3362
-
nyiriz #2041 más=már -
nyiriz #2040 Igen, én úgy csináltam, mert mielőtt nekikezdtem volna elolvastam, hogy ki milyen problémával találkozott, és Ikarus javaslatát végig követtem. A Sorrend is megfelelő volt. Most más f*ngom sincs, hogy mi miatt nem sikerülhetett. :( -
kerbal #2039 **szér nem sikerül már -
#2038 Ez nagyon állat, ilyen pihent agyu gamét :) -
dzoli93 #2037 ha valaki beszereszte valamien letöltéssel a játékot akkor írjon kössz.
-
#2036 a Formátum gomb( a 3.), azon belül az első. -
kerbal #2035 én nem...nekem angolul van. hol találom meg??? -
#2034 Mindenki bekapcsolta a jegyzettömben a sortörés opciót?ÉS space-t nyomott? -
#2033 jólvan, csak segíteni akartam-.- -
dzoli93 #2032 hát kijött a full de nem free.:(:(:( -
kerbal #2031 nekem se megy pedig mindent úgy csináltam -
#2030 Na nemond! Tényleg?! Hát ezt magamtól is tudtam..... vmiért akkor sem megy, de már nem érdekel inkább megvárom még kijön a Full. -
#2029 Először nekem sem ment fel 1h-ra, mert rosszul csináltam a sorrendet. Először kell lefuttatni a *.Bat fájlt, utána letörölni a Trymedia mappát és utána kell visszamáolni az "érintetlen" exe fájlt:)
Nekem így működött. -
Myster X #2028 amien a felhasználó :D -
dzoli93 #2027 az enyémet nem mert én semmit se töltöttem le. -
#2026 szerintem az annyukat megb@$zák, mert fizetős... -
dzoli93 #2025 Találtam 1 oldalt ahonnan limit nélküli verziót lelehet szedni csak nekem vmit kiír.www.torrentreactor.com -
nyiriz #2024 Nem vagy vele egyedül, én is így jártam. :( A bat file jó lett, le is fut rendesen (szóközzel és nem enterrel csináltam, ahogy Ikarus javasolta :)), a Trymedia mappát is kitöröltem, mégis indításkor a nálam már jól megszokott ablak jeleni meg, hogy vásároljak szépen. :) Majd holnap, ill. most már ma megnézem mégegyszer, most már túl nyűgös vagyok hozzá. :) De ha van valami ötletetek, hogy hol ronthattuk még el mi ketten, akkor ne tartsátok titokban. ;) Előre is köszi! -
#2023 Akkor meg mégis magyar volt a feltaláló.:) Ezek szerint akkor a külföldiek használták fel a magyar leírást. -
#2022 hát nemtom, mindegy, én megvárom a limit nélküli verziót... -
#2021 (asszem) ugyanezzel a módszerrel már 2004-ben is több órát játszottunk a pttm demóval, és aki akkor erre rájött, ő magyar volt itt a fórumon, nem emlékszem, ki, még az is lehet, hogy te.. -
#2020 Sztem is.Már játszottam egy órát:-1x-szer, amikor legelőször felraktam
-2x-szer, amikor először feltörtem
-3x-szor, amikor újra feltörtem
-és 4-x szer fogok, ha lejárt a maradt 13 percem, és újra feltöröm.Ha jól emlékszem, akkor eddig ennyiszer 1 órát játszottam, ami =3 órával.:-))))))))))))))
Szóval sok köszönet a gyereknek.:-DDDDDDD
-
#2019 Ott a smile az írásom végén. Láttam kinek válaszoltál és most is azt mondanám amit már korábban neked írtam.:) Írtam már korábban, hogy igaz, hogy erre nem magyar jött rá de te azt is lebecsmérelted, hogy meg lett így csinálva a videó. Szóval szerintem sokat köszönhet mindenki a videó készítőjének. -
dzoli93 #2018 de most ami a videóban van nekem olyan file nincs vagyis vmijen kód.ha tudja vki a problémát szóljon kösszi
-
#2017 üdv!!
megtudjátok mondani hogy miért full sötét a játék ???
köszi
üdv -
#2016 hohoho, mi az, hgy állítsam le magam? megnézted, h mire válaszoltam?
azt írta, h erre egy magyar jött rá, na én erre reagáltam! mellesleg a fórum 2005-ös volt... no comment -
#2015 ren lama.txt lama.bat -
#2014 mentésnél kiválasztod a típusát "minden fájl"-ra és úgy írod be fájlnévnek, hogy pl.:busdriver.bat -
#2013 txt-ből hogy csinálhatok bat fájlt??Mondja már le valaki please :) -
#2012 #2006
a #2001-re meg annyit, hogy az application Data minden gépen megvan, csak relytett mappa:P -
#2011 Császtok!
Megcsináltam a videóban elhangzottakat. Faszául össze is jött a bat fájl. Le is fut. De én nekem már lejárt a Triál időszak. Úgy ahogy azt a videóban is elmondták h ha ne adj isten lejárt a próbaverzió akkor szedd le és tedd fel ujra. Namost Én ezt megcsináltam és mind hiába. Így is az a tetűláda hír fogad h vásároljam meg a gémet XY összegért. Van rá vmi megoldás? A választ előre is köszi!! -
#2010 Nekem sem volt már egy másodpercnyi időm sem, mégis sikerült(csak először az entert nyomtam a jegyzettömbe, nem pedig szóközt):-))))) -
#2009 Kiráááááály!!!Végre sikerült megcsinálni, és megint lejátszani az 1 órát.Ilyenkor mit kell csinálni?Újra kell rakni és az eredetivel felülírni?Mert a sima felülírás nem oldotta meg a problémát:-))))))) -
#2008 Ez így van ahogy mondod. Mindenkinek saját maga kell megcsinálnia. -
#2007 Na ugye, itt az élő példa, hogy olyan is megcsinálta akinek nem volt 1 órája. Nekem se volt 1 órám, sőt már semennyi időm nem volt, mégis megcsináltam. -
#2006 Mindenki tévhitben él, istenem meddig kell még itt magyaráznom. Na akkor neked is elmondom, hogy már leírtam kétszer mi a *aszt kell csinálni. Aki ezek után se tudja megcsinálni az meg is érdemli, hogy *ülye. Leírtam már a 1967-es és a 2005-ös válaszaimban, hogy kell. Most már rajtatok a sor, csináljátok meg. -
#2005 Szia. Ha már fent van a game, uninstallálod és újra felrakod. Aztán a busdriver.exe fájlt lemásolod ahogy a videó kéri. Aztán csinálod azt amit a videóban kérnek. Amikor suexid azt kéri, hogy indítsd el a játékot akkor egyértelmű, hogy nem tudod elindítani mert már leját az 1 óra. Ilyenkor csak annyit kell tenni, hogy elindítod, kiírja, hogy lejárt a trial idő aztán meg az x-el bezárod és csinálod tovább amit a videóban kell. Ha kész akkor minden 1 óra után annyit kell csinálni, hogy elindítod a batot, törlöd a trymedia mappát onnan ahonnan a videóban kérik, és bemásolod a korábban már elmentett exe fájlt oda hol a használt van, felűlírva vele a régit és újból lesz 1 órád. -
nyiriz #2004 Ikarus!
Lenne egy-két kérdésem. Még nem próbáltam ki semmit, mert munkahelyen vagyok, csak elméletben próbáltam végigjátszani a crackelést. Jól gondolom azt, hogy akiknek már lejárt az egy órájuk, ehhez a töréshez fel kell telepíteni újra a játékot, hogy zsír új exe-nk legyen? Mert ugye kéri, hogy mentsük el az exe-t, amiben még 1 óra szerepel, és a végén másoljuk vissza a megbuherált helyére.
A másik, hogy ezt minden egy óra lejárta után el kell játszani? Vagy csak 1x kell?
Előre is köszi! -
K Ace #2003 Nem lehet, mer minden gépen más az azonosító. -
dzoli93 #2002 de most aki megbirta csinálni nemtudja valahova felrakni vmi oldalra?ha igen kössz de mind1 mijen oldalra.