3362
-
#1438 eltévesztetted a tápikot kicsirigó... -
beater #1437 http://home.deds.nl/~equality/haulin_bus.html -
Myster X #1436 Én TRS 06 ozom (is) :D bocsi -
#1435 OLVASS MÁR VISSZA FASZLÁMA HIHETETLEN -
#1434 ott a példa, a Haulin topic -
#1433 "Mi lesz akkor ha majd megjelenik?"Ez ezzel jár,de ez is megoldható majd akkor,egy FAQ-al,de akkor is lesz majd aki bekérdez..Hidd el.:) -
#1432 Mi lesz akkor ha majd megjelenik?
Eyik fele: hol lehet letölteni,
a másik fele, meg hogy kell elindítani,
és ha te majd esetleg oylat kérdezel, ami a játékkal ténylegesen kapcsolatos ( hülye példa: mivel nyitod ki az ajtót), majd szépen eltünik a süllyesztőbe! -
#1431 ezt nem akarom elhinni -
#1430 Hi!
Lenne 1 javaslatom..Jó lenne kiírni ide a banner alá h a GAMA MÉG NEM JELENT MEG!!
Néha beolvasok ide a topicba,és minden 3.hsz-megjelent már?-letölthető? -
#1429 -
#1428 Persze, bocs, hogy felhoztam a témát!
ON -
#1427 nem fogjuk megírni -
domalajos #1426 szisztok!!le szeretném ezt a játékot tölteni de sehogy sem tudom!!!valaki nem tudja hogy melyik oldalon lehet le tölteni??akkorr irjátok meg!!! -
#1425 Nagy ritkán én is. De ez itt OFF, úgyhogy gumikacsával teljesen egyetértek.:) -
#1424 Akkor msts-ezzetek mashol, ez a Bus Driver topik. -
#1423 én is msts-ezem:D:D -
#1422 én is, de most nehogy elkezdjétek itt kitárgyalni, van saját topic-ja -
#1421 Te játszol MSTS-sel? -
dzoli93 #1420 bocs nem nyomtam válasz gombot
-
dzoli93 #1419 Hát részben igazadvan de pl.vannak a startlapon hülye játékok képzeld el hogy minden +van a tökéletes szimulátorhoz minden +van benne csak a grafika olyan mint a startlapon a játékoknak a grafikája.ha érted hogy mit akarok mondani. -
#1418 hát a grafika legkevéssbé fontos egy szimulátorban... -
dzoli93 #1417 azé amiről nemrég beszéltetek a belsőnézetről......Szerintem az a szimulátor nemigazi szimulátor amiben nincs belsőnézet vagy nem élethű a grafikája.De várom nagyon a játékot.
-
#1416 Többen is erre gondoltunk, hogy az a leírás csak álmodozás. Hisz én régen egy oldalon találtam rá, magyarra fordítva ilyen címszóval: Ilyen lenne egy igazi busz szimulátor:
Szóval én nem nagyon reménykedek benne, hogy valóság... Mindenesetre nem lenne rossz ha tévednék. -
#1415 Emlékszem rá, de az azért nem hiszem, hogy megvalósul, csak valakinek elszaladt a fantáziája... Bár remélem tévedek. Mindenesetre már annak is örülnék, ha realisztikus irányítás, és fizika lenne. -
#1414 Én már mióta kirobbant az, hogy nem lesz belső nézet azóta mondom, hogy lesz. Meglátjuk milyen lesz a game valójában. Mindenesetre egy MSTS mintjára egy Bus Simulator nem lenne rossz. Régebben beraktam egy leírást amiben egy csomó jó dolog volt leírva. A lengyelek ezt a leírást tényként kezelik. Na most, ha ami abból a leírásból minden benne lesz a játékban akkor senkinek nem lehet egy rossz szava se rá. -
#1413 De nem érted, hogy miről beszélek. Én amit írtam, azt a screenshotikra értettem. Nem arra, hogy magában a játékban nem jó ha van belső nézet. Teljesen félre értesz! -
valvetronic #1412 Ok. Sorry, hogy temettem a belső nézetet... -
#1411 Engedd meg, hogy kijavítsalak: "Amúgy meg senki nem mondta, hogy ez szimulátor lesz." - Pontosan, hogy mondták, ráadásul maguk a készítők. Azt nyilatkozták, hogy sokkal realisztikusabb lesz, mint a kamionos játékaik, igazi buszos szimulátor lesz.
Bisztos, hogy lesz belső nézet, csak nem akarják ellőni, hogy milyen lesz. Hisz olyan képet is most láttunk először két napja, ahol a "hud" rajta van a képeken. -
Myster X #1410 Remélem nem olyan buszok lesznek mint itt, hogy 1 óráig gyorsul :\ :) -
#1409 kormany = kormanyt
egyetertel = egyetertek
Sorry a helyesirasi hibakert, keso van (ott az UK-ban is) (: -
#1408 Nem a game nem `mutatkozik meg`, hanem max kisebb es masabb lenne a latoszog, es nem latnal annyit a kornyezetbol. De legalabb latnad a kormany, a muszerfalat, a mutatok mozgasat, es azt erezned, hogy egy buszban ulsz. Mert ha csak kulso nezet lesz, akkor nem igen fogjuk ezt erezni. Amugy egyetertel veled (is). -
#1407 Ja. Csak te nem érted mit akarok mondani ecsém. Azért nincs belső shoti mert abból nem nagyon mutatkozik meg milyen is lesz a game. Ezt értsd meg. Ne beszélj olyanokat amik egyértelműek. Én se kívűl látom a kocsim mikor vezetem. Nem vagyok hülye.:D Amúgy meg senki nem mondta, hogy ez szimulátor lesz. Ez csak egy buszos játék lesz. Ha szimulátor lenne, nem ilyen mint amilyen. -
#1406 yes i do -
#1405 Lehet, hogy a kulsosok tobbet mutatnak, de a valosagban nem kulso nezetben vezetsz, hanem a jarganyodban ulve... Egy szimulatornak pedig a valosag lemodellezese (lenne) a celja, ergo a belso nezet lenne a game lenyege. Do you know what i mean mate? -
#1404 30.03.2007 le van írva az oldalon is mikor jelenik. Aki ismét megkérdi majd az 100%, hogy hülye. -
#1403 A külső nézetes képek sokkal többet mutatnak a játékról, mint a belső nézetes képek. Amúgy meg lesz benne belső nézet. -
#1402 Hat, en nagyon szomoru lennek, ha ebbol kovetkezoen az igazolodna be, hogy nincs interior view. Ha nincs interior, hogy latod jol, hogy a buszmegalloban elviszed-e a tablat, vagy hogy allsz meg pontosan es jol a keresztezodesben a piros lampanal? Na mindegy, remenykedjunk, hogy lesz belso (is).. -
#1401 nehogymár egy ilyen alapvető dologgal basszák el az egészet lol:( -
#1400 Na igen,de eddig egyetlen screenshoton se volt interior.És azért a Convoy/Haulin stb-nél voltak belső képek hivatalosan is. -
#1399 Ez csak az en szemelyes velemenyem, de szerintem egy kamion-szimulator, vagy egy busz-szimulator, vagy akar egy vonat-szimulator belso nezet nelkul ugymond mehetne a kukaba, mert semmit nem er csak kulsovel..