3362
  • balu84
    Bocsi az előzőért, Gumikacsát akartam írni.
  • balu84
    Hi!
    Gimukacsától kérdezném hogy láttam csinálsz Ikarus eag buszokat és nem akarod-e PTTM játékba konvártalni mert elég nagyot csalódtam a játékban és lehet hogy nem is tudnak majd a játékba betenni új buszokat.
  • tomas10
    letöltöd a torrent féjt és instalod
  • zeli
    De azért pl. a belső nézetet meg tudták más játékaiknál is csinálni...
  • PSP 007
    és ha ezeket leszedem hova kell tenni öket?:D
  • tomas10
    nekem ez a oldal müködik
  • tomas10
    mivan?
  • Attila56
    3dartpoolon van egy link....úgy tom máshova tették a letöltőrészét az oldalnak
  • garam93
    Te csináltad?Vagy ezek mire jók?
  • Attila56
    Csak kerekek vannak,skin még nincs.De érdemes lesz figyelni majd én úgy érzem :)
  • Attila56
    Egy kis érdekesség:
    Bus Driver-be menjetek bele :)
  • tomas10
    wwww.eval.hu lehet teljes verzióba legálisan letölteni és ingyen
  • tmartin
    Honnan lehet letöltenia teljes vagy a demó játékot úgy hogy nem kellregisztrálni és fizetni?
  • Unikey
    Hi, hol található ez a mód?
  • Unikey
    Hi!

Nem értem miért fikázza mindenki.. alapjába véve jó játék, másrész eggyáltalán örüljünk ,hogy megcsináltak egy ilyen játékot. Nem tudom ti ,hogy vagytok ezzel de nektek minden sikerül elsőre? Nem hiszem , nézzétek meg a Wos Acrossa Amerika előttit vagy akár azt... a haulinhoz képest, mennyit fejlődött azóta.. Ha elég sokan támogatják a Bus Drivert majd bíztos fogják folytatni és nem lesz ilyen amilyen most.
  • tmartin
    Neked honnan van meg a játék???
  • garam93
    Ez komoly?Ha igen, le lehet szedni vhonnan?A 3dartpolról?
  • gumikacsa
    "De neked az SCS most nem fog csinálni egy neked tetsző verziót."

Ezzel csak az a baj, hogy ez így senkinek sem tetszik. Van, aki eljátszogat vele, kínjában, mert nincs más. Az scs megint rosszul valósított meg egy jó ötletet. Csak akkor ne modnták volna, hogy élethű szimulátor lesz, ha ilyen gyerekjátékot csinálnak.
  • passatgt
    van komplett mod hozzá, megállókkal, emberekkel, rengeteg távolsági busszal:P
  • [HUN]FaTaL
    azért ilyeneket ne mondjál már. PTTMben hol buszozol? Az 500 km autópályán?:D
  • davos80
    Hát,a belső nézet meglesz,azon kívül a váltás lenne jó,de azt nem fogják.
    De nem is nagy baj.
    A hetes busz is automat..
  • Che
    Közben megtaláltam már előző hsz-ben a választ a kérdésemre.
    De úgy mondtad ezt a vissza kell olvasni-t, mintha te még nem hibáztál volna :S na mind1, kösz!
  • mtpapa
    Vissza kell, vissza kell olvasni!!!!!! Amúgy meg nincs belső nézet.
  • mtpapa
    Ja, vannak már kint rajongók. Csak azok amiket te szeretnél azokat nem fejlesztik. Vagy ha igen nem szóltak róla. Szóval inkább buszozz a PTTM-ben.;) Egyébként ha az ajtónyitást meg lehetne oldani a PTTM-ben akkor még lehet jobb lenne mint a BD.
  • Che
    hy all!
    Lenne egy kérdésem, én vagyok hülye vagy tényleg nincsen belső nézet?
    Mert, ha nincsen az gáz mert utállom a kocsik seggét bámulni :(
  • davos80
    Szeretem és várom a lelkes amatőrök által készített javítást,ami tartalmazza a felsorolt plusszokat.
  • mtpapa
    Játszottam velük. És ha korábban vissza olvastál volna akkor látnád milyen véleményt írtam a BD-ről. Ki lett hagyva egy csomó ezt mindenki tudja. De neked az SCS most nem fog csinálni egy neked tetsző verziót. Ezen dolgok javítása patch-ben sem várható, mert ezek nem olyan dolgok amiket előre nem lehet látni stb. Magyarul nem egy grafikai hibához hasonlítható dolgok. Így szeresd a játékot ahogy van.
  • zolo
    Nem kicsit.....
  • WiZZaRD
    Egész jó lett ez a buszozgatás:). Egyetlen apró bajom van a játékkal, hogy a video beállításaimat hajlamos nem elmenteni, de ez legyen a legnagyobb probléma. Ilyen még nem volt, igaz valóban kicsit butább, mint a 18wos sorozat tagjai...
  • kerbal
  • Schwarz
    és az hol legális szerited?
  • tomas10
    de le lehet végig is vittem és müködik nem hazudok
  • Schwarz
    hja, teljes verziót ingyen legálisan, mi? hol élsz te ember?
  • tomas10
    nem ingyem
  • kerbal
    ja...pénzér
  • tomas10
    teljes verzióba legálisan le lehet töteni
  • davos80
    Nem baromság!
    Miért ne várnám tőlük a maunális váltás és a kameranézet megoldását?
    Játszottál a 18 wheels of steel sorozattal?
    Abba ezerszer több funkció volt,meg tudták csinálni.

Itt nem ment,hát sajnálom.
  • MB1113
    hello tegnapletőltőtem a játék demojat végig vitem 4 küldetést aztán hirtelen kidobbot és nem engedet tovább a demoval játszani azzal baszta az eszem hogy vegyem meg a teljes játékot ?
    egébb ként árulják már valahol vagy neten kell rendelni?
  • mtpapa
    Csak magad nevében ne többes számban beszélj. Amúgy a játék teljesen be van befejezve ne beszélj itt baromságokat. Ilyen el kell fogadni, hogy nem jó. Az SCS-től ne várd, hogy majd itt mindent megcsinál neked amit akarsz.
  • kerbal
    legújabb forcever van fenn...kártyám: 6600