Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh végre egy kis életjel 😊

Attila56
Lehet hogy a hivatalos oldalán fent van a kiadó neve......de lehet hogy nem frissitették még azt az oldalt

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

mtpapa
Én arra is gondoltam, hogy valami mailben kért képeket és úgy kerültek fel ezek az oldalra. De ha tényleg a Topware a kiadó akkor valszeg megteheti, hogy képeket mutat be a játékról.

Attila56
A pálya eszméletlenül szépen megvan csinálni...ilyen még egy 18 WOS-ban sem volt...már nagyon várom 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
lehet hogy valaki kapcsolatban áll a céggel és teszteléskor fényképeztek egy párat??? 😄
Szerintem hülye ötlet ez.....

akyyy
lehet, nem nétem végig mindegyiket😄 videó jöjjön róla, vagy maga a game...:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mtpapa
Ezek ugyanazok szerintem, vegyítve a régi képekkel.

akyyy

akyyy
hóha, miyeln képek😮 nagyon jók

TÉK

mtpapa
A topware oldalán ez van: Sprzeda¿ wysy³kowa
od marzec 2007 r.
Ez nem azt jelenheti, hogy márciusban jön ki? Amúgy majd nálam okosabbak megmondják, hogy tényleg ez a topware e a kiadó.

King of Roads
hát érdekes,h pont amcsiba vannak ekkora buszok. be is szarna mindenki ha pl itt szolnokon reggel ilyenek jönnének.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

mtpapa
Tudom meg nem csak ott vannak amcsiban csuklós buszok de a játékban valszeg nem lesznek.

King of Roads
márpedig San Fransiscoba csuklós Ikarusok is járnak...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

mtpapa
Amcsi gamesz minta, valszeg csuklós nem lesz benne.

mtpapa
Nem tudok semmit se, most találtam a dolgokat nemrég.

King of Roads
ha kapható ha nem nálam mindenképp marad a letöltés 😄.
én egy játékra se adnék ki 1000 ft-t se...

Hmmm... Lehet megtalálták a kiadót?? Topware Interactive....
Ha jól todom ennek a kiadónak atermékei magyarországon is elérhetõek.. vagyis.. lehet reménykedhetünk benne hogy kapható lesz nálunk is?...

Tudom.. ne álmodozzak....

Jha amúgy sziasztok. Régóta olvasgattlak titeket meg amúgy az sg fórumot, gondoltam most már megnyakkanaok..😊
King of Roads
jó képek, engem mostanába kezdett érdekelni a game.
csuklós amugy nem lesz benne? visszakerestem, de ott csak "vágytatok utána". de ugye azért interior lesz?

mtpapa
Találtam 2 oldalt. Olyan képek vannak rajtuk a galériában amik még a hivatalos oldal galériájában sincsenek benne. Nem tudom honnan szerezhették õket...

http://www.busdriversite.yoyo.pl/news.php
http://www.topware.pl/katalog/BUS_DRIVER/galeria.html

Attila56
He-he 😄 😄
Néha megesik hogy összekapunk páran.....de remélem szent a béke Schwarz-al :S

King of Roads
köszke mind2töknek!

arra még várhatsz 😉

TheGOro
Keltitek itt a feszkót, már hirtelen azt hittem hogy megjelent...

http://GOro.hu

Ha valaki a VirtualBus-szal szeretne játszani, ajánlom a www.vbus.cjb.hu oldalon lévõ fórumot és fájlmegosztót. Jómagam is válaszolok a felmerülõ kérdésekre.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

zolo
A 0-val lehet beindítani a buszt.Egyébként ha elindítod az exe-jét, akkor az instrucion fülnél megtalálod a teljes gombkiosztást.És addig nem lehet elindulni, amíg valamelyik ajtó nyitva van.

http://flickr.com/photos/zolika90/

akyyy
és😊 ha ir bele, felhozza az aktuális topikok közé automatikusan.

leho94
de gondolom a virtual bus topikja már kihalt

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

King of Roads
kösz...szted nem kerestem?

akyyy
rossz topik

King of Roads
vki tud helpelni?
letöltöttem a virtual bust, de nem akar a járgány semerre se elindulni.
ezen kívül minden mûxik, de nem tok elindulni.

Attila56
aha.Nem mertem,anno az a sok hülye,meg a lámázások......gondoltam hogy akkor engem is lelámáznátok.Elsõ nap nem lámáztak le......mondjuk az SG elött más fórumozos oldalon voltam és ott tanulgattam 😊

garam93
Te két évig csak olvastad és nem voltál beregisztrálva???Nekünk nyáron lett net, azután nemsokkal regeltem ide.😄

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

bepe79
A ValuSoft elmehet a sunyiba. Ha miattuk nem fog megjelenni a game, akkor.. <#duhos2>

Suzuki Swift GL 1.3

Attila56
Sokat tanultam.2 éve olvasgatlak benneteket.És úgy gondoltam 2006-ban hogy beregelek.Szóval már vágom a dolgokat itt 😄

garam93
Okos ötlet!😄

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

hja

Attila56
Ne vitatkozzunk.A Topic nem azért készült.Fejezzük be.

Attila56
Én befejeztem.És mondtam hogy nem akarok vitát nyitni.Nem vok láma mint a többiek.Csak........ááá haggyuk 😊

Schwarz
jó lenne, ha befejeznéd végre... már rég kamionozott, mikor te még bölcsibe jártál...

Mi az a windows?

Attila56
hmm....gondoltam hogy ezt fogod mondani+a láma szöveget 😛
De végülis ugyanaz a fejlesztõ....akkor a kiadó miért nem akarja válalni???Nah jó ne keverjük a sz*rt meg ne vitázzunk....

gumikacsa
Ember, ne keltsd már a feszültséget. Semmi köze a 18wos sorozathoz, annak fix kiadója van

Renault magnum http://kamionszim.hu

Attila56
Gondolj bele.Jönne egy 18 Wos.....akkor elhinnétek hogy pontosan kiadnák?Ha már ezt nem sikerült pontosan kiadni..........akkor a többi is nehezükre fog esni már...lehetséges :S 😞

garam93
Sztem még februárban sem fog megjelenni.😞((

😊

TheGOro
Na vége a vizsgaidõszaknak itt az ideje hogy megjelenjen 😊

http://GOro.hu

<#wink>

Schwarz
így már ok <#wink>

Mi az a windows?

ja opp kapufa volt 😄😄

😄😄 Ez istentelenül gáz volt. Egy sort kellett volna kb visszaolvasni. <#taps><#violent>
Schwarz
jó lesz, ha arra a hszre nyomod a választ, amire válaszolsz, nem pedig a sajátodra <#lama>

Mi az a windows?