3362
  • nyiriz
    más=már
  • nyiriz
    Igen, én úgy csináltam, mert mielőtt nekikezdtem volna elolvastam, hogy ki milyen problémával találkozott, és Ikarus javaslatát végig követtem. A Sorrend is megfelelő volt. Most más f*ngom sincs, hogy mi miatt nem sikerülhetett. :(
  • kerbal
    **szér nem sikerül már
  • bricsi01
    Ez nagyon állat, ilyen pihent agyu gamét :)
  • dzoli93
    ha valaki beszereszte valamien letöltéssel a játékot akkor írjon kössz.
  • garam93
    a Formátum gomb( a 3.), azon belül az első.
  • kerbal
    én nem...nekem angolul van. hol találom meg???
  • garam93
    Mindenki bekapcsolta a jegyzettömben a sortörés opciót?ÉS space-t nyomott?
  • zeli
    jólvan, csak segíteni akartam-.-
  • dzoli93
    hát kijött a full de nem free.:(:(:(
  • kerbal
    nekem se megy pedig mindent úgy csináltam
  • jamesbond691
    Na nemond! Tényleg?! Hát ezt magamtól is tudtam..... vmiért akkor sem megy, de már nem érdekel inkább megvárom még kijön a Full.
  • zeli
    Először nekem sem ment fel 1h-ra, mert rosszul csináltam a sorrendet. Először kell lefuttatni a *.Bat fájlt, utána letörölni a Trymedia mappát és utána kell visszamáolni az "érintetlen" exe fájlt:)
    Nekem így működött.
  • Myster X
    amien a felhasználó :D
  • dzoli93
    az enyémet nem mert én semmit se töltöttem le.
  • King of Roads
    szerintem az annyukat megb@$zák, mert fizetős...
  • dzoli93
    Találtam 1 oldalt ahonnan limit nélküli verziót lelehet szedni csak nekem vmit kiír.www.torrentreactor.com
  • nyiriz
    Nem vagy vele egyedül, én is így jártam. :( A bat file jó lett, le is fut rendesen (szóközzel és nem enterrel csináltam, ahogy Ikarus javasolta :)), a Trymedia mappát is kitöröltem, mégis indításkor a nálam már jól megszokott ablak jeleni meg, hogy vásároljak szépen. :) Majd holnap, ill. most már ma megnézem mégegyszer, most már túl nyűgös vagyok hozzá. :) De ha van valami ötletetek, hogy hol ronthattuk még el mi ketten, akkor ne tartsátok titokban. ;) Előre is köszi!
  • mtpapa
    Akkor meg mégis magyar volt a feltaláló.:) Ezek szerint akkor a külföldiek használták fel a magyar leírást.
  • Schwarz
    hát nemtom, mindegy, én megvárom a limit nélküli verziót...
  • gumikacsa
    (asszem) ugyanezzel a módszerrel már 2004-ben is több órát játszottunk a pttm demóval, és aki akkor erre rájött, ő magyar volt itt a fórumon, nem emlékszem, ki, még az is lehet, hogy te..
  • garam93
    Sztem is.Már játszottam egy órát:-1x-szer, amikor legelőször felraktam
    -2x-szer, amikor először feltörtem
    -3x-szor, amikor újra feltörtem
    -és 4-x szer fogok, ha lejárt a maradt 13 percem, és újra feltöröm.Ha jól emlékszem, akkor eddig ennyiszer 1 órát játszottam, ami =3 órával.:-))))))))))))))
    Szóval sok köszönet a gyereknek.:-DDDDDDD
  • mtpapa
    Ott a smile az írásom végén. Láttam kinek válaszoltál és most is azt mondanám amit már korábban neked írtam.:) Írtam már korábban, hogy igaz, hogy erre nem magyar jött rá de te azt is lebecsmérelted, hogy meg lett így csinálva a videó. Szóval szerintem sokat köszönhet mindenki a videó készítőjének.
  • dzoli93
    de most ami a videóban van nekem olyan file nincs vagyis vmijen kód.ha tudja vki a problémát szóljon kösszi
  • norby1007
    üdv!!
    megtudjátok mondani hogy miért full sötét a játék ???
    köszi
    üdv
  • Schwarz
    hohoho, mi az, hgy állítsam le magam? megnézted, h mire válaszoltam?
    azt írta, h erre egy magyar jött rá, na én erre reagáltam! mellesleg a fórum 2005-ös volt... no comment
  • Schwarz
    ren lama.txt lama.bat
  • zeli
    mentésnél kiválasztod a típusát "minden fájl"-ra és úgy írod be fájlnévnek, hogy pl.:busdriver.bat
  • Attila889
    txt-ből hogy csinálhatok bat fájlt??Mondja már le valaki please :)
  • zeli
    a #2001-re meg annyit, hogy az application Data minden gépen megvan, csak relytett mappa:P
  • jamesbond691
    Császtok!
    Megcsináltam a videóban elhangzottakat. Faszául össze is jött a bat fájl. Le is fut. De én nekem már lejárt a Triál időszak. Úgy ahogy azt a videóban is elmondták h ha ne adj isten lejárt a próbaverzió akkor szedd le és tedd fel ujra. Namost Én ezt megcsináltam és mind hiába. Így is az a tetűláda hír fogad h vásároljam meg a gémet XY összegért. Van rá vmi megoldás? A választ előre is köszi!!
  • garam93
    Nekem sem volt már egy másodpercnyi időm sem, mégis sikerült(csak először az entert nyomtam a jegyzettömbe, nem pedig szóközt):-)))))
  • garam93
    Kiráááááály!!!Végre sikerült megcsinálni, és megint lejátszani az 1 órát.Ilyenkor mit kell csinálni?Újra kell rakni és az eredetivel felülírni?Mert a sima felülírás nem oldotta meg a problémát:-)))))))
  • mtpapa
    Ez így van ahogy mondod. Mindenkinek saját maga kell megcsinálnia.
  • mtpapa
    Na ugye, itt az élő példa, hogy olyan is megcsinálta akinek nem volt 1 órája. Nekem se volt 1 órám, sőt már semennyi időm nem volt, mégis megcsináltam.
  • mtpapa
    Mindenki tévhitben él, istenem meddig kell még itt magyaráznom. Na akkor neked is elmondom, hogy már leírtam kétszer mi a *aszt kell csinálni. Aki ezek után se tudja megcsinálni az meg is érdemli, hogy *ülye. Leírtam már a 1967-es és a 2005-ös válaszaimban, hogy kell. Most már rajtatok a sor, csináljátok meg.
  • mtpapa
    Szia. Ha már fent van a game, uninstallálod és újra felrakod. Aztán a busdriver.exe fájlt lemásolod ahogy a videó kéri. Aztán csinálod azt amit a videóban kérnek. Amikor suexid azt kéri, hogy indítsd el a játékot akkor egyértelmű, hogy nem tudod elindítani mert már leját az 1 óra. Ilyenkor csak annyit kell tenni, hogy elindítod, kiírja, hogy lejárt a trial idő aztán meg az x-el bezárod és csinálod tovább amit a videóban kell. Ha kész akkor minden 1 óra után annyit kell csinálni, hogy elindítod a batot, törlöd a trymedia mappát onnan ahonnan a videóban kérik, és bemásolod a korábban már elmentett exe fájlt oda hol a használt van, felűlírva vele a régit és újból lesz 1 órád.
  • nyiriz
    Ikarus!
    Lenne egy-két kérdésem. Még nem próbáltam ki semmit, mert munkahelyen vagyok, csak elméletben próbáltam végigjátszani a crackelést. Jól gondolom azt, hogy akiknek már lejárt az egy órájuk, ehhez a töréshez fel kell telepíteni újra a játékot, hogy zsír új exe-nk legyen? Mert ugye kéri, hogy mentsük el az exe-t, amiben még 1 óra szerepel, és a végén másoljuk vissza a megbuherált helyére.
    A másik, hogy ezt minden egy óra lejárta után el kell játszani? Vagy csak 1x kell?
    Előre is köszi!
  • K Ace
    Nem lehet, mer minden gépen más az azonosító.
  • dzoli93
    de most aki megbirta csinálni nemtudja valahova felrakni vmi oldalra?ha igen kössz de mind1 mijen oldalra.