3362
  • gumikacsa
    A játék teljes magyar nyelven jelent meg nálunk, kb 1000-2000 ft körül meg lehet vásárolni. Bár itt az sg-sek körében nem divat az eredeti szoftver....
  • BB7
    A játék angol! -.-
    Boltban....
  • lecsoforever
    ha magyarositást nem is akor valamit ami angol nyelvé teszi a játékot??
  • Aquir
    denincs :|
  • lecsoforever
    valakinek van ehez kiegészitöje uj mapok buszok vagy valami mert jo lenne!
  • Aquir
    nem valószínű
  • Vis Mayor
    Üdv!

van más térkép a játékhoz?
  • Aquir
    trollkodás :|
  • Garrett27
    volt és létezik ilyen, de mire megkaptam annak idején a letöltés címét, már az nem létezett..
  • Garrett27
    ezt sajnos nem lehet kikerülni szinte egy fórumon se :/
  • lecsoforever
    Sziasztok pár soral lejeb valaki aszt irta csinál 1 pach et kamera nézet stb magyarositás ijesmi!!aval mivan??vagy csak kamu az egész???
  • BB7
    Pedig azt hittem...
    De, akkor sem értem, hogy miért sz@rják össze az össze tápigot!
  • Garrett27
    bb, ez nem a "kié az utolsó szó" tápig
  • BB7
  • Tasiáron
    estfsddsg
  • BB7
  • R420
    Na háló!
  • kukorica
    rádió.
  • kukorica
    és rtdió nincs benne?
  • BB7
    Igen! Vannak esős/havas/napsütéses/esti pályák!
  • kukorica
    Azt szeretném megkérdezni, hogy változik-e az idöjárás? Vagy hol kell beállítani?
  • Patiszon000
    nekem sokszor 23-búl nem tud 24-re váltani...:(
  • lecsoforever
    Bus Simulator Magyar nyelven! megvan eredeti dvd én!!XD
  • BB7
    Lőjetek fejbe! MOST!!!! MOOO000ST! Könyörgöm! Nem bírom!
    1: DualPost: 2egymásutáni post [HSZ=HozzáSzólás] ugyan attól a felhasználótól! SG-n ez még elnézett, mert nem lehet szerkeszteni a HSZed! De ugyanazt leírni kétszer! MINEK? Ha 1* nem reagálnak, akkor 2*ra se fognak, csak felb@szod a másik agyát és utálni fognak 1idő után!
    2: THX DEL: Magyarul: Köszi! Törölhető! -.-! Értelmes HSZre lehet reagálni ezzel!
    3: OFFolás? Hogy kell csinálni! Lecso! Neked a HSZeid 99%a OFF! És sztem 99%, h. alreg vagy! Bár már mondtad nekem, h. nem! De mind1!
    OFFolás:"Amikor pl. egy fórumban teszel egy hozzászólás, ami abszolút nem a fórum témájának megfelelő. Ilyenkor off vagy.
    Arra a fórumra mondjuk, hogy szétoffolt, amiben a beszélgetés már abszolút nem arról szól, amit a címe mutat, illetve amiről eredetileg szólnia kellene."

Ez is OFFnak számít! Tehát hagyjátok abba! Köszi! 2* nem mondom el!
  • lecsoforever
    egy noob kérdés lesz oké mi az off olás??????????????és hogy kell???XD
  • Adi200
    DualPost THX DEL az egy kiegészítő szerintem !! okééés ???
  • BB7
    Haggyuk! Ne OFFolj! Az rossz dolog! Érteeem?
  • lecsoforever
    .és mi az ?
  • BB7
    DualPost THX DEL
  • lecsoforever
    belsö l nézet l vagy valami kiegésztö vagy hungarositás van?google nem adot ki semit
  • Adi200
    Aki tud magyarositást a játékhoz az írjon

Előre is köszi !
  • Adi200
    Én se találok !
  • lecsoforever
    belsö nézet vagy valami kiegésztö vagy hungarositás van?google nem adot ki semit
  • jel113
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném abban hogy a buszon lévő SCS TRANSPORT feliratot hogy lehet átírni?Addig eljutottam hogy a tot.com.-ban átírom az scs.-t rar.-ra megnyitom amit kell(de előtte már a képet amit be szeretnék DXTBmp-vel dds.-re módosítom)berakom.Megkérdezi hogy felülírom "name1"-et hát persze.Végeztem,a rar.-t visszaírom scs.-re és kész.Elindítom a játékot,az SCS helyett meg egy lila sáv van ott.
    Légyszi ha tudtok segítsetek!
    Köszi!

• DXi13
    Mérföld per órát mutat sztem mert úgy már reálisabb érték...
    a kanyarodás az fura tényleg és a fék is zavaró esetenként:)
  • BB7
    Nagyon le van blokkolva a busz max. sebessége és nem is annyira élethű! Bus Driver és NEM Bus Simulator! :S Ez van!
  • Aquir
    csak néha van olyan és nem tehetsz semmit xD
    annyit tudok hogy ha pl. gyorsabban kanyarodva hajtasz rá az emelkedő utcára egy kereszteződésből akkor nagyobb az esély hogy váltani fog mert gyorsabb vagy akkor
  • DXi13
    mármint nekem is bevált csak nem rögtön hanem 1 picit játszik h 3-4 3-4 3-4 és vmikor már dühítő:D
  • lecsoforever
    öö.nekem mindig jol vált de hegymenetnek lassu nem nézem hogy hoggy vált de ez egy busz+ meg nem igen vanak it aktiv forumozok hogy valaszt adjanak neked.
  • DXi13
    Sziasztok!
    Még új vagyok itt!
    Nektek is úgy megy a busz h amikor 3-ból 4-be akar váltani az nem mindig sikerül? (hegyre felfele menet meg soha)Tudtok vmi módszert rá vagy vmi mást ami ezt a "hibát" kiküszöböli? (a nagyobb lendületen kívül)
    Előre is köszönöm:)