3362
-
MattH #2561 A VISTA verziót sajna nem lehet felrakni, mert az iso file hibás.
Erről ír az nforce is.
A demot leszedve és megtörve is full gamet kapsz.
Crack linkje:
http://www.speedyshare.com/639370310.html -
#2560 köszi:) -
#2559 Tényleg belegondolva lehet egyszerűbb lenne pl haulint átalakítani bus driver-re:D -
#2558 bus driver-be lett átrakva küldetés mód ha jól olvastam a fórumon.De nem tudok angolul, csak képeket linkeltem:) -
#2557 Bocs, nem olvastam vissza, és nem nézegettem a fórumot egy ideig. Nem ez a szánalmas.. :S -
#2556 Estét!
Hogy van az a pálya kreálós téme? -
#2555 Sztem ez jobban gurul:
Ez meg a rozogább:
De azért én szeretem,mert nagy távolsági busznak látszik......csak túl magas,és nem igazán látom az utat tőle.De pont ezért szeretem,meg az eleje is megfogott :) -
#2554 Kár.Nem baj,azért az alapbuszok közül is vannak jók.Pl. nekem ez a kedvencem(jól álna rajta a Volánbusz skin) -
#2553 Jelenleg sehogy nem lehet bele buszokat rakni. Gumikacsa már leírta. Szóval új busz nem lesz benne. Lehet soha.:D -
#2552 én úgy tudom hogy az volt leírva hogy nem biztos hogy belehet majd rakni buszokat :D -
#2551 azt is leírták már, h NEM lehet majd berakni uj buszokat mert vmit b@xtak neki.. -
#2550 nekem a demo volt 63,1 MB....és én azt crackeltem meg....de ha feltelepiti akkor télleg 180 MB lesz belőle. -
#2549 ha egyszer megtudjuk hogy lehet buszokat tenni a játékba akkor valami ügyes ember lemodollezi nekem ezt a buszt?:
-
#2548 már megint hülyeséget írsz! 60mega a telepítő, kicsomagolva kb 180, ennél több nem lesz, ez a teljes verzió is! -
#2547 az scak a demo.De ha azt megcrackeled akkor full-t kapsz :) -
Djemba #2546 60 mb a game??? -
PSP 007 #2545 nemrég arrol volt szo hogy *virusos.. olvass vissza
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*amugy nem xD -
#2544 jah igen azt is tudom.....de gondolom én hogy akkor VISTÁN is megy a gameNah jó haggyuk,mert a végén még marha nagy lámának fogsz tartani :D (mondjuk már az vok) -
#2543 jajjj de ügyes vagy
Szánalom hogy nem olvasol vissza,pedig levolt írva..már talán a 3. vagy a 4.oldalon van a crack -
#2542 www.torrentz.com -on ha rákerestek, hogy bus driver, letölthettek egy db cracket, amit már a 60 perc lejárta után is használhattok és teljes lesz a játék, nem méri az időt! -
#2541 Lehet fizetni és tölteni. -
#2540 Én próbáltam már skinelni csináltam is egyet az egyik buszra csak mikor visszaraktam tiszta rózsaszín lett a busz.Nem tom hogy mit rontottam el vagy lehet hogy nem lehet skinelni.(De ezt kétlem). -
Pécs105 #2539 SZiasztok!
Szeretném mégkérdezni , hogy a BusDriver-hez vannak valahol kiegészítői?Vagy esetleg valami oldal ahol a játékról magyar leírás is van?
ÜDV:Sam -
#2538 te a feltörő csapat nevét szokták utánaírni, igaz itt semmit se kellett törni, csak két fájlt átmásolni... -
#2537 de ezt sztem ne itt tárgyaljuk ki,és ne kezdjünk el egy külön témát ennek :) -
#2536 te már Vistán tolod? Pffffff...ugyanaz mint az XP...a Microsoft bevallotta hogy semmi sem változott rajta az XP-hez képest,csak a dessing,meg a teljesitmény(a gagyi Ie. még mindig ugyanolyan szar,mert a Windowsba az internetexplorer a legszarabb) -
K Ace #2535 Lehetséges. Ugyanis nekem kezdettől fogva megy vista-n. :D -
#2534 miért pont VISTA?
Lehetséges hogy már a Vistára is kompatiplis a BD? :) -
#2533 Bus Driver-ViSTA
telepítés:
unrar, install, extract exe from crack.rar to game dir
bocs ha már volt -
#2532 Ha azokat a dolgokat nézzük, akkor ez a convoy. -
#2531 Ez miből van?? -
#2530 jó, lenyugodtam már, csak kicsit figyelmetlenül átsikottál két hsz-em felett a gyorshajtás topikban és azt hittem pikkelsz rám. amúgy ott hagytam neked egy üzenetet, de leírom inkább ide: Boldog szülinapot -
#2529 Kihagytak ezek mindent... -
#2528 semmi gondom veled de az AVG szar és kész:D nem vitázom tovább:) -
#2527 Ez nem valami mód Haulin alá? Csak mert a párbeszédablak, a célpontjelző ikon arra utal :((( -
Hősök #2526 lenne még oylan kérdésem hogy mit kell tennem hogy tudjak azon a pályán menni busszal?/akár még nicsn kész cska megnézni hogy milyen lesz/..köszi! -
#2525 Ez mi? -
#2524 -
Jobb gomb kép megjelenítése-frissítés -
Hősök #2522 áh..1000 köszi...így már jó lett...