3362
  • mtpapa
    Akkor az SCS is zmodelerrel csinálta a buszokat? Amúgy ha ilyen ilyen pmg-t készítünk akkor azt nem ismerné fel a BD mert nem olyan mint amit az SCS emberei csináltak?
  • [HUN]FaTaL
    jó lenne ha csinálna pedig, jó game lenne ez ha ki lehetne csreélni a buszokat meg plusz pályákat betenni!
  • gumikacsa
    Nem. PTTM - *.psm fájlokat használt, ezt szintén csak a zanoza modeller tudta megnyitni. A Haulin - *.pmg fájlokat használ, ezt is csak a zanoza modeller tudja megnyitni. A bus Driver is - *.pmg fájlokat használ, de a készítők úgy alakították ki, hogy a zanoza ne tudja megnyitni. Megkérték Oleg-et (a zanoza modeller készítőjét), hogy készítsen hozzá szűrőt a programhoz, de ő azt válaszolta, amit a #1883-ban leírtam. Vagyis hangsúlyozom mégeccer, nincs másik 3D modellező progi, ami meg bírja nyitni ezeket a fájlokat.
  • mtpapa
    Jó igen azt olvastam, tudtam is, de azt mondtad, hogy a BD-nek nem olyanok a fájllai mint a PTTM. Valamivel csak szerkesztették őket nem? Valamelyik program csak megnyitja őket.
  • mtpapa
    Akkor jó.
  • gumikacsa
    csak a zanoza volt, ami ezeket a fájlokat tudta kezelni...
  • TheGOro
    Mikor pb-re felkerült ki is lett beszélve hogy ez csak demo, így nem is seedelik...
  • King of Roads
    nekem is ott állt be :o
    azé állitottam le...
    töltötte v 200-zal, 23 másodpercnél megadta magát, 0,02 kb, fel is szaladt 4 óra fölé..na hogy a ku...
  • mtpapa
    Ez valszeg a bus driver működő változata. Csak annyi a baj torrenttel, hogy az összes 180 valahágy embernek aki elkezdte szedni 99.7%-nál leállt. És nem ment tovább. Ez a torrent nem teljes. Elkezdheti bárki, de teljesen felesleges, mert úgyse fog lejönni senkinek se!
  • peti79
    Vigyázz vele, mert vírusos lehet...
  • King of Roads
    mégjó, h én nem..márcsak tapasztalatból is :o
  • Attila56
    ááá akkor az a demo? :(
    A francba....pedig már kezdtem örülni :( :)
  • kerbal
    pf lol
  • TheGOro
    Bocs, de tanulj meg olvasni, majd számolni!
  • gabi89
    Feltelepítve igenis 182mb :)
  • Attila56
    bocs de a demo nem 182,73 mb....hanem 61 MB :D :D
  • King of Roads
    még jó, h leállítottam XD
  • TheGOro
    A demo kitömörítve...
  • King of Roads
    nem tom mi lehet, de 18 perc és lennvan...
  • hungaro
    Sziasztok!a BitLordba beírtam Bus Driver és ez jött ki Bus Driver 07
    és ez 182.73mb
    Ez már a teljes lehet?
  • Kisvigyori
    JÓ REGGLET!!! csakhogy felébrettél itt derül ki ki nem olvas vissza
  • bepe79
  • CseNo
    Nem mondod?
  • King of Roads
    XDDDDDDDD

nem sűrűn olvasod a topicot igaz??
  • Joel2
    emberek van demó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DEMÓ
  • mtpapa
    A világon létező más modellező progik közül valamelyik csak megnyitja nem? Nem kell leragadni a zmodelernél szerintem.
  • mtpapa
    Hát én akit *ülyének látok azt hívom *ülyének attól függetlenül, hogy kicsoda. Amúgy meg azt én is mondtam, hogy 100% lesz belső nézet mivel senki nem gondolta szerintem, hogy az scs még a világítás kapcsolását is kiveszi a játékból. Én a kamionos játékokra alapozva mondtam azt amit. Amúgy ha a PTTM-ben meg lehetne oldani az ajtónyitást akkor még az lehet jobb lenne mint a BD.
  • King of Roads
    ahogy elképzeled..
  • drot
    jólvan kaptam egy büntető pontot.egykent ez a steve nash gyerek a tdu fórumában is reklámoz.
  • TheGOro
    Ez nem warez fórum!
  • norbiii3
    Hellosztok!
    Valaki tegyen már fel hozzá CRACK-et vagy akinek megvan a teljes game az pls töltse fel és tegye elérhetővé!!!
  • CseNo
    Jaja, erre már én is rájöttem :S :| Mindegy, elvagyok a gyári buszokkal is :]
  • gumikacsa
    "Másrészről nem is tudom ki mondta váltig hogy lesz belső nézet.."

Hát ez bizony inkább én voltam... Mivel a készítők azt nyilatkozták, hogy élethű szimulátort szeretnének készíteni - abban pedig úgy gondoltam, hogy alap a belső nézet. Tévedtem.

Mellesleg nagyon sokan szidják ez miatt az scs-t, degenerált gyerekjátéknak nevezik a játékot.
  • gumikacsa
    A legtöbb dolog amit megígért, megvalósíthatatlan, az Scs úgy csinálta a játékot, hogy ne nagyon lehessen belenyúlni. Sőt a #1883-ban azt is leírtam, hogy nem lesz filter, így buszokat sem lehet majd beletenni.
  • TheGOro
    Nem vagyok a haverod! Őket hülyézheted, már megbocsáss!

Jó lenne, ha tovább olvasnál, hogy még miket írt, mert már a tömörítéssel is gondja támadt, a zseninek... Arról meg nem beszélve hogy eddig még egy képet sem rakott be...

Megigért mindent, amit hallani szeretnének mindazok, akik ezzel a játékkal játszanak. Nem igérgetni kell, azt mindenki tud, és annyit is érnek ezek az igéretek... Ez mindaddig parasztvakítás amíg nem látunk belőle valamit. Én is igérgethetem hogy csinálok választható kameranézetet - próbálkozom is - de ez semmit nem ér mindaddig, amíg nem működik, és senkit nem vígasztal, ha soha nem készül el.

Másrészről nem is tudom ki mondta váltig hogy lesz belső nézet..
  • mtpapa
    Tier 4-nál járok jelenleg. Korábban írták sokan a nagy fékezésnél az utasok sikítását. A tier 3-ban a fegyenc szállító busznál pl. a közlekedési szabályok megszegése nembaj, ha hirtelen fékezek a fegyencek örülnek neki, ujjonganak.
  • mtpapa
    Nem fűt fát ígér, hanem jó lesz amit csinál.
    Ha ez nem kell neked:
    * Egér

* Új aszfalttextúra

* Hosszabb és realisztikusabb útvonalak

* Műszerfalnézet

* Simább fékezés

* Új hangok

* Talán új buszok

* Egy új, nagy pálya

* Nagyobb forgalom

Akkor már sorry de *ülye vagy.
  • TheGOro
    Na én is próbálkozom! :)
  • gumikacsa
    Oleg (a zmodeler készítője) ezt válaszolta a fórumon, ahol páran beírtuk, hogy csinálhatna filter a bus driver-hez:

...no fun from this game for me. also, animation is a must for this game - what so special of driving a bus when doors and wipers don't work.

Resolution: no filter at this moment.
  • gabi89
    Torrenten is terjed ez a marhaság meg a fórumokban is
    Már de nagyon unom
    Vki bannolja ki