3362
-
Hősök #2001 Hello..
és az miért lehet hogy trymedia mappám?:(...se application mappám?..fura..köszi
! -
kerbal #2000 Nekemse megy -
dzoli93 #1999 hát nemtom de én várok csak sajnos nemtom hogy mikor lessz fent a torrenten ha látjátok akkor szoljatok mert elakadtam a videóban.
-
K Ace #1998 Mondom ez nem baj. Elindítod, bejön a "vedd meg" képernyő bezárod, már látod is a registry változásokat. -
rumanmark #1997 valaki tud segiteni????please -
rumanmark #1996 mert ha letörlöm és újra feltesze ekkor azt írja ki hogy vegyem meg a játékot és nem bitom elinditani ahogy a videóba van!!!!!! -
rumanmark #1995 és akinek már teljesen lejárt az 1 óra az most mit tud csinálni?????
-
#1994 huuhh, nekem még tizenöt perc maradt, aztán tököltem most vele és megy(Y)
énis a #1991-ben lévő dolgot basztam el:)
kössz KidZek, megyek BD-zni:D:D -
#1993 jeah,működik! tényleg megy lejárttal is.
köszi a segítséget -
dzoli93 #1992 de mennyire nincs messze:(:(:( -
K Ace #1991 Ha lejárt az 1 óra az nem baj. Mondom nekemis lejárt, mégis sikerült. A legtöbben abba a hibába esnek bele, hogy mikor írod a parancsfájlt, a sok reg delete-vel akkor figyeljétek meg az alsó sorokat. Ott ugy van írva, hogy reg delete és alá vannak írva a kulcsok. És ott sokan entert nyomnak, hogy alá írja. Valójában ott is space-t kell nyomni, csak be volt kapcsolva a hosszú sorok tördelése opció, ezért került alá. Ja és a legvégén a trymedia mappát is töröljétek ki, ahogy a videó mondja, mer azis fontos. -
#1990 Én is megpróbáltam a videó szerint, de nem sikerült.Gondolom én is azért, mert már nem tudtam elindítani, mert lejárt az egy óra.:-(Nem baj,mostmár nincs messze a korlát nélküli:-))))))) -
#1989 Lol, ne szerencsétlenkedjetek már. Leírtam már az 1967-es hsz-ben mit kell tenni. Nem az a baj amit te írtál. -
#1988 Most is teljes verzióval játszok. -
#1987 Lol. De hülye vagyok, a nagy hévben magyart írtam angol helyett.:D:D:D
Szóval úgy hangzott volna, hogy a magyarok többsége nem tud angolul. -
dzoli93 #1986 Szóljon valaki ha látta a free full verziót.kössz. -
#1985 Sajna ez a gamma nem éri meg a szarakodást -
dizzy #1984 2x csináltam végig azt a videot szó szerint, amit betettek itt az elöttem szólók, de hiába..
nekem is lejárt a korlát már, elinditottam, de ugye nincs start free trial, igy magát a játékot nem lehetett elinditani, gondolom itt a baj. -
#1983 a magyarok nagy része nem tud magyarul?:D
Szerintem tudunk. Sőt a többség még angolul is:) -
Myster X #1982 vamooban baromi jó játék :D:D sőt csodas :D -
dzoli93 #1981 ha valakit érdekel
-
dzoli93 #1980 meg jelent a Teljes verzió www.busdrivergame.com/buy.php
-
#1979 -t lehagytam:D -
#1978 Nézd meg a videó! -
DanikaIV #1977 Helló nekem is bejön a játék de, hogy kell hogy a demoval megint tudja 1 órázgatni? -
#1976 Na csak állítsd le magad szépen.:D Itt a magyarok nagy része nem tud magyarul és a videó ezerszel többet segít mint ez a leírás. Az amúgy igaz, hogy nem magyar találta fel. -
#1975 nagy tudás kellett hozzá...
ezt a fórumot én is megtaláltam, csak időm nem volt vele tökölni -
#1974 Nézd meg jobban, azt nem neked írtam. -
#1973 azt eleve nekem írtad :) -
#1972 Neked is ajánlom a 1967-es választ. -
#1971 Nem az akit te írtál. -
#1970 Szívesen. Csak aztán okosan.;) -
#1969 Nem nehéz megcsinálni, csak időigényes. -
#1968 Értettem! Köszi a választ!!! ;) -
#1967 Figy. Amikor a videó kéri, hogy indítsd el a játékot akkor annyit tégy, hogy elindítod a busdriver exét és kész aztán az x-el bezárod. És így teljesült amit a videóban kért a haver. Aztán csinálod tovább azt amit a videóban kérnek. Nekem se volt már meg az 1 óra mikor a videó elkészült. Mégis meg tudtam csinálni. Szóval nem lehetetlen. -
#1966 Le lett már korábban írva, hogy nem lehet leszedni még. -
#1965 Én nem szarakodtam és mái napig megyek a játékkal teljes 1 órát. Aztán újból megcsinálom az 1 percet igénylő folyamatot és újból megyek vele. -
#1964 Mi bajod? Nem teccik vmi? Csak megkérdeztem h honnan lehet leszedni mert nem találtam rá hszt.... -
#1963 lol -
#1962 Pontosan ahogy írod.;) Barátom csinálta a videjót.:D Fura, hogy még csak most jöttök rá.:D