3362
  • MattH
    A VISTA verziót sajna nem lehet felrakni, mert az iso file hibás.
    Erről ír az nforce is.
    A demot leszedve és megtörve is full gamet kapsz.
    Crack linkje:

http://www.speedyshare.com/639370310.html
  • [HUN]FaTaL
    köszi:)
  • passatgt
    Tényleg belegondolva lehet egyszerűbb lenne pl haulint átalakítani bus driver-re:D
  • passatgt
    bus driver-be lett átrakva küldetés mód ha jól olvastam a fórumon.De nem tudok angolul, csak képeket linkeltem:)
  • LecterDoktor
    Bocs, nem olvastam vissza, és nem nézegettem a fórumot egy ideig. Nem ez a szánalmas.. :S
  • bricsi01
    Estét!

Hogy van az a pálya kreálós téme?
  • Attila56
    Sztem ez jobban gurul:
    Ez meg a rozogább:
    De azért én szeretem,mert nagy távolsági busznak látszik......csak túl magas,és nem igazán látom az utat tőle.De pont ezért szeretem,meg az eleje is megfogott :)
  • Attila56
    Kár.Nem baj,azért az alapbuszok közül is vannak jók.Pl. nekem ez a kedvencem(jól álna rajta a Volánbusz skin)
  • mtpapa
    Jelenleg sehogy nem lehet bele buszokat rakni. Gumikacsa már leírta. Szóval új busz nem lesz benne. Lehet soha.:D
  • Attila56
    én úgy tudom hogy az volt leírva hogy nem biztos hogy belehet majd rakni buszokat :D
  • King of Roads
    azt is leírták már, h NEM lehet majd berakni uj buszokat mert vmit b@xtak neki..
  • Attila56
    nekem a demo volt 63,1 MB....és én azt crackeltem meg....de ha feltelepiti akkor télleg 180 MB lesz belőle.
  • Attila56
    ha egyszer megtudjuk hogy lehet buszokat tenni a játékba akkor valami ügyes ember lemodollezi nekem ezt a buszt?:
  • Schwarz
    már megint hülyeséget írsz! 60mega a telepítő, kicsomagolva kb 180, ennél több nem lesz, ez a teljes verzió is!
  • Attila56
    az scak a demo.De ha azt megcrackeled akkor full-t kapsz :)
  • Djemba
    60 mb a game???
  • PSP 007
    nemrég arrol volt szo hogy *virusos.. olvass vissza

• Attila56
    jah igen azt is tudom.....de gondolom én hogy akkor VISTÁN is megy a gameNah jó haggyuk,mert a végén még marha nagy lámának fogsz tartani :D (mondjuk már az vok)
  • Attila56
    jajjj de ügyes vagy
    Szánalom hogy nem olvasol vissza,pedig levolt írva..már talán a 3. vagy a 4.oldalon van a crack
  • LecterDoktor
    www.torrentz.com -on ha rákerestek, hogy bus driver, letölthettek egy db cracket, amit már a 60 perc lejárta után is használhattok és teljes lesz a játék, nem méri az időt!
  • mtpapa
    Lehet fizetni és tölteni.
  • ZAZ
    Én próbáltam már skinelni csináltam is egyet az egyik buszra csak mikor visszaraktam tiszta rózsaszín lett a busz.Nem tom hogy mit rontottam el vagy lehet hogy nem lehet skinelni.(De ezt kétlem).
  • Pécs105
    SZiasztok!

Szeretném mégkérdezni , hogy a BusDriver-hez vannak valahol kiegészítői?Vagy esetleg valami oldal ahol a játékról magyar leírás is van?
    ÜDV:Sam
  • Schwarz
    te a feltörő csapat nevét szokták utánaírni, igaz itt semmit se kellett törni, csak két fájlt átmásolni...
  • Attila56
    de ezt sztem ne itt tárgyaljuk ki,és ne kezdjünk el egy külön témát ennek :)
  • Attila56
    te már Vistán tolod? Pffffff...ugyanaz mint az XP...a Microsoft bevallotta hogy semmi sem változott rajta az XP-hez képest,csak a dessing,meg a teljesitmény(a gagyi Ie. még mindig ugyanolyan szar,mert a Windowsba az internetexplorer a legszarabb)
  • K Ace
    Lehetséges. Ugyanis nekem kezdettől fogva megy vista-n. :D
  • Attila56
    miért pont VISTA?
    Lehetséges hogy már a Vistára is kompatiplis a BD? :)
  • NEOreg3
    Bus Driver-ViSTA

telepítés:
    unrar, install, extract exe from crack.rar to game dir

bocs ha már volt
  • garam93
    Ha azokat a dolgokat nézzük, akkor ez a convoy.
  • kem001
    Ez miből van??
  • Zsolti9014
    jó, lenyugodtam már, csak kicsit figyelmetlenül átsikottál két hsz-em felett a gyorshajtás topikban és azt hittem pikkelsz rám. amúgy ott hagytam neked egy üzenetet, de leírom inkább ide: Boldog szülinapot
  • mtpapa
    Kihagytak ezek mindent...
  • [HUN]FaTaL
    semmi gondom veled de az AVG szar és kész:D nem vitázom tovább:)
  • zolo
    Ez nem valami mód Haulin alá? Csak mert a párbeszédablak, a célpontjelző ikon arra utal :(((
  • Hősök
    lenne még oylan kérdésem hogy mit kell tennem hogy tudjak azon a pályán menni busszal?/akár még nicsn kész cska megnézni hogy milyen lesz/..köszi!
  • garam93
    Ez mi?
  • King of Roads
  • passatgt

Jobb gomb kép megjelenítése-frissítés
  • Hősök
    áh..1000 köszi...így már jó lett...