Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
[/url][/img]
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
2. ne hirdess <#3555>#3555>
3. ne spammelj
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#falbav>#falbav>
nem rég regisztráltam az oldalra. sztem nagyon jo a bus driver de lenne vele egy kis gondom. régen mikor fenn volt eltudtam inditani és 1 hete mikor ujra lett installálva a gépem azota nem tom elinditani kiirja a következõt : We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. please consult the game manual for known workarounds that might improve the game' s compatibility with your hardwear.
Lécci ha tudtok segítsetek!!!
Gépem : Pentium 4
2000GHz
256 Mb RAM
Videokáartya: RADEON 9200 SE Family
2×40 Gb vinyo
elöre is kösszi
nem tudtok vmi jó linket??
köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hogy lehet feltörni a demot???
köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Azt hogy csináltad? 😄
Próbáld meg magyarositasitani vagy szerezz egy angol fájlt hátha segít az 😊
Nekem nagyon tetszik csak sajnos eléggé szaggat.
Ha a grafikát le akarom venni pontosan miket kéne, mert lengyelbõl nem vagyok túl jó? 😊 (gondolom csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy lengyel verzióm van)
Köszi!
Most kezdtem a játékot, kérdésem a következõ lenne:
A megállók nevei fel vannak valahol tüntetve? Illetve, van valahol menetrend?
Köszi a válaszokat!
Renault magnum http://kamionszim.hu
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh