Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mtpapa
Bölcs maradtál volna ha megse szólalsz, már rég el lett felejtve a téma. Nem értem minek hozod fel megint. Téged kell megrovásban részesíteni...

jó tudom bocsi 😞
majerbélazsák
Még ki sem jött a játék. Szerinted tudjuk?

Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D

lehet majd pályát csinálni a játékhoz???
gumikacsa
tévedés. a haulin akkor már megjelent, csak a warez verzió késett kb 2 hetet

Renault magnum http://kamionszim.hu

A haulinnál is így volt. 1-2 nappal a megjelenés elött már volt fent skin, meg kamion.

Attila56
he-he tök jó 😄 😄 😄
Lehet hogy õ szerintük megjelent vagy kaptak játszható verziót vagy valami

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

King of Roads
mi a szar az a bus driverhez letölthetõ kerék a 3d artpolon?
utánanéztem pár helyen még sehol se tölthetõ maga a játék...?? <#wow2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

sziasztok! lenne egy kérdésem lehet majd pályát csinálni ehez a játékhoz? 😊
Attila56
ezt a Freeweb-es dolgot nem itt kéne kitárgyalni.....mert megint csak vita lesz,meg minden ökörség.Aztán meg az lesz a vita hgoy nem a topic témájáról beszélgetünk.Bocs hogy közbe vágtam<#vigyor5>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

mtpapa
Jó, csak nem egy helyen írták, hogy beletöröltek az oldalakba és nem hiba miatt nem jönnek be. De errõl elég ennyi nem ide tartozik meg már eleve megoldódott.

Schwarz
mellesleg ezt minden freewebes megkapta mailben <#fejvakaras>

Mi az a windows?

gumikacsa
Tévedés, ha jobban megnézed, friss hírek vannak, azt beszéltük ki.

Egyébként szerintem még nincs kiadójuk...<#idiota>

Attila56
jah értem.......de néha érdemes megosztani a hírt ha van kiadó vagy valami.....

Magnumrolcsi
Attila56 nem a Tiédre!

Van XY üzenet és mindig ugyanazt beszélitek át, hogy így + úgy nincs kiadó(felesleges, unalmas ) + mikor jön már ki. <#wilting>

Attila56
ha ez nekem ment akkor bocs.....az eredeti 18 WOS AA topicban is bevan írva....de már vagy 3-szor és senki se válaszol rá

Magnumrolcsi
<#ticking>

Attila56
Sziasztok.Tudom hogy ez nem ide való de a 18 Wos AA-hoz tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please

mtpapa
Igen csak én azt sehol nem találtam meg. De a közleményt igen és csak azután hittem el azt amit te beírtál.

gumikacsa
EZT ÍRTAM A #1136-ban

mtpapa
Egy közleményt adtak ki. Hála az égnek mégse töröltek egy oldalt se.

"Ezúton tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Freeweb.hu szerverén nem várt, de halaszthatatlanná vált mûszaki fejlesztés miatti leállás történt.

Emiatt találkozhatnak olyan hibaüzenettel, hogy "nem létezik a felhasználó", illetve bizonyos oldalak nem elérhetõek.

Hangsúlyozzuk, hogy a leállás során nem lépett fel semmilyen adatvesztés egyetlen oldal esetében sem! A rendszer visszaállításán kollégáink dolgoznak, az indulás pontos dátuma várhatóan február 14. szerda.

Addig is szíves türelmüket kérjük!

Köszönettel: Freeweb.hu Team"

mtpapa
Igen, de valszeg törölték, másnak is ezt írja ki a freeweb. Egy rakás tömegközlekedési oldalba beletöröltek. Ezért nem jó az ingyenes tárhely de elég szemetek. Szóval a te oldalad is valszeg törlésre került.

gumikacsa
Nem törölték, a szolgáltató freeweb szarakodik valamit...:

"Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhetõ"

"A rendszer visszaállításán kollégáink dolgoznak, az indulás pontos dátuma várhatóan február 14. szerda."

mtpapa
Gumikacsa most látom, hogy a te oldalat is törölte a freeweb.

mtpapa
Valusoft.

Attila56
Jah magyarországon ez lenne a neve: Busz vezetõ

Attila56
Jah télleg.Elis felejtetem hogy azt õk csinálták.De a THQ az nem a kiadójuk volt még anno?Mert a PTTM-nél is megyek az úton és téblán hogy Sci Softver alata meg hogy THQ

mtpapa
<#smile>

gumikacsa
Tudja a bánat

mtpapa
Akkor nem a topware bácsi a kiadó?😄

akyyy
nah az jó, akkor valszeg cseheknél cseh nyelven, stb, vagyis ugyanezt szertnék elérni a bus driverrel, tehát elég nagy az esély rá, ha megjelenik itthon is, hogy magyarul lesz lokalizálva

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gumikacsa
az a második rész... és azt nem lehetett már itthon kapni.

Az elsõ részt lehetett csak, aminek hard truck: 18 wheels of steel volt a címe, full magyarul adták ki itthon, Élet 18 keréken címmel

Attila56
Az elsõ részét igen....a 18 Wos AA-t

akyyy
leheet..nemtudom..kicit értelmetlen az angol mondat, nem tudom pontosna mit jelenthet, de ha jól tudom a játékaikat eddig nem lehetett kapni magyarországon, de szoljatok ha igen, és tévedek.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Attila56
"ez az elsõ játék az SCS-tõl, ami európán át fog terjeszkedni. . ."Lehet hogy Mo.-n is? 😄

gumikacsa
ez a "sok országban tárgyalunk kereskedelembe hozásáért" -szöveg kb annyi 3 szóban, hogy: NINCS MÉG KIADÓ

bertino
hát ezaz... meg jönnek a vizsgák is 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mtpapa
Thx a fordítást, mindenesetre hiába írja ezeket az ember, azért már jöhetne a játék. Hamarosan majd a határidõ is lejár, remélem nem fogják 2007-re átírni a dátumot mert akkor ki tudja meddig várhatunk rá.

akyyy
Bus Driver Hírek
Emaitl kaptam Pavel Sebortól (SCS Sofware) 2 hete. Bosci, hogy csak most írok az üzenetrõl.
Pillantsd bele a SCS Softwaretõl származó friss hírekbe:

Bsu Driver kész van - a játék elkészült és várunk a megjelenésre! SCS Software jelenleg sok országban tárgyal a játék kereskedelmi forgalomba hozataláról (Lengyelországban is😊 ), de ezek a tárgyalások idõt vesznek igénybe, és több országban lokalizálják, ami szintén egy kis ideig tart //hátha magyarul si megjelenik jeah/

KÉrlek nézd át az emailt pavel sebortól (SCS Sotware)

Jarek, /mint valami startrekes idegen név/

Sajnálom hogy eddig nem halhattál felõlem, az elmúlt hetekben hónapokban rendkívül elfoglalt voltam. Tudom, hogy tartozom neked a válasszaimmal az inerjúra.

A Bus Briver kész - már csak a megjelenésre vár.

De a dolgok bonyolultak, mikor egy játékot kiadnak. Jelenleg sok országban tárgyalunk kereskedelembe hozásáért (köztük Lengyelország is) , de ezek a tárgyalások idõt vesznek igénybe, és több országban lokalizálják, ami szintén egy kis ideig tart. Nem akarjuk túl hamar letölthetõvé tenni a játékot.Ideálís esetbem ez történne a kereskedelemmel való terjesztés közben(?sorry)
Remélük mindez az erõfeszítés (és várakozás) meg fogja érni - ez az elsõ játék az SCS-tõl, ami európán át fog terjeszkedni. . .

Köszi a türelmedet

Pavel

mtpapa
Én se nagyon értem a dolgot...

akyyy
lefordítom pill

Attila56
hmmm....egy csomó szó érthetetlen 😄 😄 😄 😄

gumikacsa
és most valaki fordítószar nélkül...

gumikacsa
kicsit aggaszt, hogy sehol egy interior kép. Vagy nem is lesz, vagy olyan jók lettek az interiorok, hogy nem akarják lelõni a poént...

Buszvezetõ Hír
Kaptam emaileznek kikövez Sebor (SCS Szoftver) 2 hetekkel ezelõtt. Sajnálok késni kiplakátolásban ez az üzenet. Voltam távol otthoni néhány nap... Kérem néznek darabokra hullanak friss információból SCS Szoftver:

Buszvezetõt kiegészítenek a játékot csinálnak és vár megjelenésnek! SCS Szoftver jelenleg tárgyal a játék kiskereskedelmi forgalmazásának sok országban (beleértve Lengyelország:-)), de ezek a tárgyalások felvétel idõ, és fognak venni sokkal idõt a kiadóknak különbözõ országokban elõkészíteni és gyártania helyhez kötött játék kiadásaik.

ÉS Egy FORRÁS:

Kérem találnak e-mail formát kikövez Sebor (SCS Sotware)

Jarek,

szomorú életnek csendes át olyan hosszú, voltam rendkívûl elfoglalt a múlt kevés hetekben sõt akár hónapok. Tudok tartozlak téged a válaszokat az interjúnak.

Buszvezetõt kiegészítenek a játékot csinálnak és vár megjelenésnek!

De dolgokat komplikálnak amikor jön ez. Jelenleg tárgyalunk a játék kiskereskedelmi forgalmazásának sok országban (beleértve Lengyelország), de ezek a tárgyalások felvétel idõ, és fognak venni sokkal idõt a kiadóknak különbözõ országokban elõkészíteni és gyártania helyhez kötött játék kiadásaik. Nem akarunk megjelenésnek a letölthetõ változata a játék túl nemsokára. Ideálisan, megtörténne párhuzamos egyenesben kiskereskedelmi forgalmazással. Reméljük mindezt a fáradozást (és várakozás) fogsz értékeset ez ezet az elsõ játék jelentkeznek-e SCS ami jól legyen forgalmazott Európán át.

Köszön te türelemnek,

Ennyit tdott a fordítógép 😄😄

Attila56
Forditsa le valaki....bátor jelentkezõket várunk 😄 😄

gumikacsa
Bus Driver News
I got email from Pavel Sebor (SCS Software) 2 weeks ago. I am sorry for delay in posting this message. I was away home some days... Please look at fragment of fresh information from SCS Software:

Bus Driver is completed - the game is done and waiting for release! SCS Software is currently negotiating for retail distribution of the game in many countries (including Poland :-) ), but these negotiations take time, and it will take more time for the publishers in various countries to prepare and manufacture localized editions of the game.

ÉS A FORRÁS:

PLease find email form Pavel Sebor (SCS Sotware)

Jarek,

Sorry for being silent for so long, I have been extremely busy in the past few weeks or even months. I know I owe you the answers to the interview.

Bus Driver is completed - the game is done and waiting for release!

But things are complicated when it comes to releasing it. We are currently negotiating for retail distribution of the game in many countries (including Poland ), but these negotiations take time, and it will take more time for the publishers in various countries to prepare and manufacture localized editions of the game. We do not want to release the downloadable version of the game too soon. Ideally, it would happen in parallel with retail distribution. We hope all this effort (and waiting) will be worth it - this is the first game developed by SCS that should be well distributed across Europe.

Thanks for you patience,

Pavel

Attila56
Ti gyereke.Ha valójában Márciusban jön akkor én nem gyõzõm kapkodni a fejemet 😄 😄
Mert ott lesz a Test Drive Unlimited meg ez is....húúha...kemény dió lesz 😄

TheGOro
Reméljük a legjobbakat

http://GOro.hu

Attila56
jah.Meg pár hír a játékról......vagyis csak kép 😄