3362
-
#2801 tudtommal körjáratok alapból nincsenek a játékban :( -
Hősök #2800 CSáó..figyuzzatok...nem lehetne valahoyg megcsinálni a Budapesti járatokat?kössz -
#2799 én már akkor itt voltam -
#2798 akkor ideje lenne :D :D -
#2797 odáig én se olvastam volna vissza -
#2796 mondta valaki, hogy nem lehet megcsinálni? jó, hogy rájöttél
#1695 -
#2795 Sztem a magyarítást simán meg lehet csinálni, csak jól kell becsomagolni. Bár az tény, hogy 0 angoltudással is lehet játszani. -
#2794 azért mert szeretne még büntipontot felesleges hozzászólásért:D -
#2793 akkor meg minek irsz a topikjába? ;) :P -
#2792 nekem eg geforce 6 om van 256 mb és nemis játszom a játékka XD -
CseNo #2791 Nekem GeForce 2 - 64 Mb és álomszépen fut a játék max graffal is. -
#2790 nem majd kiprószálom. -
#2789 a geforce3-tol ... ősrégi sajnos.
inditáskor, a launcherben teljesen levetted a visual qualityt és a detailt-t ? -
#2788 skacok miért vna az h 2,8 celeron d proci 768 ram jó mondjuk régi Gef 3 128 as kártya van a gépbe és szaggat ez a játék? mitől van ez? -
PSP 007 #2787 -
#2786 nem fog. -
bajusza #2785 Jöhetne már egy-két (lehetőleg magyar) busz a játékhoz. -
kirby #2784 biztos mindenki az új pályákat és a belső nézetet írja;-) -
#2783 ej devazecsoko de csönd lett itt :) -
Miran #2782 Hy
A játék egész jó, bár a fékezéssel meg lámpákkal van egy kis gond... No meg akárhohgy megyek, keresztüla piroson végig tőgázzal akkor sem tudok időben a megállóba érni.De nem is ez a gond...
Max grafikán abszolút jól megy, de ugrál a kép, és krva idegesítő. van rá vmi megoldás vagy a videokártya a szar?? Asus V9520 MAgic -
bajusza #2781 Hát nagy marhaság, az fix. Kár volt berakni az opciók közé. Jobb lett volna beépíteni a játékba az egérvezérlést. Egér nélkül nehezebb játszani + kameranézetek is hiányoznak. -
#2780 olvass vissza,és megtod hogy ki írta azt :D -
Hungaroplan #2779 Így van. Ezt a hangszóró tesztet el kéne felejteni, mert aki ezt kitalálta az elég hülye ehhez :/ -
#2778 tudtommal megfordítja a hangszórókat. ami eddig bal volt, az jobb oldalt lesz . . .mármint hangok! -
Hungaroplan #2777 Ki találta ki ezt a nagy marhaságot, hogy a reverse stereo az hangszóró teszt? -
#2776 Semmi baj, már ezt is tudod legalább.;) -
#2775 Erről eszembe jut a Leisure Suit Larry, vagy mi volt a címe, abban volt, hogy a játék lnyege az volt, hogy csajozni kellett, és miközbe táncoltál left, left, right, right.
Az mekkora fasság volt:D -
#2774 jolvan, csekkoltam ha nyomogatom a menüben akkor benyög ilyet h left, right, de az nem arra van :DD
hozzáteszem nulla nyelvtudással lehet beficcent volna nekem is :DDD -
#2773 XDDDDDDD -
#2772 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2771 jólvanna...én is hibázhatok...azért ne mondd hogy te is mindig tökéletes és okos vagy itt az sg-n :D -
#2770 DADSDd?SA_:?D?:S_:_AD:D?A_:S?_:D?DD_
remélem nem gondoltad komolyan :DADDDDDDDDASDdAADd -
#2769 lol:D -
#2768 -
#2767 óóó az csak hangszoró teszt?A francba...akkor ezer bocsánat :S :S :S -
#2766 reverse stereo off-ról onn-ra tedd -
#2765 hát, khm! biztos vagy benne?
-
#2764 -
#2763 -
#2762 Nem tudom miről beszélsz de tudtommal semmilyen ilyen opciót nem lehet bekapcsolni. Ha a reverse stereo beállításra gondoltál, amikor is bemondja, hogy left, right az csak hangszóró teszt. Szomorú dolog, hogy vannak ilyenek akik még a reverse stereo funkciót se ismerik.:(