3362
  • [HUN]FaTaL
    képzeld telepítős változatot szedtem le, nem vagyok láma és mégis akad a tükrökkel:D nincs optimalizálva normálisan a prism 3d és kész kár vitatkozni
  • bepe79
    Igen, en is valoszinuleg masolom...
    KInt eleke Angliaban, es nemcsak a Windows XP-m origi, legalis (eredeti), hanem az osszes jatekom is. Megvettem oket egytol egyig, a Sacred-tol kezdve a Titan Quest-en keresztul a Need for Speed: Carbon-ig. Ugyhogy szerintem ezek utan nem kene latatlanban butasagokat beszelni, nem holmi gagyi kalozmasolataim vannak a dolgokbol.
  • titan15
    foleg ha vmi maoslt cuccot szedtek es nem telepitettek...

lulonbozo rendszerekre kulonbozoen allitja be magat a prism3d, ezert sirnak mert masoljak, aztan meg szaggat, meg nem mutat ki mendent...

a lenyeg h v vegyetek meg az eredetit, v ojat szedjetek a netrol amit telepiteni kell, nem pedig csak siman kicsomagolni...

ha ezek utan sem menne pedig a geped megfelel a rendszerkovetelmenyeknek, akkor hat legyen, szar a prism3d
  • Gerbill
    Szerintem a Haulinban a szaggatás a tükör bekapcsolásakor nem a motor optimizálatlanságának volt köszönhető, hanem csak egyszerűen egy BUG volt. Mint mondjuk a Hitman BM(csak ezt javították).
  • bepe79
    A Haulinban is mar villogott minden, a kamion is es a pot is, mint a Salamon toke.. koszonhetoen annak, hogy telenyomtak 2.0-as pixel shaderrel az egeszet, es ez betett a gyengebb configoknak. Hogy minek, azt nem tudom, inkabb a fizikara meg a muszerfalon a mutatokra koncentraltak volna. Ugyhogy van egy olyan sejtesem, hogy a laptopomon elbucsuzhatok a full screen-es Bus Drivertol, max. ablakban fogok tudni jatszani vele. Bar ne igy lenne. Ha kicsit tudtak optimalizalni meg a prism3d-n, akkor nekem is van eselyem a laptopomban levo Radeon Xpress 1100-al.
  • bepe79
    A vbus is prism3d-s? Mert azt viszont regebben mar probaltam, es az valoban megy szepen. Na de hat ne hasonlitsuk a vbus grafikajat a Bus Driverhez. Az egyikben kockak es teglatestek a hazak, az utak meg csikok (mint anno 20 evvel ezelott a ZX Spectrumra irt jatekokban), a Bus Driverben pedig azert elegge ki van dolgozva minden, es 2.0-as shadereket is hasznal szvsz.
  • bepe79
    Minden esetben a legeslegujabb DirectX 9.0c-vel probalkoztam, es a legeslegujabb ForceWare-t raktam fel a GeForce6600GT-mhez. A Haulin idejeben volt 6600GT-m, a Convoy idejeben 6600-am, es a PTTM-et es az AA-t pedig meg szerintem az azok elotti Radeon 9500 PRO-mon nyomtam. Erdekes, hogy a megjeleneskor mindenki sirt a Haulin topikban, hogy igy optimalizalatlan prism3d, ugy optimalizalatlan prism3d, bekapcsolt tukrokkel ennek is akad, annak is akad, most pedig egyszerre mindenki az ellenkezojet allitja. Termeszetesen a 6600GT-n mar nekem sem akadt, az akkori hardwarekhez merten, viszonyitva ertendo a mondandokam...
  • King of Roads
    OFF
    nem hihetetlen, osztálytársamnak se szaggat a tükrökkel se...
    ON
  • titan15
    nem akarlak megserteni v vitat szitani, de szted a "maximumon" szocska mit jelent?

Normalis dolog h bekapcsolom a tukrokoet, mivel szeretem latni mi van aa hatamnal,h nehogy elozeskor leszoritsak vkit az utrol
  • [HUN]FaTaL
    persze lol kapcsold be a tükröt (mind a két oldalsót) már akadni is fog mint a disznó:)
  • valvetronic
    Oké! Rednben! Mielőtt ilyen kijelentéseket tennél (optimalizálatlan fos) próbáld ki a VirtualBust. Már ha tudod...
  • gumikacsa
    persze, nekem is 486 dx-en full grafon ment eddig az összes 18 wos... EHH
  • AdaKiller
    nekem sem volt vele sose gondom, igaz anno nem maximumon ment a pttm, de 850-es celeron+gef 3+512 sdrammal, bátorság is lett volna, aztán 9600XT, 1 giga ram, p4 3.0 is akadásmentesen ment a pttm+haulin.

lehet nem ártott vola nálad directx-et+vga drivert frissíteni:)
  • titan15
    hat sztem nincs igazad!
    a tesom gepen (800mhz 512mb sdram, geforce 4mx440 64mb) maximumon nyomattam 18wos -t es megsem akadt.
  • bepe79
    Nem ertem, hogy miert irnak mindig ilyen min gepigenyeket (32 mb t&l + 256MB RAM + 1.0ghz proc), ha az osszes 18wos-nal is ilyeneket irtak, es a csucsgepeken is akadtak az elqrt / [email protected] prism3d engine miatt. Most ismet eljatszottak ezt a Bus Drivernel, es nezzetek meg, hogy megint olyan optimalizalatlan, fos formaban lesz alatta a Prism3D motor, hogy Core2Duo + 2GB DDR2/667 Dual + SLI 8800GTX-el is akadni fog... Na mindegy, en az alairasombeli laptopon fogom futtatni, akkor is jatszani fogok vele, ha a nagy gepigenye miatt ablakban kell majd nyomnom, es nem full kepernyon.
  • dzoli93
    remélem ez a játék is olyan híres lessz mint a wos pttm
  • bepe79
    here we go...
  • mtpapa
    Ja még ehhez annyit, hogy ha ismersz más játékokat autós, kamionos, buszos stb. játékokat akkor tudhatod, hogy csuklós busz elég sok készült már mindenhova.
  • mtpapa
    Itt nem a nem tudni csinálásról van szó. Szerintem ezt a hülyeséget amit írtál, te magad se hiszed el. Nem azért nincs csuklós busz benne, amit te leírtál. De erre már válaszoltam.
  • mtpapa
    Vannak csak Amerika nem a csuklós buszairól híres, nem olyan jellemző az országra mint Európára. Szóval 100%-ig tökéletes mentség amit írtam.
  • [HUN]FaTaL
    úgyis moddolható lesz és akkor majd lesz...
  • bertino
    azt nem értem, hogyha egy olyan pici játékba, mint RoR tud a pasas csuklóst csinálni, akkor kicsit továbbfejlesztett változatban IDE is lehetne, egy BUSZ játékba... nem hiszem el, hogy nincsen :(
  • gumikacsa
    bizony vannak, még ikarus 280-asok is
  • bertino
    amerikában is egész biztosan vannak csuklósok, szal ez nem mentség :|
  • mtpapa
    Amerikai stile a gamesz.
  • mtpapa
    100%-ig biztos. A kiadó szerinti oldalon is le van írva, hogy 12 busz lesz benne és ott vannak a járgányok képei nevei, kapacitásuk stb. http://www.topware.pl/db_gry/busdriver/bus/generic_jail.jpg Itt a rabszállító. Több screenshot-on is látszik egyébként.
  • bertino
    csuklós bezzeg luxus...
  • akyyy
    ez biztos? mert úgy volt lesz rabszállító is, és hát elég feltünő lenne ilyeneken lopós cigányokat szállítani.D
  • King of Roads
  • TheGOro
    Reménykedjünk benne, hogy két hét múlva ilyenkor már rég... ;)
  • King of Roads

nem túl korai az neki? még idén elkezdenék
  • [HUN]FaTaL
    2020ban megjelenne:D
  • King of Roads
    most még arra lennék kiváncsi, mi lenne, ha a softlab is hozzákezdene egy busz szimulátorhoz
  • King of Roads
    Istenem már úgy várom
  • mtpapa
    Ja meg az gép konfigok is:
    Konfiguracja minimalna
    Windows XP z zainstalowanym DirectX 9.0c
    Procesor z zegarem 1 GHz
    256 MB pamiêci RAM
    Karta graficzna zgodna z OpenGL 1.3, 32 MB pamiêci i sprzêtow± obs³ug± funkcji T&L
    300 MB wolnego miejsca na dysku
    Konfiguracja zalecana
    Windows XP z zainstalowanym DirectX 9.0c
    Procesor z zegarem 1,5 GHz
    512 MB pamiêci RAM
    Karta graficzna zgodna z OpenGL 1.5, 128 MB pamiêci i sprzêtow± obs³ug± funkcji T&L
    300 MB wolnego miejsca na dysku
    Karta d¼wiêkowa zgodna z DirectX 8
    Opcjonalnie gamepad lub kierownica zgodne z DirectX 8
  • mtpapa
    Megvan a játékban szereplő buszok neve illetve képe. Összesen 12 lesz.
    http://www.topware.pl/katalog/BUS_DRIVER/cechy_charakterystyczne.html
  • Neuman

Majd ha kiadták lesz miről dumálni, de addig jobb ha nem szólaltok meg mert az lesz a következménye ami a napokban zajlott!
    Elég nevetséges volt!
  • bertino
    és ha kihalt ?
  • King of Roads
    miről dumáljunk..?
  • garam93
    Na mi van, kihalt a topic?