kompenzálta a hátrányt, és olyan is, hogy nem mentem át, és ezért ez viszont az idõhiányomat kompenzálta 😊

Vagy csak megfigyeltem, hogy melyik éri meg mindig jobban, már nem emléxem, ezzel is elvoltam egy darabig az olyan pályákon ahol választani lehetett hogy piros lámpa vagy rövidebb utazási idõ 😊

ja és ki is lehet menni a tengerre egy bug miatt, korábban szúrtam be róla képet 😊

Aquir
1. nezéz idõre menni pontosan. szerintem ezt szánták a készítõk a néha teljesíthetetlen kihívásnak, mivel van ahol nem nagyon lehet 100%-ot elérni 😊

2. hát beállít a program irányba, de végülis ha jól állsz be (amit egyébként nem mindig lehet vagy nem mindig jöhet össze), akkor szinte nem is látható =)

grizzly21
hat ja..szoval sztem azt elkurtak. meg a buszmegalloba valo beallast is

bepe79
Par palyan lehet tartani az idot, a tobbin lehetetlen, ha szabalyosan vezetsz. Legalabbis en nem megyek at egy piros lampan sem azert, hogy tartani tudjam a menetrendet. A valosagban sem megy at az Ikarust vezeto BKV sofor a piroson csak azert mert kesesben van, kockaztatva ezzel, hogy legyalul valamit az utkeresztezodesben.

Suzuki Swift GL 1.3