Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl ír az nforce is.
A demot leszedve és megtörve is full gamet kapsz.
Crack linkje:
http://www.speedyshare.com/639370310.html
Ez meg a rozogább:
De azért én szeretem,mert nagy távolsági busznak látszik......csak túl magas,és nem igazán látom az utat tõle.De pont ezért szeretem,meg az eleje is megfogott 😊
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Mi az a windows?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szánalom hogy nem olvasol vissza,pedig levolt írva..már talán a 3. vagy a 4.oldalon van a crack
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Szeretném mégkérdezni , hogy a BusDriver-hez vannak valahol kiegészítõi?Vagy esetleg valami oldal ahol a játékról magyar leírás is van?
ÜDV:Sam
Mi az a windows?
Ati
Lehetséges hogy már a Vistára is kompatiplis a BD? 😊
telepítés:
unrar, install, extract exe from crack.rar to game dir
bocs ha már volt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Hajrá Magyarország!
http://flickr.com/photos/zolika90/
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
köszi!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
csak majd a kész pályát buildelés után át kell másolni a base fálj map könyvtárába.
köszi!
és ide kicsomagolni a base fájl tartalmát. párszor már le lett írva .
persze nekem nem müxik nemtudom miért sztem vas is kell alá majdmegnézem ajobbik gépen ha oda jutok egyszer is 😄