Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Hamar végig viszi az ember! Jó lenne pályákat berakni legalább
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Meg még pár külföldi busz céget.....Másra nem vágyom 😄(mondjuk az a nagy dög busz jólnézne ki Volán skinnel 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ezt az új buszok kijelentést lehet, kicsit elkapkodtad, nem hiszem, hogy lehet majd belepakolni buszokat.
Renault magnum http://kamionszim.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem nagy cucc rossz irányítással, gyenge grafdfal, nem látod h hol mész mert mindent eltakar a busz...
És belekezdek egy Volánbusz skinezésbe+reklámfelírat a hátuljára(már csak egy Ikarus 260-as kéne hozzá<#idiota>#idiota>mert azokon szokott lenni reklámfelíratok mindig)
De én nem ilyennel kapcs.értettem,hanem elmagyaráztam valamit a #2374-es hsz-ben a 2372-es hsz-re.És hogy azt jól magyaráztam e-el 😄
Én erre vaok kiváncsi.Hát igen...a FAQ-az sztem is hülyeség,de legealább én megpróbáltam 😄 Csak nem igazán jött össze
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"hát, ha 10%-ig se vagy benne biztos, már régen rossz.
hogy mondjak is valamit, a #2383 hszedben is van legalább 3 hiba.
a FAQ kezdemény meg olyan lenne, mint anno a töridogáim, több lenne a piros, mint a kék (fekete) 😄"
Mi az a windows?
Mi lenne ha a PTTM-s dolgokat próbálnánk meg...hátha bejön....bár az már elavult,mert azóta fejlõdött a játékipar<#nyes>#nyes>
na, de vissza a Bus Driverhez😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egyébként javítsál ki léccy ha valamit nem jól mondok(lentebbi hsz-ek)Mert nem vagyo kbenne 10%-ig biztos hogy az úgyvan ayhogy leírtam 😊
Sorry,de nálam 200 Kb/-s el gyorsabban szedte,és anno nekem is szar netem volt,és még a 100 kb/s-t se érte el,szóval.....de ezt ne itt tárgyaljuk ki,mert ez a topic a BD-rõl szól és nem a netrõl 😊
Mi az a windows?
nekem 400kb/s- el jön
Amúgy én is szeretem az Ikarusokat. De nem is tudom ki, írta ebben a topicban, hogy nem lehet megnyitni a fájlokat, amivel be lehetne buszt tenni, szóval nem lehet.És egyetértek azzal a hozzászólóval is, aki mondta, hogy a "játék élettartama rövidül", ha nem lehet moddolni.
Már megilyedtem,mert ha télleg nem lehet csinálni kiverem a hisztit,hiszen én nagy Ikarus fan vagyok,és Volánbusz függõ,szóval nekem kell a játékba Volán skin 😄 😄
http://flickr.com/photos/zolika90/
Már annyira felkészült a SCI Softver hogy lassan ezzel a játékkal nem lehet semmit se csinálni 😞
Biztos nem örültek neki hogy a 18 wosokhoz is ettünk be kamionokat meg ilyeneket,és nem ám hogy az alap játékkal játszottunk volna...szemét ez a cég 😄 😄
vagy lehet kapni már a nem bétát? vagy most hogyan vagyunk?
#2370:<#idiota>#idiota>XD
És akkor belekezdenék BKV,és Volánbusz skinbe 😊
elõb játszottam, mindenkit ledudáltam, le is vont 80 pontot mindig a végén meg az utamba kerülõ kocsit félrenyomtam az útból és beírtam -59 kor vagy mikor😄 aztán adott 1000+t az on-time bonus-ra<#idiota>#idiota>