3362
-
#2681 egy darab pálya sincs ami kész lenne. -
#2680 Hali!
Lehetne még új pályákról, amik kész vannak ;) -
#2679 Minek kéne lennie?
Megjelent ajáték.
warezon is kint van. demo törés is és teljes is.
max modokról lehetne valami, de lehet nem haladnak ők sem vele. -
#2678 semmi újj hír :(
Meg semmi. -
Myster X #2677 szerintem az összes belsőnézetes képet ugy csinálták hogy /editor és "c" lenyomásával beleirányították a kamerát a buszba... :s -
#2676 egyetértek-.- -
#2675 sg-n is van fóruma -
bajusza #2674 A Bus Driver-en kíván van meg egy Simtr nevű trolibusz-szimulátor és a VirtualBus nevű autóbusz-szimulátor játék. A Vbus-ról bővebben a http://vbus.cjb.hu oldalon lévő fórumot ajánlom. -
Myster X #2673 eh már segítettek thx :) de nagy szar :D -
imirus #2672 sziasztok
csak ez az egy játék létezik ami busz-szimulátor?
esetleg valami régebbi játék? -
#2671 faq mérnincs?
ezen a napon semmi hasznos nem volt, csak a szokásos értelmetlen visszaolvasós kérdések... -
Czud #2670
Hali
lehet kamera nézetet váltani?
THX -
#2669 ő meg nem töltötte le:D -
Myster X #2668 ezt letöltöttem csak nem tudom, hogy használjam pls help !!!! -
#2667 nagy csőd az oldal, akkor már piratebay eredeti oldala, ahol az aktív seedeeket is kiirja! -
#2666 ja és nem vagyok 10 éves -
#2665 jóvan különben bitcomet kel de a akkor nem jövök a bus driver fórumba.már mindenki utál pedig csak segítni akarok -
#2664 Még mindig itt vagy? Nincs full verzió. Látszik, hogy 10 éves vagy. Olvass vissza ne a baromságaidat ontsd itt. -
#2663 és ott meg kell keresni mert azt úgy kell menteni vagykeresniés hogyha elmentem akar azzal nem tudok semmit tenni -
#2662 üsd be a keresőbe bus driver ful version letöltöd és játszol nem kell crack -
#2661 letöltöd a demot meg bemásolod a cracket nincs semmiféle full verzió meg ilyen -
#2660 és azon a honlapon hol lehet letölteni a Bus Dirvert?
-
#2659 jó takarodok én csak segíteni akartam -
#2658 na takarodjatok innen:) -
#2657 www.eval.hu itt teljesbe le lehet töteni
-
#2656 warez témával legálisan el lehet húzni -
#2655 És ezt a linket holtalálom meg?
Ja és az egész játékot nem tudod honnan lehet letölten?
Mert volt az elő egy honlap de az nem megjeleníthető. -
#2654 Mármint a Bus Driver?
letöltöd a demo-t aztán visszaolvasva találsz egy linket a crackről, letöltöd és játszhatsz. -
#2653 Neked honnan van meg a játék?
Mert nekem kéne de nincs meg csak letöltöm ademóját és fizetni kell érte. -
#2652 Amúgy mi a lómakk az a Haulin, életembe nem hallottam róla -
#2651 Nem járok a Haulin topikba és mondtam hogy én nem próbáltam, csak ezekről a modokról volt szó, én meg voltam olyan köcsög hogy kerestem nektek egyet (már akinek kell). Nem kell rögtön kötekedni baszki. -
#2650 menj már vele....beraksz két buszt azt csá....a Haulin topicban volt.Csak kicsit figyelni kéne.Am. semmit sem tesz a játékba...csak 2 buszt,aztán csókolom,mehetsz vele ahova akarsz -
#2649 A városban. -
#2648 Ki mondta, hogy nekem így tetszik??? Én leírtam rideg és akármennyire is fájó tényeket. Az SCS elbaszta a játékot ez van. -
#2647 Képek róla. -
#2646 Haulinhoz bus mod. Nem próbáltam még. -
#2645 nem cseréli ki, tegnap néztem róla képeket, majd megkeresem este hol volt...
Egyébként van város is, és a képeken ahogy láttam voltak pályaudvarok is -
#2644 azt értem de az egész mapot kicseréli? vagy holvannak a megállók? az autópálya közepén?:D -
PSP 007 #2643 -
#2642 jó kérdés :D
Én csak találtam......