Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BP. 22. ker Campona bevásárló központ 576 multimédia ---> Bus Driver hátulja: 1995 Ft XD XD
Renault magnum http://kamionszim.hu
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Telepítés:
Total Commander ajánlott, winzippel nem biztos, hogy mûködik.
A tömörítési szintet a zip beállításainál 0 -ra kell venni,
utánna a base.scs fájl könnyedén szerkeszthetõ. A base.scs fájlt nevezd át
base.zip-re.
A letöltött magyarítást kicsomagolva, a base.scs mappa tartalmát a base.zip
fájlba kell bemásolni. A language.settings, fájlt az alap telepített mappába
kell telepíteni.
A bemásolás után a base.zip fájlt nevezd vissza base.scs-re.
Ezután simán kilépve indítható a magyarított játék.
Enjoy!
Isten nem bottal, hanem VMware.
ezt valaki legyen szives megcsinálni mert én nem tom és küldje el a [email protected] cimre
van egy magyarositás amin átkell nevezni dolgokat eg át kell másolni cuccokat és én ehhez hülye vok
ha valaki már megcsinálta az legyen szives küldje el a cimemre mert nekem lengyel a játék és élég szar
ugyhogy valaki legyen olyan szives és küldjön vmikész magyarositást
elöre is kössz
Hm, ez lehez, hogy sokakat elriaszt... Lehet azért genyózni, ha akar az ember, imádom, ha sikítanak az utasok hirtelen fékezésnél vagy karambolnál! <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
Hehe, magyar felirattal jelent meg, de lefordították😄.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://GOro.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bus Driver:
+: jó és kellemes irányíthatóság, analóg vezérlõ támogatás + teljes konfigurálási lehetõség és testre szabás; hangulatos grafika (OpenGL) racionális gépigénnyel (SocketA+GeForce6 konfigon max. beállítások, 4xAA), ötletes küldetések
-: viszonylag buta a forgalom többi résztvevõje - de mivel ez nem szimulátornak hirdeti magát, így elmegy
Bus Simulator 2008:
+: (fullon biztosan) szép grafika (D3D, HDR támogatás); van gyalogosforgalom; többféle és több variálási lehetõség a küldetésekkel; "gyári lehetõség" a modok beépítésére (bár a "hogyan"-nak nem jártam utána)
-: irtózatosan bugos és ostoba AI; rossz irányíthatóság, analóg vezérlõ támogatás alapból nincs, az eddig kiadott patch is csak félmegoldás, konfigurálási lehetõség (a játék GUI-ból legalábbis) nincs; magas gépigény
Mást vár az ember egy "Airport Manager"-tõl, mint az "FSX"-tõl. Inkább nevezték volna "Bus Tycoon 2008"-nak.
Nekem a Bus Driver (=ez a topik) bejött, lásd #3168
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudgyátok hogy kel a pesti villamos szimulátor vagy egy web
cimet.
Köszi
van bug is benne, én kimentem a tengerre (bármikor ki lehet) és a vízen lehet akkor menni <#buck>#buck>
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
azt lenne a problémám hogyha elindítom a játékot akkor a háttér fekete a gombok ilyenek lácódnak csak ha pl elindítom a játékot mért fekete a háttér????
elõre is kösz
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Nekem nagyon tetszik ez a Bus Driver, a játék hangulata kiváló, a grafikája teljesen rendben van. Az irányítás remek, végre egy "nem-szimulátor" játék, ahol az analóg irányítás igazán élvezetes; a hosszan elnyújtott kanyarokban tényleg kell a kormányba kapaszkodni, hogy íven maradjon a jármû. A küldetések változatosak - persze, "végig lehet nyomni" egy délután alatt, de minden pályán van mit javítani, kitapasztalni a piros lámpákat stb...
Ami hiányzik, az egy belsõ nézet, vagy legalább egy "busz orrára kiülök" nézet, úgy aztán teljesen buszsofõr fílingje lenne a dolognak!
Saját értékelés: 9/10
Fotógaléria
És ne feledjétek:

Vagy csak megfigyeltem, hogy melyik éri meg mindig jobban, már nem emléxem, ezzel is elvoltam egy darabig az olyan pályákon ahol választani lehetett hogy piros lámpa vagy rövidebb utazási idõ 😊
ja és ki is lehet menni a tengerre egy bug miatt, korábban szúrtam be róla képet 😊
2. hát beállít a program irányba, de végülis ha jól állsz be (amit egyébként nem mindig lehet vagy nem mindig jöhet össze), akkor szinte nem is látható =)
Suzuki Swift GL 1.3