3362
  • garam93
    A nevéből ki kell törölni azt hogy .rar, és az sii kiterjesztés fog megmaradni.Azt meg gondolom a Dokumentumokba vagy a base mappába kell másolni.
  • passatgt
    na grat:)
    Van még 2 másik fájl,gondolom mindegyik más-más nézet,1 prróbát megér
  • passatgt
    Innen van:
    http://game.ali213.net/thread-1450431-1-3.html

Van több rar jájl is, lehet csak azért rar,mert a fórumra van feltöltve, és csak így engedte.
    Gondolom a tartalmát kell másolni, beírni valahova.De hogy hova, azt nemtudom:)
    Van kínai leírás, de ezzel nagyjából le lehet fordítani angolra:
    http://babelfish.altavista.com
    (Chinese-trad to English módban)
    Ha valaki megért belőle valamit,szóljon:)
  • Schwarz
    mivel nem is az :)
    helye: [base.scs]\def\camera\gen_behind3_camera.sii

egyedül a rabszállítónál tapasztaltam változást, megjegyzem még talán rosszabb, mint az eredeti nézetben, mert ugye csak a kamera pozícióját módosítja a fájl, és kanyarodáskor teljesen semmit se lehet látni az útból, úgyhogy erről ennyit...

• davos80
    igen,türelmetlenek vagyunk.
    másrészt,meg a játék nincs befejezve,hiszen nevetséges,h egy csomó kanyart alig lehet bevenni,merg nem lehet látni,pl. az emeletes busznál - a belső nézet hiánya miatt.
    a váltó hiányáról meg nem is beszélve:a legviccesebb,mikor ugrál 3-as 4-es között és nem megy semerre,csak lassul...

tehát ezért köll az a bizonyos belsőnézet
  • Laci082
    Ez nem rar fájl, csak gondolom a feltöltő elrontotta, vagy a hely ahova töltötte átnevezte automatikusan. Egy sima szövegfájl konfigurációs parancsokkal:
    SiiNunit
    {
    actor_behind_camera: camera.behind3
    {
    position_close: (0.0, 4, -2)
    direction_close: (0.0, -0.35, -1.0)

position_far: (0.0, 3.5, -2)
    direction_far: (0.0, -0.11, -1.0)

interpolation_speed: 0.15
    speed_range: 40.0
    }
    }
    Ne kérdezzétek hova kell beilleszteni, hogy jó legyen.
  • mernokur
    miert nem varjatok meg az eredeti fejleszteseket???? ennyire turelmetlenek vagytok??? jatszatok addig azzal ami van..
  • Kisvigyori
    ja szerintem is mert nálam ha letöltöm 1kb és nem nyitja meg a winrarral
  • davos80
    hibás rar
  • Kisvigyori
    jót linkeltél be a letöltésnél?????
  • passatgt

letöltés

Még mielőtt valaki megkérdezné, fogalmam nincs mit kell csinálni ezzel a rar fájlal
  • [HUN]FaTaL
    gondolom nem szaggatva mozognak az ablakok, ha ígyvan akkor felismerte a kártyát, képernyő tulajdonságoknál nézd meg mi van benne.
  • mtpapa
  • Schwarz
    2579, 2581: #2520!
  • garam93
    Nem, még nem tudtam meg.De a nevem más...
  • Attila56
    ok köcce.És hol tudnánk megnézni hogy milyen kártyája van? :D :D
    Mert még ő se tudja....(én tudom hogy a sajátoméba mivan)
  • Hősök
    Grama93!..sikerült vhogy betöltened a szerkeztett pályákat?mert nekem is ez lenne a gondom:S
    köszi
  • garam93
    Ha végigvitted, akkor már csak az újrajátszás lehetősége van:-)))
  • ZAZ
    hogyha végigvittem az 5 kategóriát után mit lehet csinálni?Vagy ha végigvittem utána már csak ugyanazokat tudom újra kezdeni?
  • akyyy
    total commander=alt+f7

általános iskola 8. osztály : Total commander kezelése
  • zsilka péter
    miért van az hogy ha menteni akarok akkor kifagy?
    és h ezt netán megoldottuk akkor a mentett pályát hova teszi mármint azt a páylát amit én csináltam

help!!!!!!!!!
    köszi a választ
  • [HUN]FaTaL
    tedd fel neki a catalystot vagy a forcewaret attól függ milyen videókártyája van ugyanis nem rakta fel a driverét és így nincs opengl
  • kerbal
    Hello...nekem az lenne a problémám hogy mikor a pályaszerkesztésebe megnyitnék egy map-ot akkor kifagy...ez new map save map meg ilyeneknél is igyvan...házakat viszont tudok csinálni
  • tomas10
    ha jól látom valamijen windows grafkai hiba
  • Attila56
    Mi lehet a gond?
  • Attila56
    Sziasztok.A haveromnak átvittem a játékot és ezt írja ki:
  • Plow
    Jókis játék:)Jó lett volna ha lehet váltani vagy váltani legalább előre-hátramenetet...így kicsit vicces néha emelkedőn,lejtőn a pirosnál:D

A kanyarodósáv fogalmát se ártott volna a fejlesztőknek kicsit jobban átnézni:D mert mint olyan mondjuk nincs is a játékban, és elég vicces ,hogy a jobbszélső sávból egy 3-4 sávos úton simán lehet balra fordulni miközben a belső sávokból egyenesen mennek tovább :D

Egyszer meg főútvonalról kanyarodtam egy mellékútra nem adtam meg az elsőbbséget a szembejövőnek:D még rám se tudált :D a játék meg megdícsért mert használtam az indexet xD

De ez már tényleg csak szőrszál hasogatás:)
  • zeli
    Sehol.A játék 'állítja be'.
  • zsilka péter
    Sziasztok!
    Egy beépített pályának hol lehet az időjárásikörülményeket beállítani hogy pl.essen az eső meg hogy este legyen

köszi a választ!!!
  • [HUN]FaTaL
    talán előbb csináld meg a tier 1-et:D
  • tomas10
    nem csinéltad meg a tierekeet
  • zsilka péter
    és azt sem tudom beállítani hogy este legyen vagy a időjárási körülményeket se ezeket hol lehet???????

köszi a váálaszt
    üdv
  • zsilka péter
    sziasztok én letöltöttem a demót és avval a crackel amit valaki belinkelt accal feltörtem és a jáétékban a TIER 2-5-ig minden locked ez a demó vagy csak még nem csináltam meg a TIER -es küldetéseket????

köszi a választ
  • tomas10
    én már végig vittem
  • zeli
    pont erre gondoltam:) Most már lehetne gyíkot kreálni:P
  • norbi56
    nemolvasom a topicot mer annyit írtok de az a lényeg hogy töltöm a full-t
  • Random work
    Nem lehet, de van pár módosítás ahol már megoldották. Lentebb találsz szerintem linket is.

Amúgy tényleg jó lenne egy faq mert egyértelműen van pár kérdés ami állandó és meg lehetne spórolni a fölösleges szócséplést.
  • CoD23
    hali
    azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet nézetet váltani??
  • Myster X
    mekkora gyökerek ezek az scsesek te jó ég !
  • garam93
    De amikor elmenti a mapomat, amit csinűáltam, hol kell megnyini a gaméban?