3362
-
#1518 há, ma valahogy nincs szerencsém, már 2X leszedtem, mind a kétszer hibás...
Nah, lehúzom mégeccer, szerencsére elég jól jön... -
#1517 Csak most vettem észre, de hamarosan töltöm is!!!!!!!!!!!:-))))) -
#1516 nem akarok senkit elkesíeríteni, de nyomkoadtam mindent mint a barom, de semmi interior . sőt..semmi más nézet...
-
#1515 Hát lol erre nem gondoltam, hogy ma kijön. Valszeg azért lett mert Németben ma jelent meg. Nekem amúgy 80kb-al jön.:D -
#1514 na jóvan, ez lejött.. -
#1513 akinek elsőre megvan az interior képet nyomjon!!!!! -
#1512 torrentről nemsokára leér percke már csak:D -
#1511 :DDDDDDDD -
#1510 ja, észrevettem, most torrental próbálkozok, nem tom lesz-e vmi különbség... -
#1509 hát, rácuppant fél európa, mert alig jön... -
#1508 AZTA!!! -
#1507 DEMO Innen jobb -
#1506 Download Free Bus Driver Demo! -
#1505 várják, h 30.-án kiadják lengyelbe, demo meg csak aztán lesz... -
#1504 We'll see. it is expected to ship on 30th March in poland. And later the demo will be published. Lehet értelmezni. -
dzoli93 #1503 Ebben igazad van hibáztam. -
#1502 Na ti csak hallgassatok, annyi baromságot meg hülye kérdést löktetek már be, hogy az embernek megáll az esze... Amúgy meg a válasz gombot jó ha használod, meg pontot, vesszőt stb. mert az ember nem érti miről beszélsz. Amúgy meg értelme és haszna se volt ennek a hsz-ednek. Nem vitázott senki se semmiről sem. Azért írtam, hogy a 30 az biztos kiadási idő mert lengyel a kiadó és lengyelek írták a 30-at is. A lengyelek egy csomó mindent tudnak már amit mi meg mások nem. Számukra hasznot hoz a lengyel kiadó... -
Neoncsoves #1501 részvétem srácok,én már csak néha néha nézek be, mert vagy a flém van, vagy a MIKOR JELENIK MÁN MEG???!!!! -
dzoli93 #1500 mielött megjelenik a játék egymásnak mentek ha minden igaz hogy 30-án jelenik meg akkor jó pár nap
-
#1499 A 30-át a Topware-től tudják biztos. -
#1498 persze, véletlenségből. -
#1497 Nyugodtan lehet igaz amit írnak... -
#1496 Naa, ők is találgatnak -
#1495 én az egyik külföldi fórumról -
#1494 Csak azt nem tudom, honnan veszitek a megjelenési dátumot. Mert a hivatalos oldalakon semmi, csak az online shopok adnak dátumot (ők meg ugyanúgy találgatnak), szóval annak nem adnék különösebb hitelt. -
#1493 bammeg, minnél közeledik a megjelenési dátum annál több hír jelenik meg hogy mikor.
én negyedikén irtam te meg ma mikor már mindenki alapból rávágja hogy 20! -
#1492 Hát én itt márc.23-at látok.
-
#1491 Olvastuk mar akkor is, amikor eloszor irtad ugyanezt. -
#1490 Voltam az 576-ban.Megkérdeztem hogy a Topware árul-e Mo.-n.És azt hazudták hogy nem :D :D
Ebből nemtudom mi igaz és mi nem :) -
#1489 En biztos, hogy meg fogom venni, itt Angliaban kell, hogy ertekesitsen a Topware. Es gondolom nem lesz olyan hude magas ara, ha szerencsem van, meg white label-es is lesz. -
#1488 Nem lesz késés. Már így is késett. Ahhoz képest amit beharangoztak. -
#1487 szünetbe én olaszba leszek és az jobb -
titan15 #1486 hallottam olyat h 100% fog kesni....... az ************* megveri oket ha kesni fog!!! -
#1485 Voltam az 576-ban.Megkérdeztem hogy a Topware árul-e Mo.-n.És azt hazudták hogy nem :D :D
Ebből nemtudom mi igaz és mi nem :) -
#1484 aztán ha 30.-án ki adják legalább lehet tolni neki tavaszi szünetben jeee -
#1483 Reméljük!!!! -
#1482 Mar csak par nap. -
titan15 #1481 vegulis nem mid1???? Fol sem kellett volna hozzam a dolgot...
Remeykedjunk h nem fog szaggatni -
titan15 #1480 akkor szar a prism3d -
#1479 OFF!