3362
-
#1398 Ezt a hulyeseget honnan vetted, hogy nem lesz belso nezet?
Ez is prism3d engine-re epul, es a pttm / convoy / haulin -nal is volt belso nezet, melyek ugyanerre a motorra epultek.. -
#1397 olvassál már, HARMINCADIKA!
írassa már ki valaki hogy mikorra várható amegjelenés, mert ez már fárasztó, hogy minden harmadik hozzászólás a hogy mikor jelenik már meg. -
#1396 akkor megjelent? -
valvetronic #1395 Már megvan, INNEN -
valvetronic #1394 Nem lesz belső nézet :'( :'(
Amúgy, honnan szerezted a képeket? -
#1393 -
-
dzoli93 #1391 bocs tudom vissza olvastam kössz
-
#1390 -
#1389 Még nem jelent meg -
#1388 -
dzoli93 #1387 császtok bocs hogy kérdezem de most valójában +jelent a játék vagy nem???még lenne pár kérdésem vegyetek fel msn-re [email protected] -
#1386 bocsi -
#1385 Jogos... -
#1384 Nem is tudtam, hogy a topic címe mi jelenik meg tavasszal... -
#1383 Hat igen. Ebben ugy nagyjabol igazad van, egyetertek. Bar azert szamomra a Titan Quest kieg (az Immortal) es az Age of Empires III kieg (War Chiefs) is jelentos, mert szeretem az Hack `n` Slash RPG es az RTS game-eket is. -
#1382 meg egyébként meséld már el hogy mondjuk tavaly december óta milyen érdemleges játék jött ki a tdu-n kívül? sztem semmilyen -
#1381 jön most ki de gyelőre nem jött még ki csak a TDU -
#1380 +Driver4 -
#1379 Csak egyet sajnalok: nekem a Haulin is csak kohecselve futott lebutitva is a laptopomon (itt kint az UK-ban csak laptopom van egyelore), ami a kovetkezo: AMD Turion64 2.0GHz + 512MB DDR2 RAM + ATi Radeon Xpress 1100 (X300-as core, DX9.0, 256MB VRAM, PS2.0, VS2.0). Namost az engine ugyanaz lesz a Bus Driver alatt is, abban az egyben remenykedhetek, hogy nem lesz annyi hid, folyo, stb. lemodellezve, es nem fogjak annyira beszaggatni a jatekot. Bar ahogy ismerem magam, a buszok miatt meg 5-10 FPS-el is jatszani fogok vele. Jo lenne, ha vegre hozzabiggyesztenenek a prism3d kodjahoz valami patch-et, ami orvosolja ezt, hogy gyengebb konfigokon [email protected] akad a game! Mert a Haulin readme txt-jeben is az van, hogy min configkent eleg egy 1.4 GHz-es proc + 256 mb ram + a readme-ben vannak ilyen Radeon 7500-as kartyak is... akkor bele sem merek gondolni, hogy azokon hogyan futhat a Haulin, meg majd a Bus Driver... -
#1378 Hagyjad, hülye. -
#1377 Olyannyira uborkaszezon van, hogy csak a Test Drive Unlimited, a STALKER, a Bus Driver es a Command and Conquer 3 jon most ki.. -
#1376 má megin kezded?! -
#1375 -
#1374 Márc. 30.-a körül -
#1373 mikko jelenik má meg:(már mióta hirdetik h megjelenik és mégse jelenik meg -
#1372 hát képek alapján nem tűnik, hogy nagy dugók lennének majd. de én is örülnék neki:) monjduk a rabszállítóval el kell jutni x-hez, de több útvonal is van rajta, de az egyiken baleset volt, hatalmas dugó, a másik meg földút, de ha mi ráérünk, mehetünk a dugó felé, és játszhatunk 2 órát:D -
Myster X #1371 nem toom. Remélem a város közlekedése normális lessz nem pl olyan hogy néha elmegy egy-egy alutó. Jó lenne ha lennének dugók a városban stb... tudjátok mire gondolok :) -
#1370 Van már új hír a megjelenésről? -
#1369 Nem mákom van, hanem nem vagyok láma... -
#1368 Hát, sztem bárki más ha igényelné, hamarébb lenne, csak azt hittem ha már eddig nem lett, annak már valami oka van.
És itt csak megy a sok off meg flém, ezért kéne már valami dolgot tenni mihamarabb:)
Szóval én is cask azt akarom, hogy gumikacsa legyen már házigazda és törölgessen egy kicsit :) -
#1367 Figy, gumikacsa már elindította a folyamatot. Nem azért nem lett eddig házigazda, mert nem akart az lenni. Szóval most te hiába igényeled a dolgot akkor se leszel hamarabb házigazda. -
#1366 és te mikor leszel?:) -
#1365 NE -
#1364 télleg uborkaszezon van semmi nem jön ki, tdu meg nem fut a gépemen ezért marad a programozás meg a world racing 2:) -
#1363 igazad van bocs mindenkinek de szarrá unom a fejem mivel semmi érdekes dolog nincs és a pöcsömmel való játékot már unom:) -
#1362 jah már kérte 2 hónapja, azóta semmi:D -
#1361 a majd gumikacsa lesz -
#1360 Ne legyek házigazda? -
titan15 #1359 elég vidám kis topic... :)))