3362
-
Truckpol fórumon csinálja 1 ember -
#2320 pályaszerkesztő? O_o -
#2319 -
PSP 007 #2318 egész jo ez a pályszerkesztö de pl embereket meg megállokat hogy tudok csinálni? -
#2317 én simán leszedtem a cracket, bemásoltam és angol.Nemtudom minek nektek a lengyel:/ -
#2316 vagy ha valaki azt megtudná mondani hogy hogy kell magyaritani akkor azt is megcsinálnám mert van 1 lengyel barátom akivel meg tudnánk csinálni -
#2315 hali
felraktam a gamet és csak az a gondom vele hogy nem angol verzio hanem nem tom mien nyelven van és ha tud valaki rá megoldást hogy angol legyen akkor lécci írjon (nem olvastam vissza) -
#2314 Köszi, a hsz. után nem sokkal nekem is eszembe jutott, csak épp játszottam a gémmel:-DDDDDDDDDDDD -
norbiii3 #2313 Nincsmit, aki még nem figyelt elmondom mégegyszer:
Írjátok be: www.torrent.eval.hu
Ott a keresőbe, hogy Bus Driver, három találatot kiad, és ami mögött azvan, hogy Full version az a jó game!
Nem angol nyelvű,mert Polski, de teljesen tökéletes! -
#2312 Segítesz?
rendszergazda:LeWyTy www.kamiongames.gportal.hu
Társat keresek egy kamionos oldal karbantartásához én is segítenék neki de egyedül szar [email protected] küldj e-mailt ha érdekel.Vagy vegyél fel msn-re. -
#2311 DEL, BAN, KICK, KILL -
PSP 007 #2310 remélem megy :D -
PSP 007 #2309 kösz -
#2308 config.cfg megnyit (C:\Documents and Settings\Akyyy\Dokumentumok\Bus Driver\)
uset g_console "0"
ezt a sort keresd meg, és írd át erre:
uset g_console "1"
Ezután a főmenüben nyomd meg a 0-t, és ott lesz a konzol.
beirod hogy
edit
és kész. a mentés, saját pályán játszás, stb, nemtom hogy müködik mert itt elég bonyolult, tán a többi játéknál egyszerűbb.. -
#2307 Elmondod, hogy hogyan?ÉS hogy hol kell? -
#2306 dehogy ahogy látom mindenki nagyon duruzsol. -
#2305 kössz Norbiii a tippet.Én is ma keresgéltem egy unaloműző játékot a www.moobs.hu-n és rátaláltam a játékra ami bevallom eléggé izgat -
#2304 Lehet, én több nap alatt csináltam, mert egy idő után meguntam mindig. -
#2303 Én is így vagyok vele.Kerestem is, de nem találtam (meg).Pedig a várost tök szívesen megcsinálnám.:-(((((((((( -
#2302 -
#2301 mosmá csak az a baj hogy rövid a játék -
#2300 sztem meg ahol két gép is van, feltörés nélkül simán. -
#2299 sztem másfélóra alatt kilehet ezt játszani. nem? -
#2298 jaja , csak se menteni nem tudtam benne, se mást, de láttam te csináltál a többi kamionos játékhoz pályát nemtudom, hogy ehez sikerülhet csinálni:S. amíg nem erősít meg valaki hogy müködik, lehet pályát csinálni addig nem is akarok szenvedni vele:)
pedig ha lehetne, megcsinálnám először a város legrövidebb buszvonalát, majd szépen sorba a többit, kész lenne a város, majd jöhetne a helyközi járatok XDDDDD ) -
davos80 #2297 Jólvan szakiskola,köszi,sajnos nem vagyok gyakori fórumolvasó,nem is járok itt -> nem vagyok tájékozott.Gondoltam valaki leírja.Köszi,de nem neked. -
Cormac #2296 http://www.busdrivergame.com/ -
#2295 egy képet betolnátok? megnézném hogy érdemes-e leszedni... htx -
#2294 van, szokásos módon indítható -
#2293 Egész jó kis játék, csak így natúran cseppet rövid; nem tud vki modoló csapatok oldalait? vagy vmi infót, hogy mik várhatók? -
#2292 Akkor már csak a modolásban van a remény. -
#2291 Nincs pályaszerkesztő. -
#2290 és pályaszerkesztő is müxik? -
#2289 Itt a pont.;) Felraktam a crack-et és működik. Már amióta a videós dologgal megcsináltam, azóta is mentem vele sokat. Ma meg már végig is vittem a gamét.:) -
#2288 Igen, kormánnyal jobb.;) -
#2287 lol:D -
#2286 Azzal tényleg jó lehet -
#2285 mosthogy kormánnyal is tudom irányítani nem is olyan rossz játék -
#2284 ha egy óra alatt eljutsz a tier5ig (a batos crackkel több óra alatt) akkor végig viheted a játékot... -
#2283 milyen összes pálya te agybeteg? :D :D :D
Egy pája van..nincsen free room,meg stb.ugyanaz mint a demo....elmondták itt lejebb,csak olvasnod kéne -
mernokur #2282 de de..