Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jamesbond691
Császtok!
Megcsináltam a videóban elhangzottakat. Faszául össze is jött a bat fájl. Le is fut. De én nekem már lejárt a Triál idõszak. Úgy ahogy azt a videóban is elmondták h ha ne adj isten lejárt a próbaverzió akkor szedd le és tedd fel ujra. Namost Én ezt megcsináltam és mind hiába. Így is az a tetûláda hír fogad h vásároljam meg a gémet XY összegért. Van rá vmi megoldás? A választ elõre is köszi!!

garam93
Nekem sem volt már egy másodpercnyi idõm sem, mégis sikerült(csak elõször az entert nyomtam a jegyzettömbe, nem pedig szóközt):-)))))

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Kiráááááály!!!Végre sikerült megcsinálni, és megint lejátszani az 1 órát.Ilyenkor mit kell csinálni?Újra kell rakni és az eredetivel felülírni?Mert a sima felülírás nem oldotta meg a problémát:-)))))))

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

mtpapa
Ez így van ahogy mondod. Mindenkinek saját maga kell megcsinálnia.

mtpapa
Na ugye, itt az élõ példa, hogy olyan is megcsinálta akinek nem volt 1 órája. Nekem se volt 1 órám, sõt már semennyi idõm nem volt, mégis megcsináltam.

mtpapa
Mindenki tévhitben él, istenem meddig kell még itt magyaráznom. Na akkor neked is elmondom, hogy már leírtam kétszer mi a *aszt kell csinálni. Aki ezek után se tudja megcsinálni az meg is érdemli, hogy *ülye. Leírtam már a 1967-es és a 2005-ös válaszaimban, hogy kell. Most már rajtatok a sor, csináljátok meg.

mtpapa
Szia. Ha már fent van a game, uninstallálod és újra felrakod. Aztán a busdriver.exe fájlt lemásolod ahogy a videó kéri. Aztán csinálod azt amit a videóban kérnek. Amikor suexid azt kéri, hogy indítsd el a játékot akkor egyértelmû, hogy nem tudod elindítani mert már leját az 1 óra. Ilyenkor csak annyit kell tenni, hogy elindítod, kiírja, hogy lejárt a trial idõ aztán meg az x-el bezárod és csinálod tovább amit a videóban kell. Ha kész akkor minden 1 óra után annyit kell csinálni, hogy elindítod a batot, törlöd a trymedia mappát onnan ahonnan a videóban kérik, és bemásolod a korábban már elmentett exe fájlt oda hol a használt van, felûlírva vele a régit és újból lesz 1 órád.

Ikarus!
Lenne egy-két kérdésem. Még nem próbáltam ki semmit, mert munkahelyen vagyok, csak elméletben próbáltam végigjátszani a crackelést. Jól gondolom azt, hogy akiknek már lejárt az egy órájuk, ehhez a töréshez fel kell telepíteni újra a játékot, hogy zsír új exe-nk legyen? Mert ugye kéri, hogy mentsük el az exe-t, amiben még 1 óra szerepel, és a végén másoljuk vissza a megbuherált helyére.
A másik, hogy ezt minden egy óra lejárta után el kell játszani? Vagy csak 1x kell?
Elõre is köszi!

Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD

Nem lehet, mer minden gépen más az azonosító.

Ati

de most aki megbirta csinálni nemtudja valahova felrakni vmi oldalra?ha igen kössz de mind1 mijen oldalra.
Hello..
és az miért lehet hogy trymedia mappám?😞...se application mappám?..fura..köszi
!
Nekemse megy<#szomoru1>

hát nemtom de én várok csak sajnos nemtom hogy mikor lessz fent a torrenten ha látjátok akkor szoljatok mert elakadtam a videóban.
Mondom ez nem baj. Elindítod, bejön a "vedd meg" képernyõ bezárod, már látod is a registry változásokat.

Ati

valaki tud segiteni????please
mert ha letörlöm és újra feltesze ekkor azt írja ki hogy vegyem meg a játékot és nem bitom elinditani ahogy a videóba van!!!!!!
és akinek már teljesen lejárt az 1 óra az most mit tud csinálni?????
zeli
huuhh, nekem még tizenöt perc maradt, aztán tököltem most vele és megy(Y)
énis a #1991-ben lévõ dolgot basztam el😊
kössz KidZek, megyek BD-zni😄😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

PLackó
jeah,mûködik! tényleg megy lejárttal is.
köszi a segítséget

de mennyire nincs messze😞😞😞
Ha lejárt az 1 óra az nem baj. Mondom nekemis lejárt, mégis sikerült. A legtöbben abba a hibába esnek bele, hogy mikor írod a parancsfájlt, a sok reg delete-vel akkor figyeljétek meg az alsó sorokat. Ott ugy van írva, hogy reg delete és alá vannak írva a kulcsok. És ott sokan entert nyomnak, hogy alá írja. Valójában ott is space-t kell nyomni, csak be volt kapcsolva a hosszú sorok tördelése opció, ezért került alá. Ja és a legvégén a trymedia mappát is töröljétek ki, ahogy a videó mondja, mer azis fontos.

Ati

garam93
Én is megpróbáltam a videó szerint, de nem sikerült.Gondolom én is azért, mert már nem tudtam elindítani, mert lejárt az egy óra.:-(Nem baj,mostmár nincs messze a korlát nélküli:-)))))))

mtpapa
Lol, ne szerencsétlenkedjetek már. Leírtam már az 1967-es hsz-ben mit kell tenni. Nem az a baj amit te írtál.

mtpapa
Most is teljes verzióval játszok.

mtpapa
Lol. De hülye vagyok, a nagy hévben magyart írtam angol helyett.😄😄😄
Szóval úgy hangzott volna, hogy a magyarok többsége nem tud angolul.

Szóljon valaki ha látta a free full verziót.kössz.
gumikacsa
Sajna ez a gamma nem éri meg a szarakodást

Renault magnum http://kamionszim.hu

2x csináltam végig azt a videot szó szerint, amit betettek itt az elöttem szólók, de hiába..
nekem is lejárt a korlát már, elinditottam, de ugye nincs start free trial, igy magát a játékot nem lehetett elinditani, gondolom itt a baj.

[HUN]FaTaL
a magyarok nagy része nem tud magyarul?😄

Szerintem tudunk. Sõt a többség még angolul is😊

http://goo.gl/gd6Zi5

vamooban baromi jó játék 😄😄 sõt csodas 😄

ha valakit érdekel

meg jelent a Teljes verzió www.busdrivergame.com/buy.php
LecterDoktor
-t lehagytam😄

LecterDoktor
Nézd meg a videó!

Helló nekem is bejön a játék de, hogy kell hogy a demoval megint tudja 1 órázgatni?
mtpapa
Na csak állítsd le magad szépen.😄 Itt a magyarok nagy része nem tud magyarul és a videó ezerszel többet segít mint ez a leírás. Az amúgy igaz, hogy nem magyar találta fel.

Schwarz
nagy tudás kellett hozzá...
ezt a fórumot én is megtaláltam, csak idõm nem volt vele tökölni

Mi az a windows?

mtpapa
Nézd meg jobban, azt nem neked írtam.

PLackó
azt eleve nekem írtad 😊

mtpapa
Neked is ajánlom a 1967-es választ.

mtpapa
Nem az akit te írtál.

mtpapa
Szívesen. Csak aztán okosan.😉

mtpapa
Nem nehéz megcsinálni, csak idõigényes.

jamesbond691
Értettem! Köszi a választ!!! 😉

mtpapa
Figy. Amikor a videó kéri, hogy indítsd el a játékot akkor annyit tégy, hogy elindítod a busdriver exét és kész aztán az x-el bezárod. És így teljesült amit a videóban kért a haver. Aztán csinálod tovább azt amit a videóban kérnek. Nekem se volt már meg az 1 óra mikor a videó elkészült. Mégis meg tudtam csinálni. Szóval nem lehetetlen.

mtpapa
Le lett már korábban írva, hogy nem lehet leszedni még.

mtpapa
Én nem szarakodtam és mái napig megyek a játékkal teljes 1 órát. Aztán újból megcsinálom az 1 percet igénylõ folyamatot és újból megyek vele.

jamesbond691
Mi bajod? Nem teccik vmi? Csak megkérdeztem h honnan lehet leszedni mert nem találtam rá hszt....<#pardon1>

mtpapa
lol

mtpapa
Pontosan ahogy írod.😉 Barátom csinálta a videjót.😄 Fura, hogy még csak most jöttök rá.😄