Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
be kéne lassan zárni ezt a topikot...

Mi az a windows?

Gerbill
Szerintem te nem értesz valamit most 2006/2007 tele van, nem 2006 tele. Az iskolaéveket sem úgy számozzák, hogy a 2006-os évben elkezdett tanév az 2006-os tanév, hanem 2006/2007-es tanév. Ez hivatalosan rá van nyomtatva minden ellenõrzõre, mármint az évszám nem, csak egy perjel a két oldalán meg az üres hely az évszámoknak. Miért néznélek én hülyének? Inkább te nézel hülyének mindenkit, aki másképp gondolja mint te.
Én itt befejeztem az offolást.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
Igen, athagok nyelvtani szabalyokat: nem irok ekezeteket; mivel Angliaban vagyok, angol laptop + angol windows-rol...

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Ezt nem lehet mashogy gondolni... te teljesen hulyenek nezed a masikat? Ki irt ilyet, hogy 2008 februarjaban is kijohet??? Na jol van, latom, hogy sem ertelmezni nem tudtok post-okat, sem ep esszel gondolkodni...
Meg ha egy ovodas irna ilyenekt, megertenem, de hogy felnott emberek... No comment.

Suzuki Swift GL 1.3

prims3d de remélem valami jobb verzió mint az egyes kamcsi szim-ekben
olvasok olvasok 😊
köszi
Gerbill
Most hiába erlteted ezt a 2006 tele még 07ben is tartot, akkor sem igaz. Az hogy te úgy gondolod hogy ez így van, az engem nem zavar és szerintem a többieket sem. De te miért hülyézel le másokat azért, mert mást gondolnak? Még a készítõk is úgy írták, hogy 2006/2007 tele. Tehát te szernted ez azt jelenti, hogy akár 2008 februárjában is kijöhet. Az egyes pontban leírt "megrovás" a vesszõhiány miatt teljesen értelmetlen, mivel te is egy csomó nyelvtani szabályt áthágsz mégis értjük mit írsz. Ez ilyen tipikus csak azért is belekötök.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
1., vesszo nelkul nincs ertelme annak, amit irtal (mert nem ertelmezheto magyar mondat)

2., ki bizonyit mit? en tudom, hogy mit jelent a tel, mint evszak, es mely idointervallummal parosithato (ellentetben masokkal)

3., de szvsz tulragoztuk...

Suzuki Swift GL 1.3

TheGOro
Nem kell bizonyítod te magad is....

http://GOro.hu

szerintem egész jó game lessz... és remélem lehet majd belemódolni magyar típusu buszokat is 😊 Sõt ha valami pro fejlesztõ meglátja csinál mejd egy millioszor jobb buszos gamet 😛 reméljük 😉

Schwarz
1. olvass csak 😊
2. szerintem is kell a gyalog
3. prism3d lesz

Mi az a windows?

dragon11
Hagyd abba!Már látod rád is szóltak!<#boxer><#violent>

sziasztok! képek vannak a játékról nem nagyon olvastam vissza a fórumban, de azért a gyalogosokat nem kéne mellõzni szerintem 😊 meg remélem nem prism 3d lesz a motorja mert akkor fel se rakom 😞 nah mindegy nagyon várom remélem jó lesz byby
Schwarz

Mi az a windows?

bepe79
Latom akkor te is idoutazo vagy, es a jovobol jottel. Ugyanis 2006 tele tart 2007 februarjaig, 2007 tele pedig 2008 februarjaig majd.. Nem igaz, hogy nem fer bele egyes embereknek abba a cseppnyi agyaba...

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Szerintem csak a magad neveben beszelj legyszi! <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

remélem jó game lesz szeretnék már egy rendeset buszozni 😊 eddig csak a sofõr ülésig jutottam az már egy élmény volt számomra 😊
dragon11
Igen,ez igaz és remélem nem lesz olyan "egyhangú játékmenetû"játék mint a Wheels of steel sorozat,de szerintem olyan lesz sajnos<#rinya>

Schwarz
SCS software fejleszti, ezt is a "népszerû" prism3d graf motorral, mint a 18wos sorozat tagjait... ami a grafikát illeti sok jóra ne számíts

Mi az a windows?

akyyy
Hát, kukásautóval menni, felvenni a szemetet, és ha tele van vinni a szeméttelepre.

de ha németek csinálnának ilye,t akkor magyarországra kéne hozni<#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

dragon11
Én nem tudok róla semmit csak annyit hogy buszos lesz,és a Prism3D csinálja.

Cream78
Gondoltam, hogy nem talicskát kell tolni, meg lovaskocsit hajtani...
Mondjuk az Arma-ban lehet traktorozni...<#hehe>
Mind1 haggyuk...

mész busszal mész mész mész és megint csak mész és ott vagy ahova mentél 😄<#hehe>

Cream78
Itt még nem jártam, és bevallom nem is nagyon halottam még a játékról...
Leírnátok, hogy milyen lesz a játékmenet? Már ha tudni ilyeneket...

dragon11
Jólvanmár

Schwarz
de várom, de attól, hogy a 900 hozzászólás 80%-a arról szól, hogy 2007. január az 2006 tele vagy 2007 tele nem fog hamarabb megjelenni... meg jobb dolgom is van, mint naponta beírni, hogy jólennemáhakintlenne...

Mi az a windows?

leho94
jó de az mind1 hogy 2006 vagy 2007 tele!nem?
na haggyuk

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

dragon11
Nalátod te is így vagy vele te is várod!

leho94
nem tök mind1????majd egyszer kiádják...bár nem lenne rossz ha még a suli java elõtt kiadnák..<#idiota><#vigyor2>

dragon11
Kösz bulba,Schwarz ennyire zavarlak vagy téged nem is érdekezl mikor jön ki?

Schwarz
dragon11, bulba: hagyjátok már abba ezt a 2006 tele, nem tele baromságot...

Kacsa: #927, #928 törölhetõ... <#hehe>

Mi az a windows?

bulba
Igen az én logikám szerint is már 2007 telében vagyunk (sõt csillagászatilag is meg mindenhogy) de a kiadóknál a következõ év elsõ két hónapja még az elõzõ év teléhez számít.Tudtommal egy üzleti év is márc./februárban és véget, de afélreértések elkerülése végett a honlapon frissítették a dátomut 2006/2007 telére

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

dragon11
Hy all!Mikor jön már ki a game mert már 2007tele van nem 2006?

garam93
Gyerünk, ezt meg se kellett volna kérdezni.😊😊

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

leho94
sztem is jó lenne

Schwarz
támogatom...

Mi az a windows?

TheGOro
Mindközülünk te vagy a legértelmesebb, szal hajrá 😊

http://GOro.hu

gumikacsa
mit szólnátok hozzá, ha házigazda jogot kérnék?

Renault magnum http://kamionszim.hu

jeppe :/

mtpapa
A franc egye meg õket, hogy ilyen bizonytalanságban hagyják a népet. Még az se biztos, hogy 2007 febr. 28-ig kijön. Hát ha ennyi ideig nem találtak kiadót akkor nem hinném, hogy ilyen hamar sikerülne nekik. Ez az egész dátum átírás is csak azért volt mert biztos már mindenki zaklatta õket, hogy letelt az idõ a game meg sehol. Szerintem ha elhagyjuk a febr. 28-at és nem lesz kiadó akkor átírják az oldalt csak simán 2007-re és majd ha ebben az évben valamikor lesz aki kiadja akkor az év folyamán valamikor kiadják.

bepe79
Hat szerintem ha megbomlik az SCSSoft-ValuSoft kapcsolat, akkor lehet, hogy a Bus Drivernek, a 18WoS sorozatnak, meg a Hunting Unlimited sorozatnak is lottek..

Suzuki Swift GL 1.3

gumikacsa
de, az is a kiadótól függ. A kiadó dönti el, hogy legyen-e demo, a játék megjelenés elõtt, vagy után, vagy egyéltalán mikor. Ha tényleg az a gondjuk, hogy nincs még kiadó, akkor amíg nem lesz, addig demo sem lesz...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Attila56
Jah pedig az nem kiadótol függ 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

garam93
JA.😞

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

azért demo már jöhetett volna :/ 😄

zeli
ja, tényleg bocs a Láma szövegért, közben rájöttem, hogy a válasz 2 hozzászolással lejjebb volt😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Attila56
Banner alá ki kéne rakni: NEM JELENT MEG,NE KÉRDEZD
És akkor nem lesznek ezek az idegesítõ kérdések 😄
Bár manapság már azt is luxus elolvasni :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

zeli
jólvanna😄
visszaolvbasás megtörtént😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

mtpapa
Na a fene egye meg a jó dolgodat... Olvass csak vissza szépen. Ha már a mai gyerekek könyvet nem olvasnak csak neteznek akkor egy kicsit most olvass.

leho94
csak 3at kellet volna

zeli
helótok!
azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék megjelent már?
ha nem, akkor mikor fog?😛
és ha megjelent akkor tudnátok egy demo linket adni hozzá?😊
bocsi, de nincs kedvem ~900 hsz-t visszaolvasni...