3362
-
#1478 képzeld telepítős változatot szedtem le, nem vagyok láma és mégis akad a tükrökkel:D nincs optimalizálva normálisan a prism 3d és kész kár vitatkozni -
#1477 Igen, en is valoszinuleg masolom...
KInt eleke Angliaban, es nemcsak a Windows XP-m origi, legalis (eredeti), hanem az osszes jatekom is. Megvettem oket egytol egyig, a Sacred-tol kezdve a Titan Quest-en keresztul a Need for Speed: Carbon-ig. Ugyhogy szerintem ezek utan nem kene latatlanban butasagokat beszelni, nem holmi gagyi kalozmasolataim vannak a dolgokbol. -
titan15 #1476 foleg ha vmi maoslt cuccot szedtek es nem telepitettek...
lulonbozo rendszerekre kulonbozoen allitja be magat a prism3d, ezert sirnak mert masoljak, aztan meg szaggat, meg nem mutat ki mendent...
a lenyeg h v vegyetek meg az eredetit, v ojat szedjetek a netrol amit telepiteni kell, nem pedig csak siman kicsomagolni...
ha ezek utan sem menne pedig a geped megfelel a rendszerkovetelmenyeknek, akkor hat legyen, szar a prism3d -
#1475 Szerintem a Haulinban a szaggatás a tükör bekapcsolásakor nem a motor optimizálatlanságának volt köszönhető, hanem csak egyszerűen egy BUG volt. Mint mondjuk a Hitman BM(csak ezt javították). -
#1474 A Haulinban is mar villogott minden, a kamion is es a pot is, mint a Salamon toke.. koszonhetoen annak, hogy telenyomtak 2.0-as pixel shaderrel az egeszet, es ez betett a gyengebb configoknak. Hogy minek, azt nem tudom, inkabb a fizikara meg a muszerfalon a mutatokra koncentraltak volna. Ugyhogy van egy olyan sejtesem, hogy a laptopomon elbucsuzhatok a full screen-es Bus Drivertol, max. ablakban fogok tudni jatszani vele. Bar ne igy lenne. Ha kicsit tudtak optimalizalni meg a prism3d-n, akkor nekem is van eselyem a laptopomban levo Radeon Xpress 1100-al. -
#1473 A vbus is prism3d-s? Mert azt viszont regebben mar probaltam, es az valoban megy szepen. Na de hat ne hasonlitsuk a vbus grafikajat a Bus Driverhez. Az egyikben kockak es teglatestek a hazak, az utak meg csikok (mint anno 20 evvel ezelott a ZX Spectrumra irt jatekokban), a Bus Driverben pedig azert elegge ki van dolgozva minden, es 2.0-as shadereket is hasznal szvsz. -
#1472 Minden esetben a legeslegujabb DirectX 9.0c-vel probalkoztam, es a legeslegujabb ForceWare-t raktam fel a GeForce6600GT-mhez. A Haulin idejeben volt 6600GT-m, a Convoy idejeben 6600-am, es a PTTM-et es az AA-t pedig meg szerintem az azok elotti Radeon 9500 PRO-mon nyomtam. Erdekes, hogy a megjeleneskor mindenki sirt a Haulin topikban, hogy igy optimalizalatlan prism3d, ugy optimalizalatlan prism3d, bekapcsolt tukrokkel ennek is akad, annak is akad, most pedig egyszerre mindenki az ellenkezojet allitja. Termeszetesen a 6600GT-n mar nekem sem akadt, az akkori hardwarekhez merten, viszonyitva ertendo a mondandokam... -
#1471 OFF
nem hihetetlen, osztálytársamnak se szaggat a tükrökkel se...
ON -
titan15 #1470 nem akarlak megserteni v vitat szitani, de szted a "maximumon" szocska mit jelent?
Normalis dolog h bekapcsolom a tukrokoet, mivel szeretem latni mi van aa hatamnal,h nehogy elozeskor leszoritsak vkit az utrol -
#1469 persze lol kapcsold be a tükröt (mind a két oldalsót) már akadni is fog mint a disznó:) -
valvetronic #1468 Oké! Rednben! Mielőtt ilyen kijelentéseket tennél (optimalizálatlan fos) próbáld ki a VirtualBust. Már ha tudod... -
#1467 persze, nekem is 486 dx-en full grafon ment eddig az összes 18 wos... EHH -
#1466 nekem sem volt vele sose gondom, igaz anno nem maximumon ment a pttm, de 850-es celeron+gef 3+512 sdrammal, bátorság is lett volna, aztán 9600XT, 1 giga ram, p4 3.0 is akadásmentesen ment a pttm+haulin.
lehet nem ártott vola nálad directx-et+vga drivert frissíteni:) -
titan15 #1465 hat sztem nincs igazad!
a tesom gepen (800mhz 512mb sdram, geforce 4mx440 64mb) maximumon nyomattam 18wos -t es megsem akadt. -
#1464 Nem ertem, hogy miert irnak mindig ilyen min gepigenyeket (32 mb t&l + 256MB RAM + 1.0ghz proc), ha az osszes 18wos-nal is ilyeneket irtak, es a csucsgepeken is akadtak az elqrt / [email protected] prism3d engine miatt. Most ismet eljatszottak ezt a Bus Drivernel, es nezzetek meg, hogy megint olyan optimalizalatlan, fos formaban lesz alatta a Prism3D motor, hogy Core2Duo + 2GB DDR2/667 Dual + SLI 8800GTX-el is akadni fog... Na mindegy, en az alairasombeli laptopon fogom futtatni, akkor is jatszani fogok vele, ha a nagy gepigenye miatt ablakban kell majd nyomnom, es nem full kepernyon. -
dzoli93 #1463 remélem ez a játék is olyan híres lessz mint a wos pttm
-
#1462 here we go... -
#1461 Ja még ehhez annyit, hogy ha ismersz más játékokat autós, kamionos, buszos stb. játékokat akkor tudhatod, hogy csuklós busz elég sok készült már mindenhova. -
#1460 Itt nem a nem tudni csinálásról van szó. Szerintem ezt a hülyeséget amit írtál, te magad se hiszed el. Nem azért nincs csuklós busz benne, amit te leírtál. De erre már válaszoltam. -
#1459 Vannak csak Amerika nem a csuklós buszairól híres, nem olyan jellemző az országra mint Európára. Szóval 100%-ig tökéletes mentség amit írtam. -
#1458 úgyis moddolható lesz és akkor majd lesz... -
#1457 azt nem értem, hogyha egy olyan pici játékba, mint RoR tud a pasas csuklóst csinálni, akkor kicsit továbbfejlesztett változatban IDE is lehetne, egy BUSZ játékba... nem hiszem el, hogy nincsen :( -
#1456 bizony vannak, még ikarus 280-asok is -
#1455 amerikában is egész biztosan vannak csuklósok, szal ez nem mentség :| -
#1454 Amerikai stile a gamesz. -
#1453 100%-ig biztos. A kiadó szerinti oldalon is le van írva, hogy 12 busz lesz benne és ott vannak a járgányok képei nevei, kapacitásuk stb. http://www.topware.pl/db_gry/busdriver/bus/generic_jail.jpg Itt a rabszállító. Több screenshot-on is látszik egyébként. -
#1452 csuklós bezzeg luxus... -
#1451 ez biztos? mert úgy volt lesz rabszállító is, és hát elég feltünő lenne ilyeneken lopós cigányokat szállítani.D -
#1450 -
#1449 Reménykedjünk benne, hogy két hét múlva ilyenkor már rég... ;) -
nem túl korai az neki? még idén elkezdenék -
#1447 2020ban megjelenne:D -
#1446 most még arra lennék kiváncsi, mi lenne, ha a softlab is hozzákezdene egy busz szimulátorhoz -
#1445 Istenem már úgy várom -
#1444 Ja meg az gép konfigok is:
Konfiguracja minimalna
Windows XP z zainstalowanym DirectX 9.0c
Procesor z zegarem 1 GHz
256 MB pamiêci RAM
Karta graficzna zgodna z OpenGL 1.3, 32 MB pamiêci i sprzêtow± obs³ug± funkcji T&L
300 MB wolnego miejsca na dysku
Konfiguracja zalecana
Windows XP z zainstalowanym DirectX 9.0c
Procesor z zegarem 1,5 GHz
512 MB pamiêci RAM
Karta graficzna zgodna z OpenGL 1.5, 128 MB pamiêci i sprzêtow± obs³ug± funkcji T&L
300 MB wolnego miejsca na dysku
Karta d¼wiêkowa zgodna z DirectX 8
Opcjonalnie gamepad lub kierownica zgodne z DirectX 8 -
#1443 Megvan a játékban szereplő buszok neve illetve képe. Összesen 12 lesz.
http://www.topware.pl/katalog/BUS_DRIVER/cechy_charakterystyczne.html -
Majd ha kiadták lesz miről dumálni, de addig jobb ha nem szólaltok meg mert az lesz a következménye ami a napokban zajlott!
Elég nevetséges volt! -
#1441 és ha kihalt ? -
#1440 miről dumáljunk..? -
#1439 Na mi van, kihalt a topic?