Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Miért ne várnám tõlük a maunális váltás és a kameranézet megoldását?
Játszottál a 18 wheels of steel sorozattal?
Abba ezerszer több funkció volt,meg tudták csinálni.
Itt nem ment,hát sajnálom.
egébb ként árulják már valahol vagy neten kell rendelni?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
http://game.ali213.net/thread-1450431-1-3.html
Van több rar jájl is, lehet csak azért rar,mert a fórumra van feltöltve, és csak így engedte.
Gondolom a tartalmát kell másolni, beírni valahova.De hogy hova, azt nemtudom😊
Van kínai leírás, de ezzel nagyjából le lehet fordítani angolra:
http://babelfish.altavista.com
(Chinese-trad to English módban)
Ha valaki megért belõle valamit,szóljon😊
helye:
egyedül a rabszállítónál tapasztaltam változást, megjegyzem még talán rosszabb, mint az eredeti nézetben, mert ugye csak a kamera pozícióját módosítja a fájl, és kanyarodáskor teljesen semmit se lehet látni az útból, úgyhogy errõl ennyit...

Mi az a windows?
másrészt,meg a játék nincs befejezve,hiszen nevetséges,h egy csomó kanyart alig lehet bevenni,merg nem lehet látni,pl. az emeletes busznál - a belsõ nézet hiánya miatt.
a váltó hiányáról meg nem is beszélve:a legviccesebb,mikor ugrál 3-as 4-es között és nem megy semerre,csak lassul...
tehát ezért köll az a bizonyos belsõnézet
SiiNunit
{
actor_behind_camera: camera.behind3
{
position_close: (0.0, 4, -2)
direction_close: (0.0, -0.35, -1.0)
position_far: (0.0, 3.5, -2)
direction_far: (0.0, -0.11, -1.0)
interpolation_speed: 0.15
speed_range: 40.0
}
}
Ne kérdezzétek hova kell beilleszteni, hogy jó legyen.
http://goo.gl/gd6Zi5
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Mert még õ se tudja....(én tudom hogy a sajátoméba mivan)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
köszi
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
általános iskola 8. osztály : Total commander kezelése
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és h ezt netán megoldottuk akkor a mentett pályát hova teszi mármint azt a páylát amit én csináltam
help!!!!!!!!!
köszi a választ
http://goo.gl/gd6Zi5
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
A kanyarodósáv fogalmát se ártott volna a fejlesztõknek kicsit jobban átnézni😄 mert mint olyan mondjuk nincs is a játékban, és elég vicces ,hogy a jobbszélsõ sávból egy 3-4 sávos úton simán lehet balra fordulni miközben a belsõ sávokból egyenesen mennek tovább 😄
Egyszer meg fõútvonalról kanyarodtam egy mellékútra nem adtam meg az elsõbbséget a szembejövõnek😄 még rám se tudált 😄 a játék meg megdícsért mert használtam az indexet xD
De ez már tényleg csak szõrszál hasogatás😊
-.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy beépített pályának hol lehet az idõjárásikörülményeket beállítani hogy pl.essen az esõ meg hogy este legyen
köszi a választ!!!
köszi a váálaszt
üdv
köszi a választ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Amúgy tényleg jó lenne egy faq mert egyértelmûen van pár kérdés ami állandó és meg lehetne spórolni a fölösleges szócséplést.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet nézetet váltani??<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II