3362
-
#2761 hát mondta hogy tök szar hogy mindig későn reagál a dologra az úton....én meg mondtam neki hogy belehet kapcsolni hogy mondja meg hogy merre kell menni.... -
#2760 hát a Bus Driveről :d
Az optionsban megtalálod azt a bekapcsolható hangot..és nem kell szenvedni azzal hogy azaszfaltot figyeled...hanem bemondja hogy left..... és akkor elindulsz balra :D -
#2759 ez nem egy olyan szintű játék szerintem amihez túl sok angol tudás kellene :) -
#2758 te itt milyen játékról beszélsz? merthogy a bd-ben ilyen a környéken sincs, az tuti. még normális közlekedést, irányítást meg belső nézetet se tudnak csinálni, nemhogy "belepofázós" navigációt... -
#2757 Ez, hogy jön ahhoz amit Marcell írt? -
#2756 belehet kapcsolni hogy mondja hogy left,right,stb................Option Audio -
#2755 magyaritás lesz a gémhez vagy csinálja valaki vagy mi van vele?? -
#2754 nem, csak szoktam utazni :D és állva egy barom sofőrt nehéz tolerálni... picit vadabbul megy, akkor nagyon kell kapaszkodni :)
Random Work: persze, a lámpák totál el vannak cseszve, esélyed sincs, nyomni kell neki, h az időbonusz legalább meglegyen ... :D -
boti1020 #2753 és be linkeled azt az oldalt ahonnan a nézetváltásos cucc van? -
#2752 nincs -
boti1020 #2751 van olyan oldal ahol vannak hozzá új buszok vagy vmi? -
#2750 ok -
#2749 nekem lengyel verzió van meg de sokkal érthetöbb
-
#2748 En eleinte elveztem a gyengesegei ellenere is, mostmar (tier4-en) csak felidegesit. -
Mirza85 #2747 Ha a grafikát nézzük, akkor játék szerintem nem rossz. Viszont a megvalósítása enyhén fogalmazva is gyengye. Nem hiszem el, hogy a készítőknek ilyen gyér fantáziájuk volt. Vagy csak ezért csinálták, hogy legyen egy buszos játék? Mert akkor többet kellett volna vele dolgozniuk. Mindegy, nem panaszkodok, inkább megyek és játszom vele.... -
#2746 A lámpák és a forgalom autóinak fékezése az első 18 WOS óta szar nem értem miért nem lehet kijavítani. Hihetetlen hogy hírtelen sárga majd rögtön piros az előttem lévő busz persze megáll én meg nem tudok akkorát fékezni és beleszállok... -
#2745 Jó lehet, hogy nekem fura, de valami nem kerek a sebességet nézve. Pl a lámpán való áthaladás elég lassú amit lentebb írtam vagy a zöld van rövidre szabva nagyon.
A sebességkorlát azért érdekes mert mind1, hogy autópályán vagy kis utcában megyek akkor is lehet nyélgázon nyomni. Ez pedig nem valós mert egy lakó övezetben nem lehet hajtani egy autópályán meg többet várna az ember??? Ha már az indexelést és a piroson áthajtást figyeli a progi meg a sávváltást akkor a sebességkorlátokat is kellene. -
#2744 én értem félre a mondatod, vagy tényleg buszt vezetsz?:D -
#2743 oylan mint a Convoy...vagy enm is tudom melyik részben volt az hogy a visszapillantónál szaggatot(Haulin 2)Geeforce Fx5200-as kártyám van,és megy max grafon,csak a visszapillantónál szaggat :) -
tmisi #2742 Überfasza game ez. Csak az beépített élsimítást hiányolom belőle, mert így mindig külön be kell kapcsolni az nvidia settingsben. :( -
#2741 jajjj....olyan fáradságos nyomni a gombot?Már sebesség korlát kell? :D
Nehogy bibis legyen az újjad -
#2740 öö.. elirtam, ülve ki lehet birni egy fékezést, állva már nehezebb :) sztem még igy is elég elnéző a program, a hetesen már fetrengenék egy-egy fékezésemtől :) -
#2739 te még életedben nem ültél buszon igaz? ;) -
#2738 Az igaz, hogy ha elindulok zöldnél mire átérek a lámpán már sárgul a lámpa.
Szerintem a buszoknak nem csak ennyivel kellene tudniuk menni lehetne hagyni, hogy ki lehessen húzatni viszont lenne sebességkorlátozás amit be kell tartani.
Én csak a Tier 1-et vittem végig, de ott nem volt semmi sebességkorlát és hiába padlóztam nem tudtam valami határozottan menni.
Ha bele lehetne nyúlni, hogy a fékezést jobban tolerálják az azért kicsit jobb lenne. -
#2737 Az is idegesit, amikor szaguldok 55mph-val az autopalyan, 4 sav. Jon mindenfele körgyűrű, erre csak az utolso pillantban latom csak meg a piros jelzest az uton, hogy merre is kellene mennem... Sokszor nincs mar idom savokat valtani. Igazan jelezhetne elore valami kis ikon, hogy nemsokara fordulo jon. Utalom, hogy rövid ideig van zöld es a sárga sem elég arra, hogy lefékezzek a keresztezodes elott (kb. meg veszfekezesnel sem). -
CseNo #2736 Csak untam a 40-el tötymörgést autópályán... -
bajusza #2735 Én is a havas úton csak úgy csúszkálok, hogy csak na. Nagy sebességnél előfordul, hogy kell egy bazinagyot fékezni (sikítanak az utasok rendesen). -
PSP 007 #2734 olvass vissza -
yecgaa #2733 hol van benne pálya editor? -
#2732 Én igen.Semmit sem segít.De nem is próbáltam sokáig.:-))))Csak egyszer. -
#2731 én már linkeltem belsőnélzetet, de nem próbáltam -
#2730 bus for speed karton? -
#2729 Nem, és olvass vissza -
#2728 Ha találsz ilyet, mindenképpen szólj ;) -
Pécs105 #2727 Valahonnan nem lehet belső nézetett letölteni a játékhoz? -
#2726 ahogy elnézem most éppen driftelsz :D -
#2725 csak tetszik a smiley -
CseNo #2724 Az én gépemben RÁBA D10-es motor van Nagyon megy gyerekek... Havas úton már igencsak nehéz úton tartani. Persze jó motorhoz jó fék, és váltó is párosul
-
#2723 meglep, de engem is lekötött! majdnem a felénél járok, de nem sietem el, h sokáig kitartson :) -
#2722 a játék elég gagyi, de olyan hangulata van, hogy jó vele játszani : )
amíg én azon szenvedek, hogy megálljak 500 m-en addig a másik busz 60-al belemegy a piros lámpába és azonnal meg tud állni. kicsit túl érzékeny ezzel a túlrántás dologgal szerintem.