3362
-
#2361 meg megpróbáltam beleírni mindent amit csak tudok.Tudom hogy alapból hülye ötlet volt ez az egész,meg az is hülye ötlet volt hogy html-ben csinálhassam :S :S
De lényeg a lényeg.Ez szerintem BÉTA verziónak csak-csak megfelel :) -
#2360 jah igen...majd egyszer :D :D :D
Egyébként nemtom hogy így eggyelőre jó lesz-e.Csak ugyebár nem ált össze a html-ben aztán nemtom mit kezdjek vele.A forrásokba ugyanígy van...... -
#2359 "el lesz készülve" -
PSP 007 #2358 lol -
#2357 elnézést a sok helyes írási hibákért.De felelőséget nem válalok -
#2356 Most amúgy lehet hogy hülének néztek,de én készitettem egy FAQ-t.Tujdom hogy fölösleges volt,mert szinte még semmi sincsen hozzá,de azért ez egy BÉTA verziónak eggyelőre jó :)
És most íme a FAQ:
Sziasztok.Ez itt a Bus Driver FAQ-ja. :)
1.Mikor jelent meg a játék?
2007.Március 30.
2.Milyen grafikai motorral megy a játék?
Prism3d
3.Kapható Magyarországon is majd a Bus Driver?
Igen,emléletileg igen.A www.galaxisnet.hu -n megnézheted!
4.Nincs kedvem megvenni,interneten van valami warez verziója?
Van.Van egy Lengyel,és van a Demo amihez van crack.Ha a demo-t szeded le és megcrackeled akkor nem 60 perces demo-t kapsz hanem egy full versionos Bus Drivert.
5.A játékot honnan tudnám leszedni?
A demo-t a hivatalos oldalon megtalálod.De csak 60 perces a játékidő.:
http://busdriver.topware.pl/
A demo feltöréséhez a cracket meg itt találod:
http://www.speedyshare.com/639370310.html
6.Mi a gépigénye a Bus Drivernek?
Minimum Konfiguráció:
- Windows XP z zainstalowanym DirectX 9.0c
- Procesor z zegarem 1 GHz
- 256 MB pamiêci RAM
- Karta graficzna zgodna z OpenGL 1.3, 32 MB pamiêci i sprzêtow± obs³ug± funkcji T&L
- 300 MB wolnego miejsca na dysku
Ajánlott Konfiguráció:
- Windows XP z zainstalowanym DirectX 9.0c
- Procesor z zegarem 1,5 GHz
- 512 MB pamiêci RAM
- Karta graficzna zgodna z OpenGL 1.5, 128 MB pamiêci i sprzêtow± obs³ug± funkcji T&L
- 300 MB wolnego miejsca na dysku
- Karta d¼wiêkowa zgodna z DirectX 8
- Opcjonalnie gamepad lub kierownica zgodne z DirectX 8
7.Kiegészitők vannak a játékhoz?
Igen vannak,sőtt még készülnek is bőségesen.Lesznek kameranézetek is,és újj buszok,skinek,mappok....
Ezeket az alábbi oldalokon tudhatjátok meg:
http://www.3dartpol.da.ru/
http://download.truckerfan.de/index.php?ENGINEsessID=b4c312b99f67dba464b492a2084cc44f
8.Patch van hozzá?
Sajnos még nincs.De úgy tudjuk hogy készül hozzá patch :)
9.Magyarositás van hozzá?
Nincs.De majd idővel az is el lesz készülve. -
#2355 elmenteni elmentei de kiirja betötkléskor felül hogy
[fs] Unable to open file for reading (/map/nev.mbd)
Error loading map /map/nev.mdb
-
#2354 egy kérdés: mivan a 3dartpool-al? :(
Mert lehet van azóta rajta valami újj kieg.vagy valami..és szeretem nézni hátha valami újdonság van rajta :) -
#2353 én is csinálnék ha tudnám hogy hogy kell utat letenni meg stb...... :D :D :D :D -
#2352 mindneki megcsinálja a saját városát, madj szépen "összekötjük" :D:A:DSA:ASD:XA -
#2351 mér nem motnad hamarébb, mek is szerkeszteni XDDDDDDDDD -
#2350 nem én mondtam :D :D
Én is csak kérdeztem hogy milyen összes pálya?Csak egy pálya van.....szóval nem én mondok ilyen lámaságokat :) -
Myster X #2349 magyarul hadjam a pibe ? :D -
#2348 sehogy... gondolom a küldetések helyszíneit (pl buszmegállók) nem fogja megtalálni a játék, egy nagy büdös prism3d error lesz belőle -
#2347 megjelennek azok, csak ha teljesképernyős módban indítod alt+tabbal át kell váltani, ezért ilyenkor célszerű ablakban indítani -
#2346 nehéz használni, sokmindenre kell figyelni... -
#2345 milyen összes pálya??? egy darab város van, különböző küldetésekkel (ami helyett persze lehet újakat írni) -
Myster X #2344 menteni sem tudok de mér ?:s -
Myster X #2343 amit késziitettem nagy nehezen egy fél centsi palyat, hogy toom kiprobalni ?:D -
#2342 Ohh thx -
Myster X #2341 kisképernyőben csináld nagyba nekem is ez volt :s -
#2340 Nálam a dialógus ablakok nem szeretnek megjelenni, így a mentés betöltés, és a configurálás is... -
#2339 szerintem csak nekem -
Myster X #2338 kiprobaltam az editort azt nehéz használni vagy csak nekem ?:D -
#2337 akkor milyen újj pálya vagy összes pálya? :D :D -
PSP 007 #2336 bemész ide: dokumentumok\neved\bus driver\ megnyitod a config.cfg-t az uset g_console "0"-át átirod 1re igy lesz uset g_console "1" <- menüben lenyitod a 0 billentyqvel bal felsö sarok a billen :DDDDD és beirod hogy edit.. ennyi :D -
#2335 valami link vagy ilyesmi?:/ -
#2334 nincs -
PSP 007 #2333 aha xD -
#2332 én nem vágom ezt az újj pálya dolgot......azt tom hogy 4-5 tieres van(ahol különböző buszokkal lehet menni).....van azon az egy pályán kivül más pálya is vagy mi? -
#2331 igen elmenti, létre kell hozni egy base nevű mappát a játék telepítési mappáján belül, asszem convoyban, vagy haulinban volt ugyanígy -
bajusza #2330 Leszedtem a game-t, ki is próbáltam azonnal (crack-elt demo). Nagyon szuper lett a játék, lehet mostmár "gyártani" hozzá jó magyar buszokat és pályákat. -
Gerob #2329 Én tegnap kipróbáltam a demot. 1-2 dolog kivételével megtetszett a gamma, szerintem egyáltalán nem rossz játék.
Ami nem tetszett:
- belső nézet hiánya
- a buszok kanyarodása (tudom, hogy minél nagyobb egy jármű tengelytávolsága annál nagyobb a kanyarodási íve, de akkor is bosszant a dolog egy kicsit!) -
#2328 ezt az editort hogy kell használni -
#2327 igen elmenti és tudsz az új páylán menni, legalábbis én tudok -
#2326 és el is menti? és tudsz az uj pályán menni? -
#2325 nincs semmi full verzió.Leszeded az 1 órás demot, és leszeded a cracket.
Az 1 órás verzióban is játszható minden pálya, csak megkell csinálni a 2. részt is hogy elérhető legyen a többi, csak ugye azt 1 óra alatt nemlehet -
#2324 szeretnék kérdezni vmit!
Ha letöltöm a demot-t és azt felcrackelem akkor ki lehet akasztani?
Vagy van vaklahol valami full verzió is amit tudok crackelni?
Sry ha volt már ez kérdés ezelött csak nem volt időm visszaolvasni!
Bocsi -
#2323 ez mod, és még nincs kész, és nem én csinálom:) -
davos80 #2322 Hogyan lehet belső nézetre váltani?