Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hivatás az Életért!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hivatás az Életért!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Hivatás az Életért!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#duhos2>#duhos2>
Hivatás az Életért!
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Ok let's put this too rest cause it's getting old fast if your still wondering if you buy the demo version will there be a dash veiw inside the buses the answer is no.
The only way we will get dashboards inside the buses is if some finds out how too change the cams, Or if Sabre makes a addon pack that includes inside dashboard view.
Renault magnum http://kamionszim.hu
a többi (hang, menü) nekem mellékes.
Amúgy nekem csak akkor szaggatott, amikor indexnél nagy forgalomban kijött a tükör.Egyébként jól megy.
És sztem is minden busznak más a hangja.
Én azt kaptam, amit vártam.Csak a nézet, és az egér hiányzik.😞((((((((
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Suzuki Swift GL 1.3
Csá!